37,20 €
Χωρίς ΦΠΑ: 30,00 €
Υπολογισμός Δόσεων
19,23 € / δόση = 38,46
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: 4 €
Εκτός Αττικής 6,5 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Μοιράσου το:
Κατόπιν Παραγγελίας Κωδικός Msystems:
001-30176
ΚατασκευαστήςDrayTek
ΜοντέλοGlobalView Web Content Filter Card B (1Year)
ΚατηγορίαSecurity - Antivirus
Η εφαρμογή είναι συμβατή με τις συσκευές: DrayTek Vigor 2110/2130/2710/2750/2760/2912/Fly210.
ΠεριγραφήΗ εφαρμογή GlobalView είναι χρήσιμη για τις οικογένειες ή επιχειρήσεις που θέλουν να περιορίσουν την πρόσβαση των χρηστών τους σε ακατάλληλες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Πχ τα παιδιά προστατεύονται από ενήλικο υλικό, ενώ οι εργαζόμενοι δεν χάνουν χρόνο συνδεδεμένοι σε απαγορευμένες περιοχές. Η βάση δεδομένων της εφαρμογής ενημερώνεται συνεχώς, κρατά αρχεία εκατομμυρίων ιστοσελίδων, τα κατηγοριοποιεί ανάλογα π.χ. υλικό ενηλίκων, τυχερά παιχνίδια κα, εμποδίζοντας την εξάπλωση κακόβουλου λογισμικού.
Η DrayTek στα συμβατά μοντέλα περιλαμβάνει δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών της εφαρμογής Web Content Filtering GlobalView για τον περιορισμό της πρόσβασης στο διαδίκτυο για παιδιά ή υπαλλήλους.
Πληροφορίες για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Web Content Filter ακολουθήστε τις οδηγίες.
Σε περίπτωση αγοράς μόνο της υπηρεσίας GlobalView WCF προτείνουμε να γίνει η εξόφληση του ηλεκτρονικά (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα ή PayPal) ώστε να σας αποστείλουμε μέσω email τον κωδικό ενεργοποίησης. Το πρωτότυπο παραστατικό θα σας σταλεί & ταχυδρομικώς.
Φυλλάδιο Προϊόντος Φυλλάδιο Προϊόντος
Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο