14,90 €
Χωρίς ΦΠΑ: 12,02 €
Υπολογισμός Δόσεων
7,70 € / δόση = 15,41
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: 4 €
Εκτός Αττικής 6,5 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Σύνολο: 14,90
Μοιράσου το:
Μικρή διαθεσιμότητα Κωδικός Msystems:
001-36500
Δείτε τον συγκριτικό πίνακα των εκδόσεων Kaspersky Antivirus & Ιnternet Security εδώ
Στην έκδοση αυτή περιλαμβάνεται το δικαίωμα χρήσης του συγκεκριμένου προϊόντος σε 1 υπολογιστή κατά τη διάρκεια της περιόδου του 1 έτους, το οποίο υπολογίζεται από την στιγμή της αρχικής εγκατάστασης και ενεργοποίησης του προϊόντος.

Γενικές απαιτήσεις:

 • 920 MB ελεύθερος χώρος στον σκληρό δίσκο
 • Επεξεργαστής που υποστηρίζει το σετ οδηγιών SSE2
 • CD-/DVD-ROM (για εγκατάσταση από το CD εγκατάστασης)
 • Πρόσβαση στο Διαδίκτυο (για εγκατάσταση και ενεργοποίηση της εφαρμογής , για χρήση του Kaspersky Security Network και για ενημέρωση των βάσεων δεδομένων και των λειτουργικών μονάδων της εφαρμογής)
 • Microsoft Internet Explorer 8.0 ή νεότερη έκδοση

  Για αποκτήσετε πρόσβαση στην πύλη My Kaspersky, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τον Microsoft Internet Explorer 9.0 ή νεότερη έκδοση.

 • Microsoft Windows Installer 3.0 ή νεότερη έκδοση
 • Microsoft .NET Framework 4 ή νεότερη έκδοση

Απαιτήσεις για τα Microsoft Windows XP Home Edition (Service Pack 3 ή νεότερη έκδοση), Microsoft Windows XP Professional (Service Pack 3 ή νεότερη έκδοση) και Microsoft Windows XP Professional x64 Edition (Service Pack 2 ή νεότερη έκδοση):

 • Επεξεργαστής με ταχύτητα ρολογιού 1 GHz ή υψηλότερη
 • 512 MB ελεύθερη μνήμη RAM

Απαιτήσεις για τα Microsoft Windows Vista Home Basic (Service Pack 2 ή νεότερη έκδοση), Microsoft Windows Vista Home Premium (Service Pack 2 ή νεότερη έκδοση), Microsoft Windows Vista Business (Service Pack 2 ή νεότερη έκδοση), Microsoft Windows Vista Enterprise (Service Pack 2 ή νεότερη έκδοση), Microsoft Windows Vista Ultimate (Service Pack 2 ή νεότερη έκδοση), Microsoft Windows 7 Starter (Service Pack 0 ή νεότερη έκδοση), Microsoft Windows 7 Home Basic (Service Pack 0 ή νεότερη έκδοση), Microsoft Windows 7 Home Premium (Service Pack 0 ή νεότερη έκδοση), Microsoft Windows 7 Professional (Service Pack 0 ή νεότερη έκδοση), Microsoft Windows 7 Ultimate (Service Pack 0 ή νεότερη έκδοση), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8 Pro, Microsoft Windows 8 Enterprise, Microsoft Windows 8.1 (Ενημέρωση Windows 8.1), Microsoft Windows 8.1 Pro (Ενημέρωση Windows 8.1), Microsoft Windows 8.1 Enterprise (Ενημέρωση Windows 8.1), Microsoft Windows 10 Home (TH1, TH2, RS1, RS2 Preview), Microsoft Windows 10 Enterprise (TH1, TH2, RS1, RS2 Preview) και Microsoft Windows 10 Pro (TH1, TH2, RS1, RS2 Preview):

 • Επεξεργαστής με ταχύτητα ρολογιού 1 GHz ή υψηλότερη
 • 1 GB ελεύθερη μνήμη RAM (για λειτουργικά συστήματα 32 bit), 2 GB ελεύθερη μνήμη RAM (για λειτουργικά συστήματα 64 bit)

Υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης:

 • Microsoft Internet Explorer 8.0, 9.0, 10.0 και 11.0

  Το πρόγραμμα περιήγησης Internet Explorer 8,0 – 11,0 με το νέο περιβάλλον χρήστη Windows δεν υποστηρίζεται.

 • Microsoft Edge εκδόσεις 38.x ή νεότερη έκδοση
 • Mozilla Firefox εκδόσεις 40.x – 50.x
 • Mozilla Firefox ESR εκδόσεις 38.x – 45.x
 • Google Chrome εκδόσεις 44.x – 55.x

  Το Kaspersky Anti-Virus υποστηρίζει το Google Chrome και το Mozilla Firefox σε λειτουργικά συστήματα 32-bit και 64-bit.

Απαιτήσεις για tablet:

 • Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10
 • Επεξεργαστής Intel Celeron με ταχύτητα ρολογιού 1,66 GHz ή ταχύτερη
 • 1000 MB ελεύθερη μνήμη RAM

Απαιτήσεις για netbook:

 • Επεξεργαστής Atom 1,60 GHz ή ταχύτερος
 • 1024 MB ελεύθερη μνήμη RAM
 • Οθόνη 10,1 ιντσών με ανάλυση οθόνης 1024x600
 • Επεξεργαστής γραφικών Intel GMA 950

Το Kaspersky Anti-Virus παρέχει εκτεταμένη προστασία από διάφορους τύπους απειλών για την ασφάλεια των πληροφοριών. Η εκτεταμένη προστασία επιτυγχάνεται χάρη στις διάφορες λειτουργίες και στοιχεία προστασίας που διατίθενται ως μέρος του Kaspersky Anti-Virus.

Προστασία υπολογιστή

Τα Στοιχεία προστασίας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προστατεύουν τον υπολογιστή από διάφορους τύπους απειλών για την ασφάλεια των πληροφοριών, επιθέσεις δικτύου και απάτες. Η διαχείριση κάθε τύπου απειλής γίνεται από ένα μεμονωμένο στοιχείο προστασίας (δείτε την περιγραφή στοιχείων σε αυτήν την ενότητα). Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα στοιχεία προστασίας και να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις τους.

Πέρα από τη συνεχή προστασία σε πραγματικό χρόνο που παρέχουν τα στοιχεία ασφάλειας, συνιστάται η τακτική σάρωση του υπολογιστή σας για ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό. Αυτό είναι απαραίτητο ώστε να αποτρέπεται η πιθανή εξάπλωση κακόβουλων προγραμμάτων, τα οποία δεν έχουν εντοπιστεί από τα στοιχεία προστασίας εξαιτίας ενός χαμηλού επιπέδου ασφάλειας, για παράδειγμα, ή για άλλους λόγους.

Για να διατηρηθεί ενημερωμένο το Kaspersky Anti-Virus, πρέπει να ενημερώνετε τις βάσεις δεδομένων και τις λειτουργικές μονάδες της εφαρμογής που χρησιμοποιεί η εφαρμογή.

Ορισμένες ειδικές εργασίες που πρέπει να εκτελούνται περιοδικά (όπως η διαγραφή των ιχνών της δραστηριότητας ενός χρήστη στο λειτουργικό σύστημα) πραγματοποιούνται με τη βοήθεια προηγμένων εργαλείων και οδηγών.

Τα ακόλουθα στοιχεία προστασίας προφυλάσσουν τον υπολογιστή σας σε πραγματικό χρόνο:

Ακολουθεί μια περιγραφή της λογικής βάσει της οποίας αλληλεπιδρούν τα στοιχεία προστασίας όταν το Kaspersky Anti-Virus έχει ρυθμιστεί στη λειτουργία που συνιστούν οι ειδικοί της Kaspersky Lab (με άλλα λόγια, όταν χρησιμοποιούνται οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις της εφαρμογής).
 

Προστασία αρχείων από ιούς

Η Προστασία αρχείων από ιούς αποτρέπει τη μόλυνση του συστήματος αρχείων του υπολογιστή σας. Το στοιχείο εκκινείται κατά την έναρξη του λειτουργικού συστήματος, παραμένει συνεχώς στη μνήμη RAM του υπολογιστή και σαρώνει όλα τα αρχεία που ανοίγονται, αποθηκεύονται ή εκκινούνται στον υπολογιστή σας και σε όλες τις συνδεδεμένες μονάδες δίσκου. Το Kaspersky Anti-Virus παρεμβαίνει σε οποιαδήποτε προσπάθεια πρόσβασης σε κάποιο αρχείο και σαρώνει αυτό το αρχείο για γνωστούς ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό. Η περαιτέρω πρόσβαση στο αρχείο επιτρέπεται μόνο αν το αρχείο δεν είναι μολυσμένο ή αν έχει απολυμανθεί από την εφαρμογή. Εάν δεν είναι δυνατή η απολύμανση ενός αρχείου για οποιονδήποτε λόγο, το αρχείο θα διαγραφεί. Αν συμβεί αυτό, ένα αντίγραφο του αρχείου θα μετακινηθεί στη Καραντίνα. Εάν ένα μολυσμένο αρχείο βρίσκεται στην ίδια τοποθεσία όπου βρισκόταν το διαγραμμένο αρχείο με το ίδιο όνομα, η Καραντίνα αποθηκεύει μόνο ένα αντίγραφο του τελευταίου αρχείου. Αντίγραφο του προηγούμενου αρχείου με το ίδιο όνομα δεν αποθηκεύεται.
 

Προστασία e-mail από ιούς

Η Προστασία e-mail από ιούς σαρώνει τα εισερχόμενα και εξερχόμενα μηνύματα ηλ. αλληλογραφίας του υπολογιστή σας. Τα μηνύματα e-mail είναι διαθέσιμα στον παραλήπτη μόνο εφόσον δεν περιέχει επικίνδυνα αντικείμενα.
 

Προστασία από ιούς στο Web

Η Προστασία από ιούς στο Web αναχαιτίζει και αποκλείει την εκτέλεση δεσμών ενεργειών σε δικτυακούς τόπους, αν αποτελούν απειλή. Επίσης, η Προστασία από ιούς στο Web παρακολουθεί όλη την κυκλοφορία στον ιστό και αποκλείει την πρόσβαση σε επικίνδυνους δικτυακούς τόπους.
 

Προστασία Προγραμμάτων IM

Η Προστασία Προγραμμάτων IM διασφαλίζει την ασφαλή χρήση των προγραμμάτων-πελάτη ΙΜ. Το στοιχείο προστατεύει τις πληροφορίες που λαμβάνονται στον υπολογιστή σας μέσω πρωτοκόλλων ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων (IM). Η Προστασία προγραμμάτων IM διασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία των διάφορων εφαρμογών ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων.
 

Παρακολούθηση δικτύου

Η Παρακολούθηση δικτύου έχει σχεδιαστεί για την παρακολούθηση της δραστηριότητας δικτύου σε πραγματικό χρόνο.
 

Παρακολούθηση συστημάτων

Το στοιχείο Παρακολούθηση συστημάτων επαναφέρει τις αλλαγές που γίνονται στο λειτουργικό σύστημα από κακόβουλα λογισμικά. Το στοιχείο προστατεύει από κακόβουλα λογισμικά, όπου συμπεριλαμβάνονται προγράμματα εκμετάλλευσης, κακόβουλα προγράμματα κλειδώματος οθόνης και μονάδες κρυπτογράφησης που κρυπτογραφούν δεδομένα και αποσπούν λύτρα για την επαναφορά των αρχείων στην αρχική τους κατάσταση. Η απενεργοποίηση αυτού του στοιχείου δεν συνιστάται.
 

Πρόγραμμα Anti-Phishing

Το Πρόγραμμα Anti-Phishing επιτρέπει τον έλεγχο των διευθύνσεων URL προκειμένου να διαπιστωθεί εάν περιλαμβάνονται στις λίστες με τις διευθύνσεις phishing URL. Αυτό το στοιχείο είναι ενσωματωμένο στα στοιχεία Προστασία από ιούς στο Web και Προστασία Προγραμμάτων ΙΜ.
 

Πληκτρολόγιο οθόνης

Το πληκτρολόγιο οθόνης αποτρέπει την υποκλοπή δεδομένων που εισάγονται στο πληκτρολόγιο και προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα από τις απόπειρες υποκλοπής με χρήση στιγμιοτύπων οθόνης.
 

Προστασία για όλες τις συσκευές

Εάν ένας υπολογιστής διαθέτει το Kaspersky Anti-Virus εγκατεστημένο, μπορείτε να διαχειριστείτε την προστασία του από απόσταση από την πύλη My Kaspersky.
 

Συμμετοχή στο πρόγραμμα Προστασία φίλων

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα Προστασία φίλων σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε πόντους μπόνους όταν μοιράζεστε συνδέσμους προς το Kaspersky Anti-Virus με τους φίλους σας. Μπορείτε να ανταλλάξετε τους πόντους μπόνους που συλλέξατε με έναν δωρεάν κωδικό ενεργοποίησης για το Kaspersky Anti-Virus.
 

Ασφαλής σύνδεση

Το Kaspersky Anti-Virus προστατεύει τα δεδομένα σας από το να συνδέονται σε μη ασφαλή δίκτυα Wi-Fi.

ΚατασκευαστήςKaspersky
ΜοντέλοAntivirus (1 Licence, 1 Year)
Part NumberKL1171X5AFS
ΚατηγορίαSecurity - Antivirus
ΠεριγραφήΑπόλυτη προστασία από όλες τις ψηφιακές απειλές. Φιλτράρισμα όλων των αρχείων που λαμβάνει ο χρήστης για έλεγχο κακόβουλου λογισμικού, Anti-Virus και Anti-Spyware. Προστασία από ενέργειες Anti-Phishing για πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες μέσω e-mails και ιστοσελίδων. Απλοποιεί τη διαχείριση ασφάλειας εξοικονομώντας χρόνο, προσπάθεια και ταλαιπωρία.
Δείτε τον συγκριτικό πίνακα των εκδόσεων Kaspersky Antivirus & Ιnternet Security εδώ.
Στην έκδοση αυτή περιλαμβάνεται το δικαίωμα χρήσης του συγκεκριμένου προϊόντος σε 1 υπολογιστή κατά τη διάρκεια της περιόδου του 1 έτους, το οποίο υπολογίζεται από την στιγμή της αρχικής εγκατάστασης και ενεργοποίησης του προϊόντος.
Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο