Προϊόντα

Msystems AMD Entry Gaming

Msystems AMD Entry Gaming
Προκαταβολή:
Επειδή κατά την συναρμολόγηση θα πρέπει να ανοιχτούν οι συσκευασίες των προϊόντων, για την ολοκλήρωση της παραγγελία σας απαιτείται προκαταβολή της τάξεως του 30% της αξίας. Σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα δεν χρειάζεται προκαταβολή.
--
Χωρίς ΦΠΑ: --
Πληροφορίες
Κωδικός Msystems: 500-00020
Εγγύηση: Κάθε κομμάτι καλύπτεται από την Εγγύηση του Κατασκευαστή
Περιγραφή
Εκπληκτικές επιδόσεις σε εκπληκτική τιμή!

Σχεδιασμένο για αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς στις επιδόσεις χωρίς να ξοδέψουν παραπάνω από όσο χρειάζεται, το Msystems AMD Entry Gaming προσφέρει μεγάλη επεκτασιμότητα και είναι σίγουρο πως θα σας κρατήσει καθηλωμένους με τις εκρηκτικές επιδόσεις του!!!

Με τον επεξεργαστή της AMD Ryzen 3 3200G με SSD δίσκο ή/και με δυνατότητα προσθήκης δίσκου SSD M.2 και με την μνήμη RAM να μπορεί να φτάσει μέχρι και 64GB, αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον!

Needs Init
Κουτί
Διάλεξε την επiθuμητή εμφάνιση του υπολογιστή σου.
Μητρική
Η μητρική επιτρέπει στα διάφορα μέρη του συστήματος να επικοινωνούν μεταξύ τους. Σκεφθείτε να επιλέξετε καλύτερο μοντέλο αν χρειάζεστε έξτρα επεκτασιμότητα.
Επεξεργαστής
Ο εγκέφαλος του συστήματός σας, όσο πιο δυνατό μοντέλο επιλέξετε τόσο πιο γρήγορη θα είναι η απόκριση του συστήματος σε απαιτητικές εργασίες.
Ψύξη επεξεργαστή
Διατηρήστε τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή σας σε χαμηλά επίπεδα προσφέροντας του μακροζωία και δυνατότητα για Overclocking στα μοντέλα που το υποστηρίζουν.
Μνήμη RAM
Μνήμη υψηλής ταχύτητας για τα Windows, τις εφαρμογές και τα παιχνίδια, επιλέξτε μεγαλύτερη χωρητικότητα για μια πιο ομαλή λειτουργία σε συνθήκες Multi-tasking.
Κάρτα Γραφικών
Το πιο σημαντικό κομμάτι του Gaming συστήματός σας, επιλέξτε πιο δυνατό μοντέλο για καλύτερα frame rates και υποστήριξη οθονών με αναλύσεις μέχρι και 4K.
Τροφοδοτικό
Το τροφοδοτικό αναλαμβάνει την σταθερή παροχή ρεύματος σε όλα τα μέρη του συστήματος. Επιλέξτε καλύτερο μοντέλο για χαμηλότερη κατανάλωση, θόρυβο και θερμοκρασία.
Προεκτάσεις Καλωδίων
Προσθέστε μια πινελιά χρώματος στο σύστημά σας με individually sleeved προεκτάσεις καλωδίων και κάντε το σύστημά σας μοναδικό!
Δίσκος SSD
Επιλέξτε έναν δίσκο SSD αντί ενός συμβατικού δίσκου για τα Windows και τις εφαρμογές σας και θα δείτε του χρόνους εκκίνησης να μειώνονται δραματικά!
Δίσκος SSD M.2
Η τελευταία τεχνολογία των δίσκων SSD, η επικοινωνία γίνεται μέσω των γρήγορων PCIe lanes αντί των θυρών SATA με αποτέλεσμα πολύ υψηλότερες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής.
Δίσκος HDD
Δίσκοι υψηλής χωρητικότητας για τα δεδομένα σας.
Οπτική Συσκευή DVD/BD
Κάρτα Ήχου
Κάρτα Ασύρματου Δικτύου
Ανεμιστήρες Κουτιού
Ψύξε το εσωτερικό του υπολογιστή σου δημιουργόντας ροή αέρα για την καλύτερη λειτουργία και μακροζωία του hardware σου.
Φωτισμός LED
Προσθέστε φωτισμό LED στο εσωτερικό του συστήματός σας για ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα!
Λειτουργικό Σύστημα
Οθόνη
Πληκτρολόγιο
Ποντίκι
Mouse Pad