Προϊόντα

Msystems Custom PC Builder

Msystems Custom PC Builder
Προκαταβολή:
Επειδή κατά την συναρμολόγηση θα πρέπει να ανοιχτούν οι συσκευασίες των προϊόντων, για την ολοκλήρωση της παραγγελία σας απαιτείται προκαταβολή της τάξεως του 30% της αξίας. Σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα δεν χρειάζεται προκαταβολή.
--
Χωρίς ΦΠΑ: --
Πληροφορίες
Κωδικός Msystems: 500-00016
Εγγύηση: Κάθε κομμάτι καλύπτεται από την Εγγύηση του Κατασκευαστή
Περιγραφή
Φτιάξε το δικό σου σύστημα όπως ακριβώς το θέλεις!

Σχεδίασε το σύστημα σου, χωρίς περιορισμούς με τον Msystems Custom PC Builder. Επίλεξε από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που θα καλύψουν ότι ανάγκη και να έχεις.

Ο έλεγχος συμβατότητας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε προϊόντα συμβατά μεταξύ τους.

Needs Init
Κουτί
Το σπίτι του νέου σας συστήματος. Επιλέξτε το μοντέλο και το χρώμα που προτιμάτε!
Μητρική
Η μητρική επιτρέπει στα διάφορα μέρη του συστήματος να επικοινωνούν μεταξύ τους. Σκεφθείτε να επιλέξετε καλύτερο μοντέλο αν χρειάζεστε έξτρα επεκτασιμότητα.
Επεξεργαστής
Ο εγκέφαλος του συστήματός σας, όσο πιο δυνατό μοντέλο επιλέξετε τόσο πιο γρήγορη θα είναι η απόκριση του συστήματος σε απαιτητικές εργασίες.
Ψύξη επεξεργαστή
Διατηρήστε τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή σας σε χαμηλά επίπεδα προσφέροντας του μακροζωία και δυνατότητα για Overclocking στα μοντέλα που το υποστηρίζουν.
Μνήμη RAM
Μνήμη υψηλής ταχύτητας για τα Windows, τις εφαρμογές και τα παιχνίδια, επιλέξτε μεγαλύτερη χωρητικότητα για μια πιο ομαλή λειτουργία σε συνθήκες Multi-tasking.
Κάρτα Γραφικών
Το πιο σημαντικό κομμάτι του Gaming συστήματός σας, επιλέξτε πιο δυνατό μοντέλο για καλύτερα frame rates και υποστήριξη οθονών με αναλύσεις μέχρι και 4K.
Τροφοδοτικό
Το τροφοδοτικό αναλαμβάνει την σταθερή παροχή ρεύματος σε όλα τα μέρη του συστήματος. Επιλέξτε καλύτερο μοντέλο για χαμηλότερη κατανάλωση, θόρυβο και θερμοκρασία.