45,00 €
Χωρίς ΦΠΑ: 36,29 €
Υπολογισμός Δόσεων
23,26 € / δόση = 46,53
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: 4 €
Εκτός Αττικής 8 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Μοιράσου το:
3-5 εργάσιμες Κωδικός Msystems:
001-40119

Επιτραπέζια βάση οθόνης υπολογιστή, με ενσωματωμένο USB3.0 HUB 4 θέσεων και πλήκτρο ON/OFF του υπολογιστή, M-DESK F3 USB3.0 HUB. 

Κομψό, ανθεκτικό και απόλυτα αναγκαίο! Το M-DESK F3 USB3.0 HUB προσφέρει μέγιστη εργονομία, αφού ανυψώνει την οθόνη στο ύψος των ματιών, βοηθώντας σας να διατηρείτε πιο σωστή και ξεκούραστη στάση σώματος κατά την χρήση του υπολογιστή. 

Έχετε εύκολη διαχείριση όλων των συσκευών εισόδου / εξόδου, χάρη στo ενσωματωμένο USB3.0 HUB 4 θυρών και την έξοδο ήχου και είσοδο mic. 

Επιπλέον, διαθέτει πλήκτρο τροφοδοσίας επάνω στην βάση, ώστε με μια κίνηση να θέτετε σε λειτουργία το PC σας, απολαμβάνοντας την extra άνεση και τον επιπλέον χώρο που μπορείτε να έχετε (απαιτείται η εγκατάσταση του συμπεριλαμβανόμενου controller στο PC σας για την λειτουργία του ON/OFF από το monitor stand) 

Επιπλέον, χάρη στα 53 εκατοστά μήκος του monitor stand, έχετε μεγαλύτερο χώρο εργασίας, καθώς όλα τα περιφερειακά, όπως το πληκτρολόγιο ( συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων gaming πληκτρολογίων) μπορούν να χωρέσουν στον χώρο κάτω από το stand όταν δεν τα χρειάζεστε, διευκολύνοντας την τακτοποίηση του γραφείου σας και την διαχείριση του χώρου εργασίας σας. 

- Παρέχει καλύτερη θέση εργασίας, ανυψώνοντας την οθόνη στο κατάλληλο ύψος, για άνετη και ξεκούραστη εργασία. 
- Ανθεκτική μεταλλική βάση με μεταλλικά πόδια, για μέγιστο βάρος οθόνης μέχρι 25kg.
- Ενσωματωμένο πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης του υπολογιστή επάνω στη βάση.
- Ενσωματωμένο USB HUB3.0 4 θυρών, είσοδος Mic και έξοδος ήχου για εξοικονόμηση χώρου και εύκολη σύνδεση όλων των περιφερειακών σας.
- Επιπλέον αποθηκευτικός χώρος κάτω απο την βάση που χωρά ακόμα και μεγάλα gaming πληκτρολόγια, διαστάσεων 530 x 250 x 76mm, για ένα πλήρως τακτοποιημένο γραφείο.
- Φωτιζόμενο κουμπί τροφοδοσίας, θύρες USB και είσοδος / έξοδος ήχου για εύκολη εύρεση των υποδοχών ακόμα και στο σκοτάδι.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: 
- Διαστάσεις προϊόντος: 584 x 250 x 95 mm 
- Καθαρό Βάρος: 1941 gr 
- Mέγ.βάρος οθόνης: 25 kg 
- Ύψος: 95mm 
- Ονομαστική τάση: 5 VDC 
- Θύρα προέκτασης: Κουμπί τροφοδοσίας / Έξοδος ήχου / Είσοδος μικροφώνου / 4x USB-A3.0 
- Καλώδιο σύνδεσης: Ισχύς / Audio / Mic / USB-Α3.0 x 1500 mm


Εγγύηση: 2 Έτη

ΚατασκευαστήςDeepcool
ΜοντέλοM-DESK F3 Monitor Stand with USB 3.0 Hub
ΚατηγορίαΑξεσουάρ Οθονών & ΤV
ΥποκατηγορίαMonitor Stand
Λοιπά στοιχείαΕπιτραπέζια βάση οθόνης υπολογιστή, με ενσωματωμένο USB3.0 HUB 4 θέσεων και πλήκτρο ON/OFF του υπολογιστή, M-DESK F3 USB3.0 HUB. Κομψό, ανθεκτικό και απόλυτα αναγκαίο! Το M-DESK F3 USB3.0 HUB προσφέρει μέγιστη εργονομία, αφού ανυψώνει την οθόνη στο ύψος των ματιών, βοηθώντας σας να διατηρείτε πιο σωστή και ξεκούραστη στάση σώματος κατά την χρήση του υπολογιστή. Έχετε εύκολη διαχείριση όλων των συσκευών εισόδου / εξόδου, χάρη στo ενσωματωμένο USB3.0 HUB 4 θυρών και την έξοδο ήχου και είσοδο mic. Επιπλέον, διαθέτει πλήκτρο τροφοδοσίας επάνω στην βάση, ώστε με μια κίνηση να θέτετε σε λειτουργία το PC σας, απολαμβάνοντας την extra άνεση.
Εγγύηση2 Έτη
Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο