Κωδικός Msystems: 001-34378
18,00 €
Χωρίς ΦΠΑ: 14,52 €
Υπολογισμός Δόσεων
9,31 € / δόση = 18,61
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: 4 €
Εκτός Αττικής 6,5 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Άμεσα διαθέσιμο
Σύνολο: 18,00
Μοιράσου το
ESET
Περιγραφή
Περιγραφή Tο ESET NOD32 Antivirus σας παρέχει την καλύτερη και ταχύτερη καταπολέμηση κακόβουλου λογισμικού, καθώς & προστασία antispyware, είτε ασχολείστε με κοινωνικά δίκτυα, είτε σερφάρετε στο Internet ή απολαμβάνετε το αγαπημένο σας online παιχνίδι (επιλογή Gamer Mode). Antivirus & Anti-Phishing δυνατότητες για την προστασία των online αγορών. Κορυφαία τεχνολογία εντοπισμού κακόβουλου λογισμικού & αποφυγής επιθέσεων με τα Exploit Blocker & Advanced Memory Scanner.
  Δείτε τον συγκριτικό πίνακα των εκδόσεων Eset NOD32 Antivirus & Smart Security εδώ
Στην έκδοση αυτή περιλαμβάνεται το δικαίωμα χρήσης του συγκεκριμένου προϊόντος σε 1+1 μεμονωμένες συσκευές κατά τη διάρκεια της περιόδου του 1ος έτους, το οποίο υπολογίζεται από την στιγμή της αρχικής εγκατάστασης και ενεργοποίησης του προϊόντος.
  To ESET NOD32 Antivirus (τελευταία ενημερωμένη έκδοση) τρέχει σε οποιοδήποτε σύστημα με Microsoft Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista και Microsoft Windows Home Server 2011. Το πρόγραμμα απαιτεί σύνδεση στο Internet.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςESET
ΜοντέλοNOD32 Antivirus ( 1 άδεια χρήσης / 2 συσκευές / 1 έτος ) Retail
Part NumberNOD32_1U1Y1D
ΚατηγορίαSecurity - Antivirus
ΔυνατότητεςAntivirus & Antispyware , Anti-Phising , Λειτουργία Gamer , Exploit Blocker , Σάρωση βασισμένη στο cloud , Χαμηλές απαιτήσεις συστήματος , Προστασία από επιθέσεις που βασίζονται σε script , Ransomware Shield , Δωρεάν υποστήριξη στα Ελληνικά
Φυλλάδιο Προϊόντος Φυλλάδιο Προϊόντος
Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

18,00
Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο