Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ηλεκτρονικών σας παραγγελιών, το τηλεφωνικό μας κέντρο θα παραμείνει προσωρινά κλειστό, για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σας για την ηλεκτρονική σας παραγγελία απαντήστε στην φόρμα παραγγελίας που έχετε λάβει στο email σας στο email eorders@msystems.gr

Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση σας που δεν αφορά ηλεκτρονικές παραγγελίες επικοινωνήστε στα email μας: Πωλήσεις: sales@msystems.gr - Υποστήριξη: support@msystems.gr - Λογιστήριο: backoffice@msystems.gr

Custom PCs

Custom Mystems PCs

Φτιάξτε το δικό σας Msystems PC!

Είτε είστε Gamer, είτε είστε επαγγελματίας, είτε είστε μαθητής σπουδαστής, είτε απλά θέλετε να αντικαταστήσετε τον παλιό σας Υπολογιστή, με τα νέα Msystems PCs θα βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε.

Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα συστημάτων και περιφερειακών για να φτιάξετε ένα σύστημα το οποίο θα σας καλύψει όλες σας τις ανάγκες και απολαύστε την μοναδική εμπειρία του να έχετε ένα Custom Msystems PC!


Επιλέξτε τον τύπο συστήματος που σας ενδιαφέρει:Ή χτίσε τον Υπολογιστή σου όπως εσύ θέλεις:


Business - Office Systems
Υπολογιστές ιδανικοί για δουλειές γραφείου, για μαθητές, σπουδαστές αλλά και για οποιονδήποτε θέλει να αναβαθμίσει τον παλιό του υπολογιστή με έναν υπολογιστή που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!
Κάντε την δουλειά απόλαυση!
Σχεδιασμένο ειδικά για επιχειρήσεις και μαθητές, σπουδαστές, το Msystems Intel Business θα εκτοξεύσει την παραγωγικότητα σας σε νέα επίπεδα

Με επιλογές από Intel Pentium μέχρι και Intel Core i5, δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε SSD και μηχανικό δίσκο και με την μνήμη RAM να μπορεί να φτάσει μέχρι και 32GB, μπορεί να ανταπεξέλθει και στις πιο απαιτητικές εργασίες!
Εκπληκτικές επιδόσεις σε εκπληκτική τιμή!
Εξοπλισμένο με τους νέους επεξεργαστές από την AMD με 2 εώς 6 πυρήνες, το Msystems AMD Business προσφέρει ανεπανάληπτες επιδόσεις σε πολύ προσιτό κόστος!

Με επιλογές από AMD Ryzen 3 μέχρι και AMD Ryzen 5, δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε SSD και μηχανικό δίσκο, με δυνατότητα προσθήκης και δίσκου SSD M.2 και με την μνήμη RAM να μπορεί να φτάσει μέχρι και 64GB, είναι ιδανικό για χρήση σε απαιτητικές εφαρμογές γραφείου!
Το απόλυτο εργαλείο στα χέρια σου!
Ατελείωτα Spreadsheets, τεράστιες βάσεις δεδομένων, προσομοιώσεις στο Matlab, ότι και να δουλεύετε με το Msystems Intel Executive τίποτα δεν είναι αδύνατο!

Με επιλογές από Intel Core i3 μέχρι και Intel Core i9, δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε SSD και μηχανικό δίσκο, με δυνατότητα προσθήκης και δίσκου SSD M.2 και με την μνήμη RAM να μπορεί να φτάσει μέχρι και 64GB, όλες οι εργασίες θα ολοκληρώνονται με απίστευτη ταχύτητα!
Φτιαγμένο για απαιτητικές εργασίες!
Εξοπλισμένο με τους νέους επεξεργαστές Ryzen από την AMD με 4 εώς 8 πυρήνες, το Msystems AMD Executive προσφέρει ανεπανάληπτες επιδόσεις σε πολύ προσιτό κόστος!

Με επιλογές από AMD Ryzen 3 μέχρι και AMD Ryzen 9, δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε SSD και μηχανικό δίσκο, με δυνατότητα προσθήκης και δίσκου SSD M.2 και με την μνήμη RAM να μπορεί να φτάσει μέχρι και 64GB, αυξήστε την παραγωγικότητα στο μέγιστο!
Gaming Systems
Σχεδιασμένα με γνώμονα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του μοντέρνου Gamer, τα Msystems Gaming PCs προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία gaming!
Ποτέ το Gaming δεν ήταν τόσο προσιτό!
Απόκτησε τώρα το νέο σου Gaming PC χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Το Msystems Intel Pro Gaming είναι ικανό να τρέξει όλους τους τελευταίους τίτλους σε αναλύσεις μέχρι και 1440p για ατελείωτες ώρες απόλαυσης!!!

Με επιλογές από Intel Core i3 μέχρι και Intel Core i7, δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε SSD και μηχανικό δίσκο, τις τελευταίες κάρτες γραφικών της Nvidia και της AMD και με την μνήμη RAM να μπορεί να φτάσει μέχρι και 64GB, δεν υπάρχει παιχνίδι που δεν θα απολαύσετε!
Προσπέρασε του αντιπάλους σου και απόλαυσε την κορυφή!
Σχεδιασμένο για αυτούς που παίρνουν το Gaming στα σοβαρά, το Msystems AMD Pro Gaming προσφέρει απίστευτες επιδόσεις με τους νέους επεξεργαστές της AMD Ryzen 3, Ryzen 5 και Ryzen 7!!!

Με επιλογές από AMD Ryzen 3 μέχρι και AMD Ryzen 7, SSD δίσκο, με δυνατότητα προσθήκης και δίσκου SSD M.2, τις τελευταίες κάρτες γραφικών της Nvidia και της AMD και με την μνήμη RAM να μπορεί να φτάσει μέχρι και 64GB, αποτελεί το ιδανικό όπλο στο χέρι του απαιτητικού Gamer!
Ryze to the Top! Κατακτήστε την κορυφή του ανταγωνισμού!
Σχεδιασμένο για Pro Gamers, Youtubers και Streamers, το Msystems Ryzen Gaming είναι ιδανικό για να εκμεταλλεύεται οθόνες με ρυθμό ανανέωσης 144Hz+, οθόνες Ultra-wide, αναλύσεις μέχρι και 4K και υποστήριξη για VR. Εκμεταλευθείτε τους πολλούς πυρήνες του για να κάνετε streaming τα αγαπημένα σας παιχνίδια!

Με επιλογές από AMD Ryzen 5 μέχρι και AMD Ryzen 7, SSD δίσκο με δυνατότητα προσθήκης και δίσκου SSD M.2, τις τελευταίες κάρτες γραφικών της Nvidia και της AMD και με την μνήμη RAM να μπορεί να φτάσει μέχρι και 64GB, θα σας επιτρέψει να κατατροπώσετε τον ανταγωνισμό σας με άνεση!
Gaming PC χωρίς συμβιβασμούς!
Φτιαγμένο για τους πιο απαιτητικούς Gamers το Msystems Advanced Gaming είναι ικανό να τρέξει τους πιο απαιτητικούς τίτλους σε αναλύσεις μέχρι και 4K χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή στις αποδόσεις!!!

Επιλέξτε ανάμεσα στους ξεκλείδωτους επεξεργαστές της Intel i5-8600K και i7-8700K που προσφέρουν την δυνατότητα Overclocking και στις τελευταίες κάρτες γραφικών της Nvidia και της AMD, προσθέστε και έναν SSD δίσκο M.2 και μέχρι και 64GB μνήμης Ram και το αποτέλεσμα είναι σίγουρο ότι θα σας καταπλήξει!!!
Powered By Asus Gaming Systems
Τα συστήματα Powered by Asus είναι για εκείνους που αναζητούν την τελειότητα. Οι διεθνούς φήμης ομάδες R’n’D της Asus είναι πλήρως αφοσιωμένες στο σλόγκαν της εταιρείας – In Search of Incredible. Η συνεργασία με την Msystems σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας ονειρεμένο σύστημα. Powered by Asus σημαίνει αποκλειστικότητα, σημαίνει επιδόσεις, σημαίνει Τεχνολογία ως Έργο Τέχνης. Γιατί να συμβιβαστείς με οτιδήποτε λιγότερο?
Powered by ASUS. Τεχνολογία ως Έργο Τέχνης
Σχεδιασμένο σε συνεργασία με την Asus, το Msystems Powered By Asus Performance Gaming είναι ιδανικό για να εκμεταλλεύεται οθόνες με ρυθμό ανανέωσης 144Hz+, Ultra-wide, 4K και υποστήριξη για VR, σας βοηθάει να αποκτήσετε πραγματικό πλεονέκτημα σε ανταγωνιστικούς τίτλους!!!

Με επιλογές από Ryzen 3 μέχρι και Ryzen 9, SSD δίσκο με δυνατότητα προσθήκης και δίσκου SSD M.2, τις τελευταίες κάρτες γραφικών της Nvidia και της AMD, με μνήμη RAM μέχρι 64GB και με μοναδικό design, θα κάνει όλους τους φίλους σας να ζηλεύουν!
Powered by ASUS. Τεχνολογία ως Έργο Τέχνης
Σχεδιασμένο σε συνεργασία με την Asus το Msystems Powered By Asus Advanced Gaming είναι ικανό να τρέξει τους πιο απαιτητικούς τίτλους σε αναλύσεις μέχρι και 4K χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή στις αποδόσεις!!!

Με επιλογές από Intel Core i3 μέχρι και Intel Core i9, και στις τελευταίες κάρτες γραφικών της Nvidia και της AMD, προσθέστε και έναν SSD δίσκο M.2 και μέχρι και 64GB μνήμης Ram και το αποτέλεσμα είναι σίγουρο ότι θα σας καταπλήξει!!!
Powered By Corsair iCue Gaming Systems

Your Setup
at Your Command

Το λογισμικό CORSAIR iCUE συνδέει όλα τα προϊόντα σας που είναι συμβατά με το CORSAIR iCUE σε ένα μοναδικό interface, δίνοντας σας πλήρη έλεγχο σε ολόκληρο το setup σας.

Πιστοποιημένα από την CORSAIR, τα Powered By Corsair iCUE Msystems PCs εγγυόνται ότι όλα τα components είναι iCUE-ready για πλήρη έλεγχο του συστήματος!
Your setup at your command!
Πιστοποιημένα από την CORSAIR, τα Powered By Corsair iCUE Msystems PCs εγγυόνται ότι όλα τα components είναι iCUE-ready για πλήρη έλεγχο του συστήματος!
Με επιλογές από Intel Core i3 μέχρι και Intel Core i9, SSD δίσκο με δυνατότητα προσθήκης και δίσκου SSD M.2, τις τελευταίες κάρτες γραφικών της Nvidia και της AMD και με την μνήμη RAM να μπορεί να φτάσει μέχρι και 128GB και με το λογισμικό CORSAIR iCUE να συνδέει όλα τα προϊόντα σας που είναι συμβατά με το CORSAIR iCUE σε ένα μοναδικό interface, δίνοντας σας πλήρη έλεγχο σε ολόκληρο το setup σας.
Your setup at your command!
Πιστοποιημένα από την CORSAIR, τα Powered By Corsair iCUE Msystems PCs εγγυόνται ότι όλα τα components είναι iCUE-ready για πλήρη έλεγχο του συστήματος!
Με επιλογές από AMD Ryzen 3 μέχρι και AMD Ryzen 9, SSD δίσκο με δυνατότητα προσθήκης και δίσκου SSD M.2, τις τελευταίες κάρτες γραφικών της Nvidia και της AMD και με την μνήμη RAM να μπορεί να φτάσει μέχρι και 128GB και με το λογισμικό CORSAIR iCUE να συνδέει όλα τα προϊόντα σας που είναι συμβατά με το CORSAIR iCUE σε ένα μοναδικό interface, δίνοντας σας πλήρη έλεγχο σε ολόκληρο το setup σας.
Custom PC Builder
Χτίσε τον υπολογιστή σου ακριβώς όπως εσύ θέλεις επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων!
Φτιάξε το δικό σου σύστημα όπως ακριβώς το θέλεις!
Σχεδίασε το σύστημα σου, χωρίς περιορισμούς με τον Msystems Custom PC Builder. Επίλεξε από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που θα καλύψουν ότι ανάγκη και να έχεις.

Ο έλεγχος συμβατότητας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε προϊόντα συμβατά μεταξύ τους.
Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο