483,90 €
Χωρίς ΦΠΑ: 390,24 €
Υπολογισμός Δόσεων
250,15 € / δόση = 500,30
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: Δωρεάν μεταφορικά Δείτε εδώ για ποιές περιοχές ισχύει
Εκτός Αττικής 6,5 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Μοιράσου το:
15-20 εργάσιμες Κωδικός Msystems:
001-41757
awatch4.jpg
Χαρακτηριστικά

GPS, GLONASS, Galileo και QZSS

Βαρομετρικό αλτίμετρο

Ανθεκτικό στο νερό έως τα 50 μέτρα

Ηλεκτρικός αισθητήρας καρδιακής λειτουργίας

Οπτικός αισθητήρας καρδιακής λειτουργίας

Βελτιωμένο αξελερόμετρο έως 32 δυνάμεις g

Βελτιωμένο γυροσκόπιο

Αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος

Χωρητικότητα 16 GB. Πίσω όψη από κεραμικό υλικό και κρύσταλλο ζαφειριού

Οθόνη

368x448 pixel: Επιφάνεια οθόνης 977 τετρ. χλστ.

Οθόνη Retina LTPO OLED με Force Touch: Φωτεινότητα 1000 nit

Chip

S4 με διπύρηνο επεξεργαστή 64 bit: Έως 2 φορές ταχύτερος επεξεργαστής

W3: Ασύρματο chip Apple

Συνδεσιμότητα Wi-Fi: 802.11 b/g/n 2.4GHz
Bluetooth 5.0
Ενέργεια

Ενσωμα­τωμένη επαναφορ­τιζό­μενη μπαταρία ιόντων λιθίου: Έως 18 ώρες

Μαγνητικό καλώδιο φόρτισης

Τροφοδοτικό USB


Όχι απλώς εξελιγμένο, μεταμορφω­μένο.

Τα μοντέλα Series 4 αντικατοπτρίζουν τη ριζικά ανανεωμένη σχεδίαση και κατασκευή του Apple Watch. Από τις καμπύλες γωνίες της μεγαλύτερης, ολοκαίνουριας οθόνης έως την αρχιτεκτονική του S4 chip, κάθε λεπτομέρεια έχει μελετηθεί σχολαστικά. Το Apple Watch ήταν πάντα ένα μοναδικό προσωπικό προϊόν. Και τώρα είναι ακόμα πιο ισχυρό.

Το Apple Watch Series 4 επαναπροσδιορίζει το ρολόι του σήμερα. Το πιο δημοφιλές smartwatch στον κόσμο σχεδιάστηκε από την αρχή και διαθέτει πρωτοποριακές δυνατότητες επικοινωνίας, υγείας και άθλησης με αισθητήρες που εντοπίζουν ακόμα και ατυχήματα από πτώση. Κάποιες ακόμα από τις μοναδικές νέες λειτουργίες του είναι ο νέος αισθητήρας για λήψη ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΗΚΓ) καθώς και ειδοποιήσεις χαμηλών και υψηλών καρδιακών παλμών. Όλα, απευθείας από τον καρπό σου.

Η μεγαλύτερη οθόνη για Apple Watch που έγινε ποτέ. Μεγάλη υπόθεση.

Η οθόνη είναι το καθοριστικό χαρακτηριστικό του Apple Watch και τα μοντέλα Series 4 έχουν τη μεγαλύτερη οθόνη από ποτέ. Η πρόκληση ήταν να την κάνουμε μεγαλύτερη χωρίς να αυξηθεί σημαντικά το μέγεθος της κάσας ή να επιβαρυνθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Πιο στενά περιγράμματα επιτρέπουν περιοχή προβολής μεγαλύτερη από 30%, ενώ μια νέα τεχνολογία οθόνης που ονομάζεται LTPO βελτιώνει την απόδοση ενέργειας. Έτσι, μπορείς να το χρησιμοποιείς όλη μέρα, με μία μοναδική φόρτιση.

Μια καλύτερη εμπειρία από άκρη σε άκρη.

Οι καμπύλες γωνίες ταιριάζουν με ακρίβεια στην ακτίνα του περιβλήματος, δημιουργώντας μια πιο ελκυστική, ενιαία εμφάνιση. Αυτό επιτρέπει στις εικόνες και στην επιφάνεια αφής να εκτείνονται μέχρι και άκρη-άκρη της οθόνης.

Κάθε χιλιοστό έχει και κάτι να σου πει.

Για να εκμεταλλευθούμε πλήρως τις νέες διαστάσεις της οθόνης, ολόκληρο το περιβάλλον έχει σχεδιαστεί εκ νέου ώστε να παρέχει περισσότερες πληροφορίες με περισσότερες λεπτομέρειες. Το νέο καντράν ρολογιού Infograph μπορεί να φιλοξενήσει έως και οκτώ complications. Έτσι, μπορείς να δεις και να κάνεις περισσότερα με μια ματιά.

Digital Crown. Η ανακάλυψη του τροχού. Εκ νέου.

Το Digital Crown εφευρέθηκε για να παρέχει έναν εύκολο τρόπο περιήγησης στο Apple Watch χωρίς να εμποδίζεται η οθόνη. Με τα Apple Watch Series 4, ο μηχανισμός έχει σχεδιαστεί εξ ολοκλήρου από την αρχή. Η απτική ανάδραση πλέον αποδίδει μια ακριβή αίσθηση που μοιάζει με κλικ καθώς πραγματοποιείς κύλιση.

Ένα μικροσκοπικό θαύμα.

Αποτελώντας ήδη ένα από τα πιο περίπλοκα συστήματα που έχει δημιουργήσει η Apple, το Digital Crown στο Apple Watch Series 4 προσθέτει ακόμα περισσότερες δυνατότητες σε σημαντικά μικρότερο χώρο. Ολόκληρο το σύστημα είναι 30% μικρότερο, περιλαμβάνει ωστόσο 21% περισσότερα στοιχεία.

Με το βλέμμα στραμμένο στην καρδιά σου.

Ο οπτικός αισθητήρας καρδιακών παλμών αποτελεί τμήμα του Apple Watch από την αρχή, επιτρέποντάς σου να ελέγχεις γρήγορα τους καρδιακούς παλμούς σου. Τώρα μπορεί επίσης να ανιχνεύσει αν οι καρδιακοί παλμοί σου πέφτουν κάτω από ένα καθορισμένο όριο για ένα χρονικό διάστημα 10 λεπτών όταν φαίνεται να είσαι ανενεργός, και τότε ενεργοποιεί μια γνωστοποίηση χαμηλών καρδιακών παλμών. Αυτό μπορεί να αποτελεί σημάδι βραδυκαρδίας, το οποίο μπορεί να είναι σοβαρό αν η καρδιά δεν στέλνει αρκετό αίμα πλούσιο σε οξυγόνο στο σώμα σου.

Τεράστιες ιδέες σε εξαιρετικά μικρούς χώρους.

Βελτιστοποιημένο με κάθε τρόπο, το νέο Apple Watch είναι πιο ισχυρό, αλλά ωστόσο πιο λεπτό από ποτέ. Και προσφέρει έως και 18 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας με μία μόνο φόρτιση.

Εντελώς νέο S4 chip. 

Το S4 είναι παραπάνω από ένας απλός επεξεργαστής. Είναι ένα ολοκληρωμένο Σύστημα εντός πακέτου (System in Package – SiP), με ολόκληρο το σύστημα κατασκευασμένο σε ένα μοναδικό στοιχείο. Αυτή η αρχιτεκτονική επιτρέπει στο Apple Watch να συγκεντρώνει καταπληκτικές δυνατότητες σε έναν μικροσκοπικό χώρο. Στην πραγματικότητα, το Apple Watch είναι το μοναδικό προϊόν στον κόσμο που λειτουργεί εξ ολοκλήρου σε ένα SiP.

Έως και 2x ταχύτερο. Αυτή η μονάδα CPU τέταρτης γενιάς είναι ταχύτερη από ποτέ. Οι εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα και η απόδοση εκτινάσσεται στα ύψη σε ολόκληρο το σύστημα.50% πιο δυνατό ηχείο. Μεγαλύτερο και ακόμα πιο ισχυρό, το ηχείο του Apple Watch Series 4 προσφέρει εξαιρετικά βελτιωμένη ποιότητα ήχου. Επιπλέον, το μικρόφωνο έχει τοποθετηθεί τώρα στην αντίθετη πλευρά για να μειωθεί η ηχώ και να έχεις πιο καθαρές τηλεφωνικές κλήσεις.

Ανιχνεύει τις πτώσεις

Με το νέο επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο, μπορεί και ανιχνεύει τις πτώσεις σου. Όταν συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό, σε προτρέπει να κάνεις μία SOS κλήση ειδάλλως αν δεν ανταποκριθείς σε 60 δευτερόλεπτα, το κάνει αυτόματα για εσένα.

Απόβαλλε το άγχος

Κάνοντας μερικά ολιγόλεπτα διαλλείματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορούν να βοηθήσουν στο να αποβάλλεις το άγχος. Η εφαρμογή Breathe σε βοηθάει να συγκεντρωθείς με τις αναπνοές σου για να μειώσεις το άγχος.

Κλήσεις SOS

Με τις κλήσεις SOS θα μπορείς να καλέσεις άμεσα για βοήθεια. Ειδοποιεί τις επαφές έκτακτης ανάγκης, αποστέλλει την τρέχουσα τοποθεσία σου και εμφανίζει το σήμα ιατρικού αναγνωριστικού στην οθόνη.

Σε φροντίζει

Οι αρρυθμίες της καρδιάς είναι δείγμα σοβαρών καταστάσεων. Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν τα συμπτώματα. Το Apple Watch S4 ελέγχει την καρδιά σου και σε προειδοποιεί όταν εντοπίσει αυτές τις αρρυθμίες.

Ασκήσεις που σου βάζουν δύσκολα

Το Apple Watch Series 4 είναι κάτι περισσότερο από ένα αθλητικό ρολόι. Είναι σαν ένας εκπαιδευτής που καταλαβαίνει τους τρόπους με τους οποίους αθλείσαι. Από τη γιόγκα έως και το κολύμπι. Με καινοτομίες από την αρχή έως και τη γραμμή του τερματισμού.

Έτοιμο για εσένα

Είτε πρόκειται για προπόνηση σε ένα μαραθώνιο είτε κολύμβηση στην πισίνα, το Apple Watch S4 το γνωρίζει ήδη. Βάλε στόχους, μέτρησε τις θερμίδες που έκαψες και παρακολούθησε την πρόοδό σου.

Ένα γυμναστήριο

Με ένα άγγιγμα μπορείς να συνδέσεις το ρολόι με συμβατό γυμναστηριακό εξοπλισμό. Έτσι θα μπορείς να συγχρονίσεις όλα τα δεδομένα μεταξύ εσένα και του εξοπλισμού σου.

Ανθεκτικό στο νερό

Το Apple Watch Series 4 είναι ανθεκτικό στο νερό σε βάθος έως και 50 μέτρα για να πέσεις μαζί του στην πισίνα. Γύρισε την Ψηφιακή Κορώνα για να αποβάλλεις το νερό από το ηχείο, χρησιμοποιώντας δονήσεις.

Ο δικός σου ρυθμός

Οι νέες ειδοποιήσεις ρυθμού σε ενημερώνουν αν βρίσκεσαι μπροστά ή πίσω από τον ρυθμό που επιθυμείς κατά τη διάρκεια του τρεξίματος. Σου δείχνει επίσης τα βήματα που κάνεις ανά λεπτό.

Φτιαγμένο να σε παρακινεί

Η κατανόηση όλων των τρόπων που κινείσαι καθημερινά είναι ουσιαστικό μέρος μιας υγιούς ζωής. Το Apple Watch δείχνει την καθημερινή σου κίνηση ως 3 απλές μετρήσεις. Κίνηση, άσκηση και παύση. Παρακολουθεί την πρόοδό σου κάθε στιγμή.

Προκάλεσε φίλους

Το Apple Watch σου επιτρέπει να μοιραστείς την αθλητική σου πρόοδο ενώ με τη λειτουργία Activity Competitions μπορείς να προκαλέσεις ένα φίλο σου.

Βραβεία σκληρής προπόνησης

Τώρα μπορείς να επιλέξεις ένα βραβείο όταν πάρεις μία νίκη. Έτσι, θα μπορείς να καυχηθείς στους φίλους σου ότι έχεις τα περισσότερα βραβεία.

Ο δικός σου προπονητής

Κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού, ειδοποιήσεις θα σου δείχνουν πληροφορίες για το αν βρίσκεσαι μπροστά ή πίσω από τον αντίπαλό σου. Θα γνωρίζεις πόσο ακριβώς πρέπει να επιταχύνεις για να πάρεις το βραβείο στο σπίτι.

Βραβεία σκληρής προπόνησης

Τώρα μπορείς να επιλέξεις ένα βραβείο όταν πάρεις μία νίκη. Έτσι, θα μπορείς να καυχηθείς στους φίλους σου ότι έχεις τα περισσότερα βραβεία.


Εγγύηση: 1 Έτος

ΚατασκευαστήςApple
ΜοντέλοWatch Series 4 GPS 44mm Silver Aluminium Case with Seashell Sport Loop
Part NumberMU6C2GK
ΚατηγορίαSmart Watches
Πρόσθετα ΧαρακτηριστικάHeart-rate monitoring, Voice Control, 3-axis Accelerometer, Gyro Sensor, Barometric Sensor 4, Ambient Light Sensor, Παρακολούθηση ύπνου, Υπενθύμιση συμβάντων, Καταγραφέας απόστασης, Καταγραφέας βημάτων, Χρονόμετρο, Καταγραφέας θερμίδων, Αισθητήρας πτώσης
Συμβατά Λειτουργικά ΣυστήματαiOS
Water ResistanceΈως 50 Μέτρα
ΟθόνηLTPO OLED Color Touchscreen 448x368
Εγγύηση1 Έτος
Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο