3.389,00 €
Χωρίς ΦΠΑ: 2.733,06 €
Υπολογισμός Δόσεων
1.751,94 € / δόση = 3.503,89
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: Δωρεάν μεταφορικά Δείτε εδώ για ποιές περιοχές ισχύει
Εκτός Αττικής 12.5 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Σύνολο: 3.389,00
Μοιράσου το:
15-20 εργάσιμες Κωδικός Msystems:
001-42681
Dell Premium Support:
Καθημερινή υποστήριξη χωρίς ταλαιπωρία. Πληροφορίες σχετικά με το Premium Support μπορείτε να δείτε εδώ.

ΙΣΧΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΕ ΦΟΡΗΤΟ

Ο Area-51m διαθέτει πολλές πρωτιές ως προς την κορυφαία απόδοση και ισχύ. Είναι ο πρώτος μας φορητός υπολογιστής Alienware με επεξεργαστές οκταπλού πυρήνα, 16 νημάτων Intel®, προσφέροντας ένα εντελώς νέο επίπεδο επεξεργασίας ισχύος σε σχέση με άλλους φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών. Σχεδιασμένη με επεξεργαστές επιτραπέζιων υπολογιστών, η CPU υποστηρίζει ονομαστική ισχύ 125%, επιτρέποντας υπερχρονισμό υψηλών απαιτήσεων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερη απόδοση για εκτέλεση εξαιρετικά απαιτητικών εργασιών, παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις επεξεργαστή, καθώς και καθημερινές εφαρμογές.

Βυθιστείτε σε παιχνίδια με ζωντανά χρώματα και αδιάλειπτη λειτουργία χάρη στην κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce RTX™ με εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα και ελεύθερο χώρο υπερχρονισμού έως 30 Watt – και όλα αυτά σε μια εντυπωσιακή οθόνη 17" Full HD G-SYNC 144 Hz. Οι χρήστες μπορούν να υπερχρονίσουν τις ρυθμίσεις τους με το νέο Κέντρο εντολών Alienware.   

Ο Area-51m είναι επίσης ο πρώτος μας φορητός υπολογιστής Alienware που υποστηρίζει έως 64 GB μνήμη DDR4, διασφαλίζοντας έτσι ότι θα έχετε αρκετή RAM για εργασίες με τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ

Οι λάτρεις των παιχνιδιών έχουν παρατηρήσει την έλλειψη δυνατότητας αναβάθμισης των CPU και GPU σε φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών.

Ο Area-51m σχεδιάστηκε με γνώμονα ακριβώς αυτό, επιτρέποντας επιτέλους στους λάτρεις των παιχνιδιών να αξιοποιούν περισσότερη ισχύ σε σχέση ακόμα και με τους κορυφαίας απόδοσης επιτραπέζιους υπολογιστές. 

Οι αναβαθμίσεις της CPU είναι δυνατές μέσω βασικών επεξεργαστών κατηγορίας επιτραπέζιων υπολογιστών, ενώ οι αναβαθμίσεις της GPU γίνονται μέσω αντικατάστασης της ενσωματωμένης λειτουργικής μονάδας ή με τον Ενισχυτή γραφικών Alienware.

ADVANCED ALIENWARE CRYO-TECH COOLING

Η θερμική τεχνολογία μας, Advanced Alienware Cryo-Tech v2.0, βελτιστοποιεί την ψύξη των εξαρτημάτων, γεγονός που μεγιστοποιεί τη συνολική απόδοση και διατηρεί τον φορητό υπολογιστή σας δροσερό. Ακολουθούν μερικές λεπτομέρειες με την πρωτοποριακή λύση ψύξης μας.

Σχεδίαση ροής αέρα διπλής πρόσληψης, διπλής εξαγωγής: Το περίβλημα του Area-51m δίνει προτεραιότητα στην υψηλή απόδοση με τη σχεδίαση διπλού ανεμιστήρα, ο οποίος φέρνει στο εσωτερικό ψυχρό αέρα από τους κάτω και επάνω αεραγωγούς και εξάγει τον αέρα από τους πίσω και πλαϊνούς αεραγωγούς για βέλτιστη ψύξη των βασικών εξαρτημάτων. (Ο επεξεργαστής Intel ® Core ™ i7-8700 με διαμόρφωση NVIDIA ® GeForce RTX ™ 2060 δεν διαθέτει πλαϊνή εξάτμιση)

Υψηλής τάσης ενεργός ανεμιστήρας: Ο ανθεκτικός στη φωτιά ανεμιστήρας από πολυμερές υλικό υγρών κρυστάλλων διαθέτει λεπίδες 0,2 mm, ρουλεμάν στις θήκες και έλεγχο ανεμιστήρα 3 φάσεων για τη μείωση της τριβής και την κυκλοφορία του αέρα με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Οι ανεμιστήρες του Area-51m καταλαμβάνουν μια περιοχή 95x105 mm με πάχος που κυμαίνεται από 19 mm έως 21,5 mm και προωθούν πάνω από 25 CFM σε ανοικτές συνθήκες, κάτι συνήθως συναντάται μόνο στους επιτραπέζιους υπολογιστές.

Αγωγοί θερμότητας εξισορρόπησης φόρτου: Η δυναμική της θερμικής δραστηριότητας σε όλα τα κρίσιμα εξαρτήματα, όπως την GPU και την CPU, εκτονώνεται με έξυπνο τρόπο μέσα από πολλούς ειδικούς και κοινόχρηστους αγωγούς θερμότητας 8mm και 6 mm από συνθετικό χαλκό. Οι πιο κορυφαίες διαμορφώσεις διαθέτουν 8 αγωγούς θερμότητας συνολικά.

Στοίβες πτερυγίων από χαλκό: Ο Area-51m υποστηρίζει κορυφαίες στην κατηγορία του θερμοκρασίες, κυρίως χάρη στη σχεδίαση της θερμικής μονάδας με στοίβες πτερυγίων, συμπεριλαμβανομένων των πτερυγίων χαλκού 0,15 mm. Η θερμότητα απομακρύνεται από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα, δίνοντας προτεραιότητα στην απόδοση του συστήματος και την αντοχή του.

Θερμικός έλεγχος: Η τεχνολογία Cryo-Tech v2.0 διασφαλίζει ότι αξιοποιείται το 100% της θερμικής σχεδίασης της μονάδας GPU του συστήματος, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις CPU θα επωφελούνται από την υψηλή απόδοση.

Αθόρυβος:  Το σύστημα ψύξης του Area-51m είναι τόσο ισχυρό που δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου θόρυβος όταν πραγματοποιείτε καθημερινές εργασίες.

ΘΡΥΛΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ

Ο Alienware Area-51m ανεβάζει τον πήχη στην πρωτοποριακή μηχανική, χάρη στην επαναστατική του σχεδίαση. Η νέα οπτική ταυτότητα εμπνεύστηκε από τα πρώτα μας βιομηχανικά σχέδια, κάνοντας στροφή προς τη μορφή αξιοποιώντας στοιχεία από τις ρίζες μας.

Η νέα φουτουριστική σχεδίαση του Area-51m αποτυπώνει τη σύνθετη και μεταβαλλόμενη φύση των gamer ανά τον κόσμο, ενσωματώνοντας υψηλή αντίθεση, σχεδίαση που εστιάζει στη μηχανική κατασκευή και ταιριαστές βασικές γραμμές, γωνιώδεις πλευρές, τολμηρό φωτισμό και εξαιρετική θερμική τεχνολογία. 

Τολμηρός φωτισμός: Η τελευταία εξέλιξη του φωτισμού AlienFX είναι ένας φωτεινός δακτύλιος στο πίσω μέρος του συστήματος, τονίζοντας την απόδοση του συστήματος, ενώ παράλληλα διατηρεί την απόλυτη δυνατότητα προσαρμογής στα ύψη.

Λεπτή πρόσοψη: Ο Area-51m είναι πολύ μινιμαλιστικός ως προς τα πλαίσια της οθόνης, χάρη στη λεπτή πρόσοψη με άρθρωση τριών θέσεων. Έτσι μειώνεται ο όγκος και διατηρεί μια σταθερή σύνδεση στη βάση.  

Κυψελωτή σχεδίαση: Το νέο θερμικό μοτίβο διαθέτει εξαγωνικούς αεραγωγούς προσφέροντας βελτιωμένη ροή αέρα με ρυθμό βελτίωσης 47% σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα, επιτρέποντας την υψηλότερη απόδοση και διατηρώντας παράλληλα χαμηλά τη θερμοκρασία του συστήματός σας. 

Κορυφαίο περίβλημα: Ο μοναδικός εξωτερικός σκελετός από κράμα μαγνησίου επιτρέπει ενισχυμένη αντοχή, μειώνοντας το συνολικό βάρος του περιβλήματος. Έτσι, διατίθεται περισσότερος χώρος για τα εξαρτήματα υψηλής απόδοσης στο εσωτερικό του υπολογιστή.

ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΤΟΛΩΝ ALIENWARE

ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Τώρα μπορείτε να ελέγχετε τα περιβάλλοντα του υλικού και του λογισμικού σας. Όχι μόνο μπορείτε να προσαρμόσετε το υλικό για κάθε παιχνίδι που παίζετε, αλλά μπορείτε να προσαρμόσετε τον χώρο και την εγκατάσταση, για να κάνετε το λογισμικό σας να έχει ακριβώς την όψη και την αίσθηση που θέλετε, χωρίς να παρεμβαίνει στα παιχνίδια σας ή σε άλλες δραστηριότητες.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας χρήστη συνδέει όλες τις διαφορετικές ρυθμίσεις του συστήματος με μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση στις πληροφορίες των παιχνιδιών. Ανεξάρτητα από την πηγή, το κέντρο εντολών σάς προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα παιχνίδια σας και τη δυνατότητα να ρυθμίσετε με ακρίβεια τις ρυθμίσεις για καθένα από αυτά. Δημιουργήστε ένα μοναδικό προφίλ παιχνιδιών και αυτό θα παραμείνει ακριβώς όπως θέλετε, ανεξάρτητα από το πού ξεκινάτε.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ALIENFX

Αποθηκεύστε νέα θέματα, αντιστοιχίστε τα στα παιχνίδια και επεξεργαστείτε ρυθμίσεις περιφερειακών με το νέο υλικό και λογισμικό AlienFX, τα οποία διαθέτουν υποστήριξη για τιμές full RGB και έως 16,8 εκατομμύρια χρώματα. Περιλαμβάνεται ένα νέο περιβάλλον εργασίας χρήστη για να αντιστοιχίζετε και να δημιουργείτε νέα εφέ σε επίπεδο συστήματος, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε τον φωτισμό και τις ρυθμίσεις από τα ίδια στοιχεία ελέγχου. Επιλεγμένα συστήματα και υλικό προσφέρουν επίσης ρυθμίσεις για ατομικά ή ομαδικά βασικά χρώματα πληκτρολογίου.

ΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Ο ενισχυτής γραφικών Alienware υποστηρίζει επόμενης γενιάς κάρτες γραφικών NVIDIA® και AMD και περιλαμβάνει επιπλέον διανομέα USB 3.0 4 θυρών για περισσότερα περιφερειακά. Με μια αποκλειστική υποδοχή PCI-Express X4 3ης γενιάς με έως και 40 Gbps σε όλη την έκταση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα μειονεκτήματα της κοινόχρηστης σύνδεσης.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Ασύγκριτο πληκτρολόγιο: Χάρη στο αναβαθμισμένο πληκτρολόγιο Alienware TactX, υποστηρίζεται πλέον η τεχνολογία N-Key Rollover (ανεξάρτητη ανίχνευση κάθε πλήκτρου ξεχωριστά), δίνοντας τη δυνατότητα για εκτέλεση εντολών πάνω από 108 πλήκτρων για μέγιστο αριθμό ενεργειών ανά λεπτό, με διαδρομή πλήκτρων 2,2 mm, επιτρέποντας τη γρήγορη απόκριση πατήματος οποιουδήποτε πλήκτρου. Ο φωτισμός AlienFX ανά πλήκτρο προσφέρει προφίλ φωτισμού με δυνατότητα προσαρμογής, ενώ τα πλήκτρα μακροεντολών με δυνατότητα προγραμματισμού σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε συντομεύσεις παιχνιδιών και εκτός παιχνιδιού για πάνω από 150 τίτλους παιχνιδιών. Το πληκτρολόγιο TactX διαθέτει, επίσης, ατσάλινη πλάκα στο πίσω μέρος που προσφέρει βελτιωμένη ακαμψία και ομοιόμορφη αντίδραση κατά την πληκτρολόγηση σε όλα τα πλήκτρα για μια βελτιωμένη εμπειρία που εγγυάται έως 10 εκατομμύρια πατήματα πλήκτρων.

Ethernet 2,5 Gbps: Ο Area-51m είναι το πρώτο μας σύστημα που προσφέρει σύνδεση Ethernet με εύρος ζώνης 2,5 Gbps, δίνοντας στους παίκτες 2,5x περισσότερες κοινές ενσύρματες συνδέσεις Ethernet για εξαιρετικά γρήγορες μεταφορές.

Θύρα Thunderbolt™ τύπου C: Αυτή η θύρα πολλαπλής χρήσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως USB 3.1, προσφέροντας ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως 10 Gbps, σύνδεση Thunderbolt™ με δυνατότητα 40 Gbps ή ακόμα και DisplayPort, επιτρέποντας τη σύνδεση πολλών οθονών που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο DisplayPort.

Εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας: Η μπαταρία έως 90 Wh παρέχει μεγαλύτερη αδιάλειπτη εμπειρία παιχνιδιού. 

Ακούστε μέχρι και τον πιο παραμικρό ήχο της μάχης: Ζήστε την εμπειρία κάθε ήχου με τα καλύτερα στην κατηγορία τους ηχεία για φορητό υπολογιστή. Η υποστήριξη κορυφαίων ακουστικών παρέχει εξαιρετική αξιοπιστία, ενώ ο ήχος Far Field Audio βελτιώνει την απόδοση του μικροφώνου.

ALIENWARE MOBILE CONNECT

Το Alienware Mobile Connect δημιουργεί μια προηγμένη, ολοκληρωμένη και ασύρματη ενοποίηση μεταξύ του υπολογιστή και το smartphone iOS ή Android που διαθέτετε. 

Απολαύστε τις λειτουργίες του smartphone iOS ή Android που διαθέτετε μέσω του υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το ποντίκι, το πληκτρολόγιο και την οθόνη αφής του Alienware. 

Πραγματοποιήστε ή δεχτείτε κλήσεις, στείλτε και λάβετε μηνύματα κειμένου, δείτε τις εφαρμογές σας, λάβετε ειδοποιήσεις για το κινητό και, σε Android, κάντε αντικατοπτρισμό της οθόνης του τηλεφώνου στον υπολογιστή σας για διαδραστική χρήση με οποιαδήποτε από τις εφαρμογές του smartphone σας.

ΘΥΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΕΣ

1. 2 θύρες SuperSpeed USB 3.1 τύπου A | 2. Έξοδος 2.0 HDMI με θύρα εξόδου HDCP 2.2 (υποστηρίζει απευθείας μετάδοση κίνησης VR διασυνδέσεων) | 3. Θύρα εξόδου Mini-Display 1.4 (υποστηρίζει την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC) | 4. Θύρα Ethernet RJ45 10/100/1000/2500 Base-T | 5. Θύρα ενισχυτή γραφικών Alienware | 6. Δύο υποδοχές τροφοδοσίας DC | 7. Θύρα Thunderbolt™ 3 (υποστηρίζει USB 3.1 και DisplayPort 1.2) | 8. Θύρα SuperSpeed USB 3.1 τύπου A με τεχνολογία PowerShare | 9. Υποδοχή σετ ακουστικών γενικής χρήσης | 10. Υποδοχή ακουστικών/μικροφώνου με δυνατότητα αλλαγής


Εγγύηση: 2 Έτη, (Premium Support with Onsite Service), Τηλ. 210.81.29.810
Πληροφορίες σχετικά με το Premium Support μπορείτε να δείτε εδώ.
Email: info_dellhellas@dell.com

ΚατασκευαστήςDell Alienware
ΜοντέλοArea 51m - i7-8700 - 16GB - 2x 512GB SSD - RTX 2070 8GB - Win 10
Part Number51m-4545
ΚατηγορίαLaptops
Τύπος LaptopGaming
Διαγώνιος17.3"
Ανάλυση Οθόνης1920x1080
ΕπεξεργαστήςCore i7
Μοντέλο Επεξεργαστήi7-8700
Μνήμη RAM16GB (2x8GB)
Τύπος ΜνήμηςDDR4
ΔίσκοςRAID Support, 2x 512GB NVMe SSD, 2 Προεγκατεστημένοι Δίσκοι
Κάρτα ΓραφικώνNvidia GeForce
Μοντέλο Κάρτας ΓραφικώνRTX 2070 8GB
Υποστήριξη ΔικτύουEthernet, WiFi a/b/g/n + AC, Bluetooth
Συνδέσεις3x USB 3.1 type A, 1x HDMI, 1x Thunderbolt 3 (USB Type C), 1x Mini DisplayPort
Λειτουργικό ΣύστημαWindows 10 Home
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά144Hz Monitor, English RGB Backlit Keyboard, Webcam
Βάρος3-4 κιλά
Εγγύηση2 Έτη, (Premium Support with Onsite Service), Τηλ. 210.81.29.810
Πληροφορίες σχετικά με το Premium Support μπορείτε να δείτε εδώ.
Email: info_dellhellas@dell.com
Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

Σχετικά Προϊόντα
Razer DeathAdder Expert/Essential Gaming Mouse
40,90 €
Dell Alienware Vindicator Backpack Carrying Case 17.3¨ V2.0
104,90 €
CaseLogic Laptop Backpack 17.3¨
18,50 €
HyperX Savage Drive 3.1 USB Flash 64GB
46,50 €
HyperX Savage Drive 3.1 USB Flash 128GB
76,90 €
HyperX Savage Drive 3.1 USB Flash 256GB
124,90 €
HyperX Savage Drive 3.1 USB Flash 512GB
259,50 €
Kingston DataTraveler 50 - USB 3.1 Gen 1 Flash 16GB - (Metal/Green)
4,60 €
Kingston DataTraveler 50 - USB 3.1 Gen 1 Flash 32GB - (Metal/Red)
6,00 €
Kingston DataTraveler 50 - USB 3.1 Gen 1 Flash 64GB - (Metal/Blue)
10,10 €
Kingston DataTraveler 50 - USB 3.1 Gen 1 Flash 128GB - (Metal/Black)
19,30 €
Kingston 16GB DDR4 2400MHz Dual Rank Non-ECC CL17 SODIMM
86,70 €
Kingston 8GB DDR4 2400MHz Single Rank Non-ECC CL17 SODIMM
44,60 €
Western Digital My Passport 2.5¨ Usb 3.0 - 1TB (Black)
60,50 €
Razer DeathAdder Elite Gaming Mouse
62,20 €
ESET NOD32 Antivirus (1 User, 1 Year, 1 Device) Retail
17,90 €
ESET Internet Security (1 User, 1 Year, 2 Devices) Retail
26,50 €
Dell Alienware Elite Gaming Mouse AW958
96,00 €
Dell Alienware Advanced Gaming Mouse AW558
39,90 €
Kingston 4GB DDR4 2400MHz Non-ECC CL17 SODIMM
20,00 €
HyperX Cloud Alpha Gaming Headset - Black / Red
94,50 €
HyperX Savage EXO 480GB Portable External SSD
125,00 €
Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο