Προϊόντα

Custom Mystems PCs

Φτιάξτε το δικό σας Msystems PC!

Είτε είστε Gamer, είτε είστε επαγγελματίας, είτε είστε μαθητής σπουδαστής, είτε απλά θέλετε να αντικαταστήσετε τον παλιό σας Υπολογιστή, με τα νέα Msystems PCs θα βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε.

Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα συστημάτων και περιφερειακών για να φτιάξετε ένα σύστημα το οποίο θα σας καλύψει όλες σας τις ανάγκες και απολαύστε την μοναδική εμπειρία του να έχετε ένα Custom Msystems PC!

Gaming Systems

Σχεδιασμένα με γνώμονα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του μοντέρνου Gamer, τα Msystems Gaming PCs προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία gaming!
Απόκτησε πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους σου!
Σχεδιασμένο για Pro Gamers, το Intel 12th Gen Gaming είναι ιδανικό για να εκμεταλλεύεται οθόνες με ρυθμό ανανέωσης 144Hz+, οθόνες Ultra-wide, αναλύσεις μέχρι και 4K και υποστήριξη για VR, σας βοηθάει να αποκτήσετε πραγματικό πλεονέκτημα σε ανταγωνιστικούς τίτλους!!!

Με επιλογές από Intel Core i5 μέχρι και Intel Core i9, SSD δίσκο με δυνατότητα προσθήκης και δίσκου SSD M.2, τις τελευταίες κάρτες γραφικών της Nvidia και της AMD και με την μνήμη RAM να μπορεί να φτάσει μέχρι και 128GB και με μοναδικό design, θα κάνει όλους τους φίλους σας να ζηλεύουν!
Εκπληκτικές επιδόσεις σε εκπληκτική τιμή!
Σχεδιασμένο για αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς στις επιδόσεις χωρίς να ξοδέψουν παραπάνω από όσο χρειάζεται, το Msystems AMD Entry Gaming προσφέρει μεγάλη επεκτασιμότητα και είναι σίγουρο πως θα σας κρατήσει καθηλωμένους με τις εκρηκτικές επιδόσεις του!!!

Με τον επεξεργαστή της AMD Ryzen 3 3200G με SSD δίσκο ή/και με δυνατότητα προσθήκης δίσκου SSD M.2 και με την μνήμη RAM να μπορεί να φτάσει μέχρι και 64GB, αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον!
Ryze to the Top! Κατακτήστε την κορυφή του ανταγωνισμού!
Σχεδιασμένο για Pro Gamers, Youtubers και Streamers, το Msystems Ryzen Gaming είναι ιδανικό για να εκμεταλλεύεται οθόνες με ρυθμό ανανέωσης 144Hz+, οθόνες Ultra-wide, αναλύσεις μέχρι και 4K και υποστήριξη για VR. Εκμεταλευθείτε τους πολλούς πυρήνες του για να κάνετε streaming τα αγαπημένα σας παιχνίδια!

Με επιλογές από AMD Ryzen 5 μέχρι και AMD Ryzen 7, SSD δίσκο με δυνατότητα προσθήκης και δίσκου SSD M.2, τις τελευταίες κάρτες γραφικών της Nvidia και της AMD και με την μνήμη RAM να μπορεί να φτάσει μέχρι και 64GB, θα σας επιτρέψει να κατατροπώσετε τον ανταγωνισμό σας με άνεση!

Powered By Corsair iCUE Msystems PCs

Το λογισμικό CORSAIR iCUE συνδέει όλα τα προϊόντα που είναι συμβατά με το CORSAIR iCUE σε ένα μοναδικό interface, δίνοντας σας πλήρη έλεγχο σε ολόκληρο το setup σας.

Πιστοποιημένα από την CORSAIR, τα Powered By Corsair iCUE Msystems PCs εγγυόνται ότι όλα τα components είναι iCUE-ready για πλήρη έλεγχο του συστήματος!
Your setup at your command!
Πιστοποιημένα από την CORSAIR, τα Powered By Corsair iCUE Msystems PCs εγγυόνται ότι όλα τα components είναι iCUE-ready για πλήρη έλεγχο του συστήματος!
Με επιλογές από Intel Core i3 μέχρι και Intel Core i9, SSD δίσκο με δυνατότητα προσθήκης και δίσκου SSD M.2, τις τελευταίες κάρτες γραφικών της Nvidia και της AMD και με την μνήμη RAM να μπορεί να φτάσει μέχρι και 128GB και με το λογισμικό CORSAIR iCUE να συνδέει όλα τα προϊόντα σας που είναι συμβατά με το CORSAIR iCUE σε ένα μοναδικό interface, δίνοντας σας πλήρη έλεγχο σε ολόκληρο το setup σας.
Your setup at your command!
Πιστοποιημένα από την CORSAIR, τα Powered By Corsair iCUE Msystems PCs εγγυόνται ότι όλα τα components είναι iCUE-ready για πλήρη έλεγχο του συστήματος!
Με επιλογές από AMD Ryzen 3 μέχρι και AMD Ryzen 9, SSD δίσκο με δυνατότητα προσθήκης και δίσκου SSD M.2, τις τελευταίες κάρτες γραφικών της Nvidia και της AMD και με την μνήμη RAM να μπορεί να φτάσει μέχρι και 128GB και με το λογισμικό CORSAIR iCUE να συνδέει όλα τα προϊόντα σας που είναι συμβατά με το CORSAIR iCUE σε ένα μοναδικό interface, δίνοντας σας πλήρη έλεγχο σε ολόκληρο το setup σας.

Custom PC Builder

Χτίσε τον υπολογιστή σου ακριβώς όπως εσύ θέλεις επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων!
Φτιάξε το δικό σου σύστημα όπως ακριβώς το θέλεις!
Σχεδίασε το σύστημα σου, χωρίς περιορισμούς με τον Msystems Custom PC Builder. Επίλεξε από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που θα καλύψουν ότι ανάγκη και να έχεις.

Ο έλεγχος συμβατότητας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε προϊόντα συμβατά μεταξύ τους.