Προϊόντα

Msystems Intel Gaming

Msystems Intel Gaming
Προκαταβολή:
Επειδή κατά την συναρμολόγηση θα πρέπει να ανοιχτούν οι συσκευασίες των προϊόντων, για την ολοκλήρωση της παραγγελία σας απαιτείται προκαταβολή της τάξεως του 30% της αξίας. Σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα δεν χρειάζεται προκαταβολή.
--
Χωρίς ΦΠΑ: --
Πληροφορίες
Κωδικός Msystems: 500-00001
Εγγύηση: Κάθε κομμάτι καλύπτεται από την Εγγύηση του Κατασκευαστή
Περιγραφή
Gaming PC χωρίς συμβιβασμούς!

Φτιαγμένο για τους πιο απαιτητικούς Gamers το Msystems Intel Gaming είναι ικανό να τρέξει τους πιο απαιτητικούς τίτλους σε αναλύσεις μέχρι και 4K χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή στις αποδόσεις!!!

Επιλέξτε ανάμεσα σε επεξεργαστές της Intel i3, i5, i7 και i9 και στις τελευταίες κάρτες γραφικών της Nvidia και της AMD, προσθέστε και έναν SSD δίσκο M.2 και μέχρι και 64GB μνήμης Ram και το αποτέλεσμα είναι σίγουρο ότι θα σας καταπλήξει!!!

Needs Init
Κουτί
Το σπίτι του νέου σας συστήματος. Επιλέξτε το μοντέλο και το χρώμα που προτιμάτε!
Μητρική
Η μητρική επιτρέπει στα διάφορα μέρη του συστήματος να επικοινωνούν μεταξύ τους. Σκεφθείτε να επιλέξετε καλύτερο μοντέλο αν χρειάζεστε έξτρα επεκτασιμότητα.
Επεξεργαστής
Ο εγκέφαλος του συστήματός σας, όσο πιο δυνατό μοντέλο επιλέξετε τόσο πιο γρήγορη θα είναι η απόκριση του συστήματος σε απαιτητικές εργασίες.
Ψύξη επεξεργαστή
Διατηρήστε τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή σας σε χαμηλά επίπεδα προσφέροντας του μακροζωία και δυνατότητα για Overclocking στα μοντέλα που το υποστηρίζουν.
Μνήμη RAM
Μνήμη υψηλής ταχύτητας για τα Windows, τις εφαρμογές και τα παιχνίδια, επιλέξτε μεγαλύτερη χωρητικότητα για μια πιο ομαλή λειτουργία σε συνθήκες Multi-tasking.
Κάρτα Γραφικών
Το πιο σημαντικό κομμάτι του Gaming συστήματός σας, επιλέξτε πιο δυνατό μοντέλο για καλύτερα frame rates και υποστήριξη οθονών με αναλύσεις μέχρι και 4K.
Τροφοδοτικό
Το τροφοδοτικό αναλαμβάνει την σταθερή παροχή ρεύματος σε όλα τα μέρη του συστήματος. Επιλέξτε καλύτερο μοντέλο για χαμηλότερη κατανάλωση, θόρυβο και θερμοκρασία.
Προεκτάσεις Καλωδίων
Προσθέστε μια πινελιά χρώματος στο σύστημά σας με individually sleeved προεκτάσεις καλωδίων και κάντε το σύστημά σας μοναδικό!
Δίσκος SSD M.2
Η τελευταία τεχνολογία των δίσκων SSD, η επικοινωνία γίνεται μέσω των γρήγορων PCIe lanes αντί των θυρών SATA με αποτέλεσμα πολύ υψηλότερες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής.
2ος Δίσκος SSD M.2
Η τελευταία τεχνολογία των δίσκων SSD, η επικοινωνία γίνεται μέσω των γρήγορων PCIe lanes αντί των θυρών SATA με αποτέλεσμα πολύ υψηλότερες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής.
Δίσκος SSD
Επιλέξτε έναν δίσκο SSD αντί ενός συμβατικού δίσκου για τα Windows και τις εφαρμογές σας και θα δείτε του χρόνους εκκίνησης να μειώνονται δραματικά!
Δίσκος HDD
Δίσκοι υψηλής χωρητικότητας για τα δεδομένα σας.
Οπτική Συσκευή DVD/BD
Κάρτα Ήχου
Κάρτα Ασύρματου Δικτύου
Ανεμιστήρες Κουτιού
Βελτιώστε την ροή αέρα στο εσωτερικού του συστήματος προσφέροντας καλύτερη ψύξη στα μέρη του.
Φωτισμός LED
Προσθέστε φωτισμό LED στο εσωτερικό του συστήματός σας για ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα!
Λειτουργικό Σύστημα
Οθόνη