599,00 €
Χωρίς ΦΠΑ: 483,06 €
Υπολογισμός Δόσεων
309,65 € / δόση = 619,31
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: Δωρεάν μεταφορικά Δείτε εδώ για ποιές περιοχές ισχύει
Εκτός Αττικής 6,5 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Μοιράσου το:
10-15 εργάσιμες Κωδικός Msystems:
001-42498
CPU Exynos 9820, Octa-core
RAM 6144MB
HDD 128GB
VGA Mali-G76MP12
Οθόνη 5.8" Full HD+ Dynamic AMOLED (2280x1080)
Software Android 9.0 (Pie)
Λοιπά στοιχεία 2x nano-SIM card, 1x Micro SD (up to 512GB, occupies 2nd SIM Slot), WiFi 802.11ac/ax Dual Band with VHT80 MU-MIMO, Bluetooth 5.0, 4G LTE, Dual Rear Camera 12.0MP Wide-angle Camera + 16.0MP Ultra Wide Camera, Front 10.0MP Selfie Camera, Sensors: Accelerometer, Pressure Sensor, Barometer, Proximity Sensor, Capacitive Fingerprint sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, RGB Light Sensor, eCompass. GPS: Glonass, Galileo, BeiDou. Google Play.
Battery: 3100mAh. Dimensions (HxWxD): 142.2 mm x 69.9 mm x 7.9 mm, Weight: 0.150 Kg. Color: Prism Green.

Με θεμέλιο τα 10 χρόνια δημιουργίας καινοτόμων κινητών τηλεφώνων, τα Galaxy S10e, S10, και S10+ αποτελούν την επόμενη γενιά στα smartphones.

Το τηλέφωνο που όχι μόνο ξεχωρίζει, διαφέρει

Απόλυτα καινούργιος σχεδιασμός που απομακρύνει καθετί που σας αποσπά από την οθόνη. Κανένα notch, μηδενικοί περισπασμοί. Με απόλυτα ακριβή κοπή laser, ασφάλεια στην οθόνη και Dynamic AMOLED που δεν ταλαιπωρεί τα μάτια, η οθόνη Infinity-O είναι η πιο πρωτοποριακή οθόνη Galaxy που έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα.

Η οθόνη Infinity-O είναι η νέα, πραγματικά αδιάλειπτη προβολή.

Έχουμε εξαλείψει τους περισπασμούς, για μια κινηματογραφική εμπειρία προβολής. Χρησιμοποιώντας ακριβή κοπή με λέιζερ, η κάμερα ενσωματώθηκε διακριτικά μέσα στην οθόνη χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα της φωτογραφίας.

Η Οθόνη Χωρίς Όρια, με εξαιρετική απεικόνιση από το πρώτο κι όλας pixel

Η επόμενη γενιά, η οθόνη Dynamic AMOLED είναι πιστοποιημένη με HDR10+, προσφέροντας τη δυναμική χαρτογράφηση τόνων για εκπληκτικά πραγματικό χρώμα και αντίθεση σε κάθε σκηνή - ακόμα και στις σκοτεινές. Και η φωτεινότερη οθόνη σάς βοηθάει να τη βλέπετε καθαρά ακόμη και σε έντονο φως της ημέρας. Σε συνδυασμό με τα στερεοφωνικά ηχεία και το Dolby Atmos, η εμπειρία είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Το One UI απλοποιεί τον τρόπο χρήσης του τηλεφώνου σας.

Το λειτουργικό μας σύστημα αναδιαμορφώθηκε με βάση τις ανάγκες σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία για εσάς. Έχει επανασχεδιαστεί πλήρως, ώστε να μπορείτε να βλέπετε και να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας σαν να είναι δεύτερη φύση σας.

Με αυτήν την κάμερα επόμενης γενιάς δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας

Αποτυπώστε κάθε πτυχή αυτού του κόσμου.Χρησιμοποιήστε την κάμερα υπερ-ευρυγώνιου φακού για να βγάλετε εκπλητικές, κινηματογραφικές φωτογραφίες οπτικού πεδίου 123 μοιρών.

Εξυπνότερη κάμερα για καλύτερες φωτογραφίες. Η έξυπνη κάμερα σας βοηθά να τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες, προτείνοντας συνθέσεις φωτογραφίας και προσαρμόζοντας αυτόματα τις ρυθμίσεις τις κάμεράς σας στη σκηνή.

Εξαιρετική κάμερα διπλού διαφράγματος οπότε δεν φοβάστε το σκοτάδι.

Είστε έτοιμοι για φωτογραφίες μέρα ή νύχτα με το διπλό διάφραγμα, που ελέγχει το φως μέρα και νύχτα - προσαρμόζοντας και βελτιστοποιώντας το φως πριν αγγίξετε το κλείστρο. Επιπλέον, ο ισχυρός επεξεργαστής συνδυάζει αυτόματα πολλά καρέ της ίδιας στιγμής χαμηλού φωτισμού σε μια όμορφη λήψη. 

Λειτουργία διαφράγματος F2.4

Βοηθά τη φωτογραφία να βγαίνει καθαρή σε φως ημέρας.

Λειτουργία διαφράγματος F1.5

Συλλέγει περισσότερο φως για να να φωτογραφίζετε σκηνές με χαμηλό φωτισμό.

Ο υπερ-ευρυγώνιος φακός συλλαμβάνει τη σκηνή όπως τη βλέπετε.

Με μια μεγαλύτερη προβολή από τον ευρυγώνιο φακό, η υπερ-ευρυγώνια κάμερα προσφέρει οπτικό πεδίο 123 μοιρών. Και με την αυτόματη διόρθωση της υπερ-ευρυγώνιας λήψης, τα ευρυγώνια πλάνα σας δεν θα είναι παραμορφωμένα.

Το πανόραμα με υπερ-ευρυγώνιο φακό διευρύνει την προοπτική σας.

Τραβήξτε ευρύτερα, ψηλότερα πανοράματα - με μεγαλύτερη προοπτική - χρησιμοποιώντας την υπερ-ευρυγώνια κάμερα. Συλλαμβάνει μια μεγαλύτερη σκηνή σε ένα μόνο πλάνο, οριζόντια και κάθετα, οπότε ακόμα κι αν κινήστε λιγότερο, συλλαμβάνει περισσότερα.

Selfie

Η selfie κάμερα ανιχνεύει πρόσωπα και εστιάζει γρήγορα για εκπληκτικά αυτοπροσωπογραφικά στιγμιότυπα.

Εστίαση σε Πραγματικό Χρόνο

Η νέα διπλή εμπρόσθια κάμερα σας επιτρέπει να πειραματιστείτε στο βάθος πεδίου με καλλιτεχνικά εφέ για να αλλάξετε τη διάθεση των selfie σας.

Αισθητήρας Dual Pixel

Ένας αισθητήρας Dual Pixel καταγράφει φωτογραφίες με ακρίβεια και σαφήνεια, για selfies με σωστή εστίαση και φωτισμό, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η εγγραφή 4K UHD και HDR10+ ζωντανεύει τη σκηνή.

Τραβήξτε απίστευτα βίντεο και αναπαράγετέ το με τις λεπτομέρειες που βλέπετε πραγματικά. Με το πλούσιο χρώμα και την αντίθεση του HDR10+ και της δυναμικής χαρτογράφησης τόνων, τα χρώματα παραμένουν ακριβή σε κάθε σκηνή.

Η κάμερα είναι τόσο έξυπνη που κάνει κάθε φωτογραφία να αξίζει να τη μοιραστείτε.

Το βελτιωμένο εργαλείο Βελτιστοποίησης Σκηνής (Scene Optimizer) είναι ένας ευφυής βοηθός φωτογραφίας που σκέφτεται για λογαριασμό σας, αναγνωρίζοντας 30 δημοφιλή θέματα. Η τοπική χαρτογράφηση τόνων (Local Tone Mapping) προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της κάμεράς σας στη σκηνή για να σας βοηθήσει να καταγράψετε την καλύτερη δυνατή φωτογραφία. Επίσης, η Ανίχνευση Ατελειών (Flaw Detection) σας ειδοποιεί για φωτογραφικές αστοχίες.

Κάντε streaming και κοινοποιήστε κάθε συναρπαστική στιγμή της ζωής σας.

Το έξυπνο Wi-Fi φτάνει υψηλότερες ταχύτητες με το Wi-Fi 6, προσφέροντας αξιόπιστες και ασφαλείς συνδέσεις, ακόμη και σε δημόσια δίκτυα. Η σύνδεση μετατρέπεται απρόσκοπτα σε LTE επιτυγχάνοντας εξαιρετικές ταχύτητες έως και 2.0 Gbps.

Βελτιστοποίηση με βάση το Unity Engine, το όνειρο κάθε Gamer

Απόλαυσε παιχνίδια στο έπακρο. Η βελτιστοποίηση με βάση το Unity Game Engine, συμπεριλαμβανομένης και της κατανάλωσης μπαταρίας, έρχεται για πρώτη φορά σε smartphone μέσα από το Galaxy S10e. Περίπου το 40% των top 1000 παιχνιδιών παγκοσμίως σχεδιάζονται με το Unity Engine, το οποίο σημαίνει πως μπορείς να απολαύσεις τα καλύτερα παιχνίδια με λιγότερα κολλήματα. Επίσης, τα παιχνίδια Harry Potter: Wizards Unite AR και Gears POP! έχουν σχεδιαστεί με βάση τα Galaxy S10e για να διασφαλίζουν μοναδική εμπειρία gaming καθώς και άλλα πλεονεκτήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. 

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού.

Δημιουργήσαμε τόσο υλικό όσο και λογισμικό, για να σας προσφέρουμε gaming βελτιωμένων επιδόσεων χωρίς καθυστερήσεις.

Το τηλέφωνο που προσαρμόζεται σε εσάς, για να μην προσαρμόζεστε εσείς σε αυτό.

Συνεχής προσπάθεια για να είστε ένα βήμα μπροστά. Η νοημοσύνη και το προηγμένο λογισμικό μαθαίνουν πώς χρησιμοποιείτε το κινητό σας, προσαρμόζοντας τα χαρακτηριστικά και λειτουργώντας πιο αποτελεσματικά, ώστε να σας προσφέρουν κορυφαία απόδοση όλη την ημέρα.

Η τεχνητή νοημοσύνη κάνει την καθημερινή σας ζωή ευκολότερη. Οι Ρουτίνες bixby προτείνουν τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές και εργασίες βάσει της ώρας ή της τοποθεσίας σας, αναπτύσσοντας μια φυσικά έξυπνη εμπειρία, αποκλειστικά για εσάς.


Εγγύηση: 2 Έτη, DOA 7 ημερών, Πληροφορίες: Samsung Customer Care Center 801-117-267-864 - 210 6897691

ΚατασκευαστήςSamsung
ΜοντέλοGalaxy S10e 128GB / 6GB - Prism Green
Part NumberSM-G970FGR
ΚατηγορίαTablet PCs - Smartphones
ΤύποςSmartphone
ΕπεξεργαστήςExynos 9820
Μνήμη RAM6GB
Αποθηκευτικός Χώρος128GB
Επεξεργαστής ΓραφικώνArm Mali-G76MP12
Διαγώνιος Οθόνης5.8'', 5.6 - 5.8 in
Ανάλυση Οθόνης2280x1080
ΧρώμαGreen
ΛειτουργικόAndroid 9.0 Pie
ΣυνδεσιμότηταWi-Fi, 4G LTE (voice/data), Bluetooth
ΘύρεςMicro SD, Έξοδος Ακουστικών, Usb 3.1 Type-C
Cameras10MP Front, 16MP + 12MP Dual Camera Rear
Μπαταρία3100 mAh Li-Ion
GPSΜε GPS, Assisted GPS, Beidou, Glonass, Galileo
Πρόσθετα ΧαρακτηριστικάGoogle Play, Accelerometer, Hall Sensor, e-Compass, Dual SIM, HDR, Barometer, Proximity sensor, Pressure Sensor, Gyro Sensor, Fingerprint Sensor, Geomagnetic Sensor, RGB Light Sensor
Βάρος150-159 γραμμάρια
Εγγύηση2 Έτη, DOA 7 ημερών, Πληροφορίες: Samsung Customer Care Center 801-117-267-864 - 210 6897691
Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο