Κωδικός Msystems: 001-50303
3.450,00 €
Χωρίς ΦΠΑ: 2.782,26 €
Υπολογισμός Δόσεων
1.783,48 € / δόση = 3.566,96
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: Δωρεάν μεταφορικά Δείτε εδώ για ποιές περιοχές ισχύει
Εκτός Αττικής 33.5 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Με πρακτορείο εκτός Αττικής 5 ~ 10 € ανά τεμάχιο (χωρίς δυνατότητα αντικαταβολής)
Κατόπιν Παραγγελίας
Μοιράσου το
Εγγύηση:
2 Έτη, (Premium Support with Onsite Service), DOA 30 ημερών, Τηλ. 210.81.29.810
Πληροφορίες σχετικά με το Premium Support μπορείτε να δείτε εδώ.
Email: info_dellhellas@dell.com
World of Warships invite code:
Κερδίστε με την αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος την απόκτηση ενός invite code αξίας 25 Ευρώ για το παιχνίδι World of Warships! Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ
Περιγραφή

Απεριόριστα πλεονεκτήματα

Ο νέος Alienware Aurora διαθέτει επεξεργαστές Intel® Core™ 10ης γενιάς, προαιρετική υδρόψυκτη κάρτα γραφικών και πολλές επιλογές αναβάθμισης, ώστε να επιτυγχάνετε κορυφαία απόδοση που διαρκεί.

ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΗΧΗ

Εγγυημένος υπερχρονισμός: Ο Alienware Aurora σχεδιάστηκε έτσι ώστε να υποστηρίζει πλήρως προσαρμοσμένες αναβαθμίσεις. Τοποθετημένος σε μητρική πλακέτα που χρησιμοποιεί το Chipset Intel Z490, ο επεξεργαστής διαθέτει ταχύτητα διαύλου 8 GT/s, υποστήριξη υπερχρονισμού, καθώς και τις τεχνολογίες Intel® Rapid Storage και Intel® Platform Trust.

Μνήμη υψηλής ταχύτητας: Χάρη στη μεγαλύτερη και ταχύτερη μνήμη, έχετε περισσότερες δυνατότητες εκτέλεσης πολλαπλών εργασιών. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το σύστημά σας για την επεξεργασία περιεχομένου παιχνιδιών ή για να μεταδίδετε και να καταγράφετε περιεχόμενο ενώ συνομιλείτε, αναζητάτε οδηγούς και παρακολουθείτε την πρόοδο των αποστολών σας στα παιχνίδια. Χάρη στην τεράστια μνήμη DDR4 HyperX FURY XMP, μπορείτε να εκτελείτε όσες εργασίες θέλετε ταυτόχρονα.

Τροφοδοτικό 1.000 W: Η μεγαλύτερη ισχύς παρέχει περισσότερες δυνατότητες. Χάρη στο εντυπωσιακό τροφοδοτικό 1.000 W, ακόμα ένα χαρακτηριστικό που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε υπολογιστή Aurora, μπορείτε να αναβαθμίσετε το σύστημά σας προσθέτοντας στοιχεία υψηλότερης ισχύος, όπως κάρτες γραφικών υψηλότερης ποιότητας, καθώς και λύσεις καθαρότερης και αποδοτικότερης ενέργειας.

.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: NVIDIA GeForce

Ιχνηλάτηση ακτίνας φωτός: Η ιχνηλάτηση ακτίνας φωτός αποτελεί το σημαντικότερο στοιχείο στα γραφικά των παιχνιδιών, καθώς προσομοιώνει τη φυσική συμπεριφορά του φωτός, για απόδοση ρεαλιστικής, κινηματογραφικής ποιότητας, ακόμα και στα παιχνίδια με ιδιαίτερα έντονο οπτικό περιεχόμενο. Πραγματοποιήστε αναβάθμιση σε μοντέλα GeForce RTX, για να απολαμβάνετε την ιχνηλάτηση ακτίνας φωτός που προσφέρει η βραβευμένη αρχιτεκτονική NVIDIA Turing.

ΝΙΚΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Η πρώτη επιλογή: Ο Alienware Aurora εξακολουθεί να αποτελεί την επίσημη επιλογή της Team Liquid, ενώ από τον Ιούνιο του 2020 θα χρησιμοποιείται στις εγκαταστάσεις εκπαίδευσης της Alienware που εγκαινιάστηκαν πρόσφατα στην Ευρώπη.

Ζήστε τη δράση: Η Alienware συνεργάζεται με τη RIOT Games, προσφέροντας τον Aurora σε ζωντανές εκδηλώσεις παιχνιδιών ανά τον κόσμο που αξίζουν να μεταδίδονται σε ροή.

Εκπαιδευτείτε: Ο Alienware Aurora θα χρησιμοποιείται πλέον σε αίθουσες διδασκαλίας, χάρη στην πρωτοβουλία eSports for EDU που δίνει τη δυνατότητα σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ να αναπτύσσουν τα δικά τους προγράμματα eSports, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό με προδιαγραφές χωρίς συμβιβασμούς. 

Μάθετε από τους επαγγελματίες: Γίνετε μέλος του Alienware Academy στον ιστότοπο της κοινότητας Alienware Arena και παρακολουθήστε εξατομικευμένα μαθήματα βάσει δεδομένων, από τους καλύτερους επαγγελματίες του κόσμου που θα σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτεροι σε ανταγωνιστικά παιχνίδια.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Μια νέα εποχή στον τομέα της μηχανικής: Η ενημερωμένη σχεδίαση chassis που βασίστηκε στη βιομηχανική σχεδίαση Legend διασφαλίζει την πιο απρόσκοπτη και αποτελεσματική ροή του αέρα, ώστε οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στις ψύκτρες του συστήματος ρύθμισης της τάσης να μειώνονται έως και κατά 8% σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες και η αποτελεσματικότερη ροή του αέρα αυξάνουν την απόδοση, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη διατήρηση της σταθερότητας ώστε να επιτυγχάνεται υψηλότερος υπερχρονισμός, χάρη στον οποίο προκύπτουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο στα παιχνίδια σας.

Το παιχνίδι έγινε διαχρονικό: Ο νέος Alienware Aurora σχεδιάστηκε ύστερα από προσεκτική μελέτη, περιλαμβάνοντας έναν πρωτοποριακό περιστρεφόμενο βραχίονα του τροφοδοτικού που προσφέρει διάφορα πλεονεκτήματα, όπως υποδοχές καρτών γραφικών και επεκτάσεων που δεν απαιτούν εργαλεία, καθώς και μικρό μέγεθος περιβλήματος. Επίσης, επιτρέπει την ιδανική τοποθέτηση των καρτών γραφικών, ώστε να επιτυγχάνεται η αποτελεσματική ροή του αέρα. Ο περιστρεφόμενος βραχίονας περιλαμβάνει το τροφοδοτικό, επιτρέποντας τη ροή του αέρα μέσω του πλευρικού αεραγωγού, ενώ, όταν το σύστημα μεταφέρεται για να παραδοθεί, συγκρατεί τις κάρτες γραφικών και μειώνει τους κραδασμούς που δέχονται.

Πρόσθετη ασφάλεια: Για εγγυημένη ασφάλεια και για την αποφυγή τυχόν ζημιών ή τραυματισμών, δημιουργήσαμε τη λειτουργία που σταματά τον περιστρεφόμενο βραχίονα του τροφοδοτικού σε οποιοδήποτε σημείο. Έτσι, αποτρέπεται η πτώση ή η περιστροφή του περιστρεφόμενου βραχίονα όταν τον χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, συμπεριλάβαμε έναν μηχανισμό κλειδώματος που ασφαλίζει τον περιστρεφόμενο βραχίονα, όταν τον έχετε ανοίξει και πραγματοποιείτε εργασίες σε αυτόν.

ΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ

Εντυπωσιακός φωτισμός: Ο νέος φωτισμός RGB LED AlienFX προσδίδει αμέσως εμβληματική εμφάνιση στον Aurora.  Στο μπροστινό μέρος του μοντέλου Lunar Light έχουμε προσθέσει έναν δακτύλιο φωτισμού που αποτελεί αναμφίβολα μοναδικό χαρακτηριστικό της σχεδίασης Alienware.

Το μέλλον της σχεδίασης: Η νέα βιομηχανική σχεδίαση Legend προσδίδει έναν πρωτοποριακό χαρακτήρα στα παραδοσιακά σχεδιαστικά στοιχεία Alienware, προσθέτοντας μια νέα διάσταση στην εμφάνιση του Aurora. Η μοναδική σχεδίαση βοηθά τους φανατικούς gamer να ξεχωρίζουν από το πλήθος, χάρη στον έντονο, συνεχή φωτισμό και το εμβληματικό κεντρικό δακτύλιο του AlienFX που απελευθερώνει μια δυναμική ποικιλία χρωμάτων. Επιπλέον, οι θύρες εισόδου/εξόδου που τοποθετήθηκαν στο μπροστινό μέρος μετά από προσεκτική μελέτη, οι θύρες στο πίσω μέρος που προσφέρουν εύκολη πρόσβαση, καθώς και τα στοιχεία με δυνατότητα αναβάθμισης, προσφέρουν εξαιρετική ευελιξία για τα παιχνίδια σας. Τέλος, οι πρακτικοί μπροστινοί αεραγωγοί και οι εξαγωνικοί αγωγοί εξαερισμού στο πλάι προσφέρουν ακόμα πιο αποτελεσματική εισαγωγή του αέρα, ενώ μεγιστοποιούν την κυκλοφορία του.

Προτεραιότητα στην ευελιξία: Ο Aurora σχεδιάστηκε ειδικά για να παρέχει βελτιωμένη χρηστικότητα. Με πλαίσιο που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση από το πλάι και πρακτικά τοποθετημένες θύρες, όπως τρεις θύρες USB 3.2 1ης γενιάς (Type-A), μία θύρα USB 3.2 1ης γενιάς (Type-C™), καθώς και μία θύρα σύνδεσης σετ ακουστικών-μικροφώνου που βρίσκονται όλες στο μπροστινό μέρος του συστήματος, ο Aurora έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλή ευελιξία.

ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Killer™ Wireless: Μπορείτε να απολαμβάνετε πάντα γρήγορη σύνδεση, χάρη σε ενσωματωμένες λύσεις δικτύωσης όπως η κάρτα Killer™ E3000 Ethernet LAN και η προαιρετική τεχνολογία Killer™ DoubleShot Pro που επιταχύνει σημαντικά τα σήματα σύνδεσης, όταν η κάρτα Killer™ LAN είναι ήδη ενεργοποιημένη.

Απαιτήστε περισσότερα: Χρησιμοποιήστε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή που παρέχει απίστευτα γρήγορους χρόνους φόρτωσης, χώρο αποθήκευσης έως 4 TB, καθώς και τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν συνδυασμό δίσκων SSD PCIe NVMe και ενός σκληρού δίσκου 7.200 RPM.

Παραμείνετε συνδεδεμένοι: Περιλαμβάνοντας συνολικά έως και 15 θύρες USB, ψηφιακή έξοδο ήχου, ασύρματες και ενσύρματες τεχνολογίες, ο Alienware Aurora σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να συνδέετε τα αγαπημένα σας περιφερειακά για παιχνίδια, εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης, ακόμα και συστήματα ήχου κορυφαίας πιστότητας, για να απολαμβάνετε εμπειρίες ήχου 7.1 HD.  Ωστόσο, πέρα από όλες αυτές τις δυνατότητες, έχετε επίσης στη διάθεσή σας λύσεις δικτύωσης Killer και τεχνολογία έως Wi-Fi 6 που σας παρέχουν συνεχή σύνδεση, διασφαλίζοντας μέγιστες ταχύτητες διαδικτύου.

ΘΕΡΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Απολαύστε ροή αέρα με βελτιστοποιημένη απόδοση. Οι πίσω και επάνω αεραγωγοί του Alienware Aurora λειτουργούν για τον εξαερισμό για να διατηρούν τις θερμοκρασίες σε ιδανικά επίπεδα, απομακρύνοντας τη θερμότητα από το σύστημα. Οι μπροστινοί και πλαϊνοί αεραγωγοί δέχονται τον ψυχρό αέρα για να παρέχουν υψηλή απόδοση και να διατηρούν την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΣ ΥΠΕΡΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

Το νέο Κέντρο εντολών Alienware περιλαμβάνει εύκολη και έξυπνη μονάδα ελέγχου υπερχρονισμού που επιτρέπει στον χρήστη να επωφελείται, γρήγορα και με ασφάλεια, από επιπλέον απόδοση από το σύστημά του.

Δημιουργήστε τα δικά σας προφίλ υπερχρονισμού του συστήματός σας και, στη συνέχεια, ελέγξτε εύκολα την απόδοσή του.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ALIENFX

Το πιο πρόσφατο υλικό και λογισμικό AlienFX υποστηρίζει πλήρεις τιμές RGB με έως 16,8 εκατ. χρώματα.

Διαχειριστείτε εύκολα τις ζώνες φωτισμού FX, επεξεργαστείτε ρυθμίσεις περιφερειακών και αποθηκεύστε νέα θέματα, τα οποία μπορείτε να αντιστοιχίζετε σε κάθε παιχνίδι.

ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΤΟΛΩΝ ALIENWARE

Το Κέντρο εντολών Alienware ενημερώνεται συνεχώς. Η τελευταία μας έκδοση περιλαμβάνει τώρα χαρακτηριστικά που επιθυμεί ιδιαίτερα η κοινότητα των gamer με αυτόματα ρυθμιζόμενα προφίλ παιχνιδιών, ένα νέο γρήγορο περιβάλλον εργασίας χρήστη, έξυπνες επιλογές υπερχρονισμού και ολοκαίνουργιες ρυθμίσεις AlienFX.

Θύρες και υποδοχές

Μπροστινές θύρες
1. (2) θύρες USB 3.2 Type-A 1ης γενιάς | 2. Θύρες USB 3.2 Type-A 1ης γενιάς με τεχνολογία PowerShare | 3. (1) θύρα USB 3.2 Type-C 1ης γενιάς με τεχνολογία PowerShare | 4. (1) θύρα ακουστικών/εξόδου ήχου | 5. (1) θύρα μικροφώνου/εισόδου ήχου

Πίσω θύρες 
6. (1) ψηφιακή έξοδος SPDIF (ομοαξονική) | 7. (1) ψηφιακή έξοδος SPDIF (TOSLINK) | 8. (1) θύρα RJ-45 για κάρτα Killer E3000 2.5 Gigabit Ethernet | 9. (6) θύρες USB 2.0 Type-A | 10. (1) θύρα USB 3.2 Type-C 2ης γενιάς με τεχνολογία PowerShare | 11. (1) θύρα USB 3.2 Type-A 2ης γενιάς | 12. Πλαϊνή έξοδος ήχου surround | 13. Είσοδος μικροφώνου | 14. Έξοδος ήχου | 15. (3) θύρες USB 3.2 Type-A 1ης γενιάς | 16. Πίσω έξοδος surround – Έξοδος κεντρικού ηχείου/subwoofer | 17. Έξοδος κεντρικού ηχείου/subwoofer | 18. Είσοδος ήχου

*Οι θύρες εισόδου/εξόδου εξαρτώνται από την επιλεγμένη κάρτα γραφικών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςDell Alienware
ΜοντέλοAurora R11 - i7-10700KF - 32GB - 1TB SSD + 1TB HDD - RTX 3080 10GB - Win 10 Pro
Part Number471443832
ΚατηγορίαBranded PCs
Form FactorMicrotower
ΕπεξεργαστήςCore i7 -10700KF (3.80GHz - Turbo Boost 5.00GHz, 16MB Cache, 10th Gen Comet Lake, 8 Cores / 16 Threads)
Μνήμη RAM32GB (2x16GB) 3200Mhz DDR4 HyperX Fury, maximum memory up to 128GB (4x SODIMM Slots)
Κάρτα ΓραφικώνNvidia GeForce
Μοντέλο Κάρτας ΓραφικώνRTX 3080 10GB
Δίσκος1TB HDD (7200rpm), 1TB NVMe SSD , 2 Προεγκατεστημένοι Δίσκοι
Λειτουργικό ΣύστημαWindows 10 Pro 64bit
Τύπος ΣυστήματοςGaming
Οπτικά ΜέσαΧωρίς Οπτικά Μέσα
Λοιπά στοιχεία Killer E3000 GbE LAN 10/100/1000/2500
Audio by Realtek ALC3861 - Integrated 7.1 channel audio
High-Performance CPU Liquid Cooling
Qualcomm QCA9377 Wireless Card 802.11ac Dual Band Up to 433 Mbps
Bluetooth V 5.0
Dell Keyboard-KB216AW - US International & USB Optical Mouse MS116AW
1000W Power Supply
Weight: 17.80kg
Θύρες6x Audio Port (7.1 Channel)
6x USB 2.0
5x USB 3.2 Gen 1
1x USB 3.2 Gen 1 (Type-C) port with PowerShare
1x USB 3.2 Gen 1 port with PowerShare
1x USB 3.2 Gen 2 port
1x USB 3.2 Gen 2 (Type-C) port
Εγγύηση2 Έτη, (Premium Support with Onsite Service), DOA 30 ημερών, Τηλ. 210.81.29.810
Πληροφορίες σχετικά με το Premium Support μπορείτε να δείτε εδώ.
Email: info_dellhellas@dell.com
Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

3.450,00
Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο