Προϊόντα

Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η Msystems με αντικείμενό της την εμπορία συστημάτων πληροφορικής και περιφερειακών καθώς και την τεχνική υποστήριξή αυτών, παρέχει προτάσεις και λύσεις για κάθε χρήστη Η/Υ, από την αγορά laptop και UPS για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, έως τον πιο απαιτητικό gamer.

Από την ίδρυσή της, το 2000, έως και σήμερα παραμένει το ποιοτικότερο one-stop-market για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες πληροφορικής, πάντοτε πιστή στην πελατοκεντρική προσέγγισή της, από την παραγγελία έως το after sales support.

Η εταιρική επιτυχία κρύβεται στο πάθος όλου του άριστα εξειδικευμένου προσωπικού για την πληροφορική & την τεχνολογία, που ακολουθώντας up to date πρακτικές και δίνοντας με αμεσότητα και σεβασμό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κερδίζει μακροχρόνιες σχέσεις όχι μόνο με retail πελάτες αλλά και με απαιτητικούς corporate συνεργάτες σε κλάδους της πληροφορικής, της ενέργειας, της ναυτιλίας κ.α.

Πιο συγκεκριμένα παρέχουμε:
  • Εμπορία συστημάτων, ειδών πληροφορικής, αναλώσιμων.
  • Ολοκληρωμένη διάθεση και εγκατάσταση πληροφοριακών συστημάτων, συστημάτων ασφαλείας και προστασίας δικτύων & δεδομένων
  • Μελέτη – προμήθεια - δημιουργία δικτυακού εξοπλισμού: Server, NAS & SAN Storage, Routers, Switches, Wireless access points & network card adapters κτλ.
  • Εγκατάσταση - Παραμετροποίηση Software
  • Τοποθέτηση Racks και συστημάτων αδιάλειπτης τροφοδοσίας

Όραμα μας είναι να παρέχουμε αξιόπιστα προϊόντα/υπηρεσίες υποστήριξης σε ανταγωνιστικές τιμές, επενδύοντας συνεχώς σε καινοτόμες τεχνολογίες και πρακτικές, που χαράζουν νέες τάσεις στον κλάδο της πληροφορικής.

Ως πρωτοπόροι στον τομέα μας, εγγυόμαστε ότι όσο υπάρχει ζήλος κ πάθος για την πληροφορική, η Msystems θα παρέχει την καλύτερη δυνατή προσωπική εξυπηρέτηση στην Ελλάδα!

Εταιρικά Στοιχεία

Msystems IKE
Αμβροσίου Φραvτζή 30 - Ν. Κόσμος
Τ.Κ.: 11745
ΑΦΜ: 999884483
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 004879201000
Τηλ. Kέντρο: 2109246280
e-mail: sales@msystems.gr, support@msystems.gr