Γιατί να επιλέξεις ένα M PC?

Γιατί να επιλέξεις ένα PC?

Σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να συναρμολογήσει ένα υπολογιστή, τι διαφοροποιεί λοιπόν την Msystems από τους υπόλοιπους?

Στην Msystems σχεδιάζουμε και συναρμολογούμε χιλιάδες υπολογιστές κάθε χρόνο για πάνω από 20 χρόνια. Η φιλοσοφία μας είναι ο προσανατολισμός στην ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη και αυτό αντικατοπτρίζεται στις αξιολογήσεις των πελατών μας. Οι πωλητές μας και οι τεχνικοί μας είναι και αυτοί Gamers και έχουν γνώσεις από επαγγελματικά προγράμματα Video και Graphics οπότε γνωρίζουν ακριβώς τις ανάγκες σου.

Το ταξίδι για τον νέο σου υπολογιστή δεν τελειώνει με την πώληση στην Msystems. Οι εξειδικευμένοι πωλητές μας θα σε κατευθύνουν να επιλέξεις έναν υπολογιστή που να ικανοποιεί πλήρως τις δικές σου ανάγκες και το μοναδικό μας after sales support θα είναι δίπλα σου για να σε κατευθύνει και να σε εξυπηρετήσει σε κάθε σου ανάγκη.

Στην Msystems στοχεύουμε στην ποιότητα και για αυτόν τον λόγο όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναπτύξει στρατηγικές συνεργασίες με τους σημαντικότερους κατασκευαστές hardware και software. Η Msystems είναι επίσημος μεταπωλητής στα παρακάτω (και όχι μονο) Brands

Η πολυετής συνεργασία μαζί τους μας επιτρέπει να έχουμε μεγάλη τεχνογνωσία ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις για κάθε σενάριο χρήση καθώς και άψογο after sales support μέσω των επίσημων καναλιών υποστήριξης.


Ποιοτικά Components

Στους υπολογιστές που στήνουμε επιλέγουμε πάντα ποιοτικά components ώστε το σύστημα να είναι πλήρως αξιόπιστο αλλά και να έχει ισορροπημένη απόδοση χωρίς να κοιτάμε να μειώσουμε το κόστος με χαμηλής ποιότητας εξαρτήματα. Για παράδειγμα ένα noname τροφοδοτικό μπορεί να ρίξει αρκετά το κόστος αλλά όντας η καρδία του συστήματος που τροφοδοτεί όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα μπορεί να μειώσει αρκετά την συνολική αξιοπιστία του συστήματος. Στην Msystems δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα που δεν θα χρησιμοποιούσαμε και οι ίδιοι στους δικούς μας υπολογιστές.


Εγγυημένη Συμβατότητα

Με χιλιάδες εξαρτήματα για υπολογιστές και με νέες τεχνολογίες να αναπτύσσονται συνέχεια, η επιλογή εξαρτημάτων που είναι συμβατά μεταξύ του αλλά και προσφέρουν ιδανική αναλογία τιμής/απόδοσης δεν είναι εύκολη δουλειά. Όταν αγοράζεις έναν υπολογιστή από εμάς μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι θα λειτουργεί άψογα, χωρίς κανένα θέμα συμβατότητας και χωρίς να υστερεί σε απόδοση.


Ένα έργο τέχνης

Στην Msystems δεν συναρμολογούμε απλά υπολογιστές. Οι τεχνικοί μας είναι περήφανοι για κάθε build που φτιάχνουν καθώς φροντίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Όλα τα καλώδια είναι πάντα τακτοποιημένα στο εσωτερικό του υπολογιστή και όλα τα εξαρτήματα σωστά τοποθετημένα ώστε να έχουμε ένα όχι μόνο όμορφο στο μάτι σύστημα αλλά και ένα σύστημα που είναι εύκολα αναβαθμίσιμο και με ιδανικό air flow διατηρώντας χαμηλές θερμοκρασίες και επίπεδο θορύβου.

Δες το παρακάτω άλμπουμ με μερικά από τα pc που έχουμε στήσει για να το διαπιστώσεις και μόνος σου.


Ποιοτικός έλεγχος και stress test

Για να βεβαιωθούμε ότι ο υπολογιστής σου είναι έτοιμος και πως θα αποδίδει ακριβώς όπως πρέπει, κάθε σύστημα που συναρμολογούμε περνάει από εντατικό ποιοτικό έλεγχο και stress test των επιμέρους εξαρτημάτων. Επίσης γίνεται αναβάθμιση στις τελευταίες εκδόσεις των windows και των drivers καθώς και αναβάθμιση του BIOS ώστε να υπάρχει η μέγιστη δυνατή σταθερότητα του συστήματος.


Premium Εγγύηση

Κάθε υπολογιστής καλύπτεται από premium εγγύηση καλής λειτουργίας για 2 χρόνια. Αν ο υπολογιστής σας παρουσιάσει κάποιο θέμα δεν θα υπάρξουν χρεώσεις για το τεχνικό έλεγχο και την αποκατάσταση του θέματος και θα αναλάβουμε την αντικατάσταση οποιουδήποτε προβληματικού εξαρτήματος.


Δες τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

Μην ακούς μόνο τι λέμε εμείς για τους υπολογιστές μας, δες τι έχουν να πούνε οι πελάτες μας για εμάς διαβάζοντας τις αξιολογήσεις