35,99 €
Χωρίς ΦΠΑ: 29,02 €
Υπολογισμός Δόσεων
18,61 € / δόση = 37,21
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: 4 €
Εκτός Αττικής 6,5 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Μοιράσου το:
Μικρή διαθεσιμότητα Κωδικός Msystems:
001-39924

Προστασία πολλαπλών επιπέδων κατά Ransomware με Αποκατάσταση των αρχείων

Το Bitdefender Total Security παρέχει πολλαπλά επίπεδα προστασίας κατά τωνransomware. Ανιχνεύει τις απειλητικές συμπεριφορές, προλαμβάνει τις μολύνσεις και προστατεύει τα σημαντικότερα σας έγγραφα από κρυπτογράφηση ransomware.

Η νέα λειτουργία Ransomware Remediation λειτουργεί ως ένα επίπεδο αποκατάστασης που εξασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας όπως έγγραφα, εικόνες, βίντεο ή μουσική θα προστατεύονται από κάθε είδους επίθεση ransomware.

Σταματώντας τις επιθέσεις προτού καν αρχίσουν.

Network Threat Prevention. Το νέο επίπεδο προστασίας που βασίζεται στο δίκτυο αποτρέπει την εκμετάλλευση των τρωτών σημείων στο σύστημά σας, εντοπίζει και αποκλείει απόπειρες brute-force, αποτρέπει την έκθεση της συσκευής σας από επιθέσεις botnet και αποκλείει την αποστολή ευαίσθητων πληροφοριών σε μη κρυπτογραφημένες φόρμες.

Ο Γονικός Έλεγχος προσφέρει ψηφιακή βοήθεια στους γονείς και επιπλέον online ασφάλεια για τα παιδιά.

  • Αποφασίστε πόσος χρόνος χρήσης είναι κατάλληλος για καθένα από τα παιδιά σας.

  • Παρακολουθήστε τις δραστηριότητές τους σε Windows, macOS, Android και iOS.

  • Κάντε την περιήγηση ασφαλή για τα παιδιά σας. Κρατήστε τα μακριά από ακατάλληλο περιεχόμενο.

  • Επιτρέψτε σε αξιόπιστες επαφές να τηλεφωνούν και να στέλνουν μηνύματα στα παιδιά σας και αποκλείστε τις εισερχόμενες κλήσεις που δεν έχουν αναγνωριστικό καλούντος.

  • Μπορείτε πάντα να γνωρίζετε πού βρίσκονται τα παιδιά σας όταν χρησιμοποιούν μια κινητή συσκευή με παρακολούθηση GPS.

Προστασία

Η Bitdefender είναι σταθερά στις κορυφαίες θέσεις στις συγκριτικές δοκιμές ανίχνευσης κακόβουλου λογισμικού που εκτελούνται από ανεξάρτητα εργαστήρια.

Πλήρης προστασία δεδομένων σε πραγματικό χρόνο

Απόλυτη ισχύς στην πιο αποτελεσματική λύση κατά του κακόβουλου λογισμικού διαθέσιμη σήμερα. Το Bitdefender Total Security λειτουργεί εναντίον όλων των ηλεκτρονικών απειλών - από ιούς, worms και Trojans, έως και ransomware, zero-dayexploits, rootkits και spyware. Τα δεδομένα και τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ασφαλή.

Πρόληψη επιθέσεων στο Web

Η τεχνολογία Web φιλτραρίσματος εξασφαλίζει ότι δεν θα προσγειωθείτε ποτέ σε έναν επιβλαβή ιστότοπο. Μάθετε αν τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι ασφαλή για την πρόσβαση πριν κάνετε πραγματικά κλικ σε έναν σύνδεσμο. Το Bitdefender Total Security επίσης αποκλείει όλους τους γνωστούς μολυσμένους συνδέσμους.

Λειτουργία διάσωσης

Ορισμένοι εξελιγμένοι ιοί, όπως οι rootkits, πρέπει να αφαιρεθούν πριν ξεκινήσουν τα Windows. Όταν το Bitdefender Total Security εντοπίσει τέτοιες απειλές, επανεκκινεί τον υπολογιστή στη λειτουργία Rescue για καθαρισμό και αποκατάσταση.

Πολλαπλά επίπεδα προστασίας κατά Ransomware

Η προσέγγιση μέσω πολλαπλών επιπέδων προστασία της Bitdefender κατά των ransomware περιλαμβάνει και ένα επίπεδο προστασίας δεδομένων που διασφαλίζει τα έγγραφα, τις εικόνες, τα βίντεο και τη μουσική σας από κάθε είδους επίθεση ransomware. Σε συνδυασμό με την λειτουργία Advanced Threat Defense, προστατεύει τα πιο σημαντικά αρχεία σας από κρυπτογράφηση μέσω ransomware.

Safe Files

Με την λειτουργία ασφαλή αρχεία της Bitdefender, μπορείτε να αποτρέψετε μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές στα πιο σημαντικά αρχεία σας. Μπορείτε απλά να προσθέσετε φακέλους στη λίστα παρακολούθησης και το Bitdefender προστατεύει τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε αυτά εναντίον ransomware και άλλων τύπων κακόβουλου λογισμικού. Μόνο εφαρμογές στις οποίες υπάρχει ρητή εμπιστοσύνη επιτρέπεται η πρόσβαση στα ασφαλή αρχεία σας.

Advanced Threat Defense

Το Bitdefender Total Security χρησιμοποιεί μια τεχνική που ονομάζεται ανίχνευση βάση συμπεριφοράς για να παρακολουθεί στενά τις ενεργές εφαρμογές. Τη στιγμή που εντοπίζει κάτι ύποπτο, αναλαμβάνει άμεση δράση για την πρόληψη μολύνσεων.

Προστασία κατά Απάτης

Το προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος σας προειδοποιεί κάθε φορά που επισκέπτεστε ιστότοπους που ενδέχεται να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν.

Network Threat Prevention

Το Bitdefender Total Security επιφέρει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο ανιχνεύονται και απωθούνται οι απειλές στο διαδίκτυο. Οι νέες τεχνολογίες πληροφοριών για απειλές στον κυβερνοχώρο που περιλαμβάνονται μπορούν να αναλύσουν και να εντοπίσουν ύποπτες δραστηριότητες σε επίπεδο δικτύου και να μπλοκάρουν εξελιγμένα exploits, κακόβουλο λογισμικό ή σχετικές με το botnet διευθύνσεις URL και επιθέσεις bruteforce.

Anti-Phishing

Το Bitdefender Total Security εμποδίζει και αποκλείει ιστότοπους που μεταμφιέζονται ως αξιόπιστοι για να κλέψουν οικονομικά στοιχεία, όπως κωδικούς πρόσβασης ή αριθμούς πιστωτικών καρτών.

Anti-Theft

Το Bitdefender Total Security περιλαμβάνει αποτελεσματικά εργαλεία προστασίας από απώλειες και κλοπή για Windows φορητούς υπολογιστές ή tablet, προσβάσιμα από οπουδήποτε στον κόσμο μέσω του λογαριασμού σας Bitdefender Central.

Απόδοση

Το λογισμικό ασφάλειας της Bitdefender προσφέρει βελτιστοποιημένη ταχύτητα και την καλύτερη απόδοση σε όλες τις πλατφόρμες.

Autopilot

Ο νέος αυτόματος πιλότος έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως <Σύμβουλος Ασφάλειας> και για να σας δώσει βαθύτερες γνώσεις σχετικά με την κατάσταση ασφαλείας σας. Οι έξυπνες δυνατότητές του σημαίνουν ότι μπορεί να σας συστήσει ενέργειες ασφάλειας στο πλαίσιο των αναγκών του συστήματος σας και της χρήσης.

Παγκόσμιο δίκτυο προστασίας

Η πιο βαριά σάρωση πραγματοποιείται στο cloud, επομένως υπάρχει σχεδόν μηδενική επίδραση στους τοπικούς πόρους σας. Αυτό σημαίνει ότι η ταχύτητα και η απόδοση του συστήματος σας παραμένουν ανεπηρέαστες. Και τα αρχεία σας παραμένουν εντελώς ιδιωτικά: το Bitdefender δεν σαρώνει το πραγματικό περιεχόμενο των αρχείων σας και ποτέ δεν τα ανεβάζει ή τα αποθηκεύει στο cloud.

Επιταχύνετε τις συσκευές σας

Βελτιώστε την ταχύτητα και την απόδοση των συσκευών σας με το OneClick Optimizer.

Bitdefender Photon™

Αυτή η πρωτοποριακή αποκλειστική τεχνολογία βοηθά το Bitdefender Total Security να προσαρμοστεί στο συγκεκριμένο hardware και λογισμικό του συστήματός σας για να εξοικονομήσει υπολογιστικούς πόρους και να βελτιώσει την ταχύτητα και την απόδοση.

Διαμόρφωση Παιχνίδι, Ταινία και Εργασία

Το Bitdefender Total Security ανιχνεύει πότε παίζετε, εργάζεστε ή παρακολουθείτε μια ταινία, ώστε να μην σας ενοχλεί με περιττά αιτήματα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που είναι σημαντικό. Ανάλογα με το τι επιλέγετε να κάνετε στις συσκευές σας, το Bitdefender σταματά προσωρινά τα pop-ups παράθυρα, προσαρμόζει τις οπτικές ρυθμίσεις και διακόπτει τις ασήμαντες background δραστηριότητες για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη συσκευή σας στο μέγιστο.

Λειτουργία μπαταρίας

Αυτή η χρήσιμη, έξυπνη λειτουργία εξοικονομεί την διάρκεια ζωής της μπαταρίαςσε φορητούς υπολογιστές και tablets χάρη στην προσωρινή ρύθμιση των συστημάτων, όπως η οθόνη, η ψύξη του συστήματος, οι ενημερώσεις συστήματος και η συνδεσιμότητα Bluetooth.

Ιδιωτικότητα

Η ολοκληρωμένη προστασία του Bitdefender φροντίζει για την online ιδιωτική σας ζωή και τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Bitdefender VPN

Με το Bitdefender VPN μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε για το απόρρητο της παρουσίας σας στο διαδίκτυο. Προστατεύει την ηλεκτρονική σας παρουσία κρυπτογραφώντας όλη την κίνηση στο Internet. Το Bitdefender Total Security περιλαμβάνει μέχρι και 200 MB κρυπτογραφημένη μεταφορά δεδομένων ημερησίως για τις συσκευές Windows, MacOS, iOS και Android.

Κρυπτογράφηση αρχείων

Δημιουργήστε κρυπτογραφημένα και προσβάσιμα μόνο με κωδικό πρόσβασης vaults στον υπολογιστή σας για εμπιστευτικά και ευαίσθητα έγγραφα.

Γονικός έλεγχος

Ο γονικός έλεγχος προσφέρει ψηφιακή βοήθεια στους γονείς και επιπλέον online ασφάλεια για τα παιδιά. Φιλτράρετε ακατάλληλο περιεχόμενο και περιορίστε την ώρα χρήσης για κάθε παιδί σας. Συνδεθείτε απομακρυσμένα στο Bitdefender Central για να ενημερωθείτε για τις onlineδραστηριότητες τους.

Wi-Fi Security Advisor

Αξιολογήστε την ασφάλεια του Wi-Fi δικτύου και του router σας, ανεξάρτητα από το πού συνδέεστε.

Διαχείριση Password

Αποθηκεύστε τους κωδικούς πρόσβασης, στοιχεία πιστωτικών καρτών και άλλα ευαίσθητα δεδομένα σε ένα ασφαλές ψηφιακό θησαυροφυλάκιο για εύκολη πρόσβαση όποτε τα χρειάζεστε. Το Password Manager σας δίνει τη δυνατότητα να συμπληρώνει αυτόματα ηλεκτρονικές φόρμες και μπορεί ακόμη και να συστήσει ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης.

Αξιολόγηση ευπαθειών

Σαρώστε για τρύπες ασφαλείας και τρωτά σημεία με ένα μόνο κλικ. Το Bitdefender ελέγχει τον υπολογιστή σας για ξεπερασμένο και ευάλωτο λογισμικό, patches ασφαλείας των Windows που λείπουν και τις δυνητικά ανασφαλείς ρυθμίσεις του συστήματος, και υποδεικνύει την καλύτερη λύση αντιμετώπισης.

Προστασία Webcam

Προστατέψτε το απόρρητό σας και αποφύγετε διαρροές από την webcam σας. Η υπηρεσία WebcamProtection σας ειδοποιεί όταν οι εφαρμογές προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στην κάμερά σας και σας επιτρέπει να μπλοκάρετε μια μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Ασφαλείς Online Τραπεζικές Συναλλαγές

Κάντε τραπεζικές συναλλαγές και αγοράστε online από ένα μοναδικό, αποκλειστικό πρόγραμμα περιήγησης που διασφαλίζει τις συναλλαγές σας για την πρόληψη της απάτης. Το Bitdefender Safepay μπορεί πλέον να συμπληρώνει αυτόματα τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας στα ανάλογα πεδία χρέωσης.

Firewall Ιδιωτικότητας

Με το Bitdefender Total Security θα έχετε ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, ώστε τα προσωπικά σας στοιχεία να παραμένουν ασφαλή από τους hackers και τους κλέφτες δεδομένων.

Προστασία στα Κοινωνικά Δίκτυα

Παραμείνετε ασφαλείς από κακόβουλους συνδέσμους και τυχόν σε απευθείας σύνδεση απειλές που οι φίλοι σας μεταδίδουν άθελά σας μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Καταστροφέας Αρχείων

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο του File Shredder, όταν θέλετε να διαγράψετε ένα αρχείο για τα καλά και να μην αφήσει ίχνη ότι υπήρξε ποτέ στον υπολογιστή σας.

ΚατασκευαστήςBitDefender
ΜοντέλοTotal Security 2018 (10 Licences, 1 Year)
Part NumberEB11911010-EL
ΚατηγορίαSecurity - Antivirus
ΔυνατότητεςAnti-Phising, Σάρωση βασισμένη στο cloud, Ransomware Shield, Προστασία Τραπεζικών & Ηλεκτρονικών Πληρωμών, Προσωπικό Firewall, Γονικός Έλεγχος, Προστασία Webcam, Καταστροφέας Αρχείων, BitDefender VPN, Safe Files, Προστασία MAC OS, Προστασία Android, Προστασία iOS
Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο