1.039,00 €
Χωρίς ΦΠΑ: 837,90 €
Υπολογισμός Δόσεων
537,11 € / δόση = 1.074,22
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: Δωρεάν μεταφορικά Δείτε εδώ για ποιές περιοχές ισχύει
Εκτός Αττικής 6,5 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Σύνολο: 1.039,00
Μοιράσου το:
1 εργάσιμη Κωδικός Msystems:
001-43437
HP 2013 Gold

Εγκαταστήστε έναν υπολογιστή κατασκευασμένο για επιχειρήσεις. Ο HP EliteDesk 800 Desktop Mini προσφέρει την απόδοση, την αξιοπιστία και την επεκτασιμότητα που απαιτείται από τους σύγχρονους επαγγελματίες, σε μια κομψή και ευέλικτη σχεδίαση.

Βελτιωμένος για καθαρότερο χώρο εργασίας

Σχεδόν μηδενίστε το αποτύπωμά σας με έναν υπολογιστή που συνδέεται πίσω από οθόνη HP EliteDisplay και τροφοδοτείται από αυτήν.1 Τοποθετήστε τον σχεδόν παντού με βοηθητικό εξοπλισμό HP Desktop Mini.2 Μειώστε την ακαταστασία λόγω των συνδέσεων με ένα μόνο κοντό καλώδιο USB-C και πίσω θύρες I/O.

Παραπλανητικά μικρός, αφοπλιστικά ισχυρός

Απολαύστε εξαιρετικά γρήγορη μεταφορά δεδομένων με την προαιρετική κάρτα Thunderbolt2 3σε έναν επαγγελματικό επιτραπέζιο υπολογιστή υψηλής απόδοσης με επεξεργαστή Intel® Core8ης γενιάς, 65 Watt.4 Εξασφαλίστε ακόμα μεγαλύτερη επέκταση με επιλογές όπως η μνήμη Intel®Optane5 ή μια μονάδα δίσκου M.2 SSD PCIe.2

Βελτιωμένη ασφάλεια δεδομένων και συσκευής

Εξασφαλίστε υψηλό βαθμό ασφάλειας για τον υπολογιστή σας με την προστασία αυτόματης αποκατάστασης του HP Sure Start Gen4.6 Ενσωματώστε τον στις πιο ασφαλείς υποδομές δικτύου με προαιρετικό προσαρμογέα δικτύου ινών.2 Αποθηκεύστε και κλειδώστε τον υπολογιστή Mini και το καλώδιο τροφοδοσίας στο προαιρετικό HP Lock Box.2

Επέκταση της αξίας της επένδυσής σας

Μεγιστοποιήστε τη διάρκεια ζωής του υπολογιστή καθώς μεταβάλλονται οι ανάγκες της επιχείρησής σας με την προαιρετική2 σειριακή θύρα για συσκευές παλιότερου τύπου; VGA, HDMI, Display Port ή USB-C DisplayPort Alt-Mode για οθόνες; Τροφοδοσία USB-C για λήψη ισχύος ή Thunderbolt για γρήγορες συνδέσεις.

Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο

Εξασφαλίστε την παραγωγικότητα σε όλες τις συνθήκες με τα Windows 10 Pro και τα ισχυρά χαρακτηριστικά ασφάλειας, συνεργασίας και συνδεσιμότητας της HP.

Κατασκευάστε ένα οικοσύστημα

Προσαρμόστε τη λύση HP Elite Desktop Mini με μια σειρά αποκλειστικών στοιχείων βοηθητικού εξοπλισμού που είναι σχεδιασμένα για να απλοποιούν τη στερέωση και την ασφάλεια, προσθέστε μονάδα σκληρού δίσκου και οπτικό μέσο αποθήκευσης και διευρύνετε τις επιλογές σύνδεσης Ι/O.

Συνδεθείτε και συνεργαστείτε

Βελτιώστε τη συνεργασία με την προαιρετική συσκευή ανοικτής ακρόασης HP UC, το Intel®Unite ή το πληκτρολόγιο HP Conferencing και τα διπλά ασύρματα ακουστικά HP UC που συνεργάζονται με το Skype for Business®.

Προστασία σε επίπεδο υλικολογισμικού

Προστατεύστε τον υπολογιστή σας με την προστασία αυτόματης αποκατάστασης μέσω υλικού του HP Sure Start Gen4 που αποκαθιστά αυτόματα τη λειτουργία του BIOS.

Γρήγορη και ασφαλής επαναφορά της πιο πρόσφατης εικόνας

Επαναφέρετε γρήγορα και με ασφάλεια τους υπολογιστές στην πιο πρόσφατη εικόνα, χρησιμοποιώντας μια σύνδεση δικτύου και το HP Sure Recover.

Προστασία των κρίσιμων διεργασιών ασφάλειας

Εξασφαλίστε τη λειτουργία των κρίσιμων εφαρμογών και διαδικασιών που εκτελούνται, ακόμα και όταν εμφανίζεται κακόβουλο λογισμικό που προσπαθεί να τις διακόψει, με την προστασία που προσφέρει η αυτόματη αποκατάσταση του HP Sure Run.

Περιηγηθείτε με αυτοπεποίθηση

Προστατεύστε τον υπολογιστή σας από τοποθεσίες web, συνημμένα, κακόβουλο λογισμικό, ransomware και ιούς με ασφάλεια που επιβάλλεται από το υλικό με το HP Sure Click.

Επιταχύνετε τις βασικές εργασίες διαχείρισης ΙΤ

Το HP Manageability Integration Kit επιταχύνει τη δημιουργία ειδώλων του συστήματος και τη διαχείριση του υλικού, του BIOS και των λειτουργιών ασφαλείας μέσω του Microsoft System Center Configuration Manager

Εξαιρετική ασφάλεια. Μοναδική προστασία.

Προστατεύστε τα δεδομένα σας από ανεπιθύμητη πρόσβαση, κλοπή, επιθέσεις και μη εξουσιοδοτημένους χρήστες με το HP Client Security Manager Gen4.

Άψογη απόδοση εικόνας PC από την πρώτη φορά

Οι ITDM μπορούν γρήγορα να συμβάλλουν στη δημιουργία, τη βελτίωση και τη διασφάλιση προσαρμοσμένων εικόνων των Windows με τον HP Image Assistant Gen3.

Ενσωματωμένη ανθεκτικότητα

Μείνετε ήσυχοι με έναν ανθεκτικό υπολογιστή, σχεδιασμένο να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις της διαδικασίας ολοκληρωμένης δοκιμής ΗΡ και της δοκιμής MIL-STD 810G.

Προδιαγραφές

Λειτουργικό σύστημα  Windows 10 Pro 647 
Υποδοχές μνήμης  2 SODIMM 
Μνήμη, βασική  DDR4-2666 SDRAM 8 GB (1 x 8 GB) 
Σημείωση σχετικά με τη βασική μνήμη  Ταχύτητες μεταφοράς έως 2.666 MT/s. 
Μνήμη και χώρος αποθήκευσης  Μνήμη 8 GB, Μονάδα SSD 256 GB 
Εσωτερικές θέσεις μονάδων  1 για μονάδα σκληρού δίσκου 2,5" 
Τύπος αποθήκευσης  SSD 
Περιγραφή σκληρού δίσκου  256 GB PCIe® NVMe SSD 
Ταχύτητα επεξεργαστή  3,2 GHz 
Οικογένεια επεξεργαστή  Επεξεργαστής Intel® Core i7 8ης γενιάς 
Επεξεργαστής  Intel® Core i7-8700 with Intel® UHD Graphics 630 (3.2 GHz base frequency, up to 4.6 GHz with Intel® Turbo Boost Technology, 12 MB cache, 6 cores)8 7 
Γραφικά  Κάρτα γραφικών Intel® UHD 630 
Βάρος  1,05 kg 9 
Βάρος πακέτου  2,95 kg 
Συσκευή κατάδειξης  Οπτικό ποντίκι USB HP 
ΗP Slim Business Πληκτρολόγιο
Υποδοχές επέκτασης  1 M.2 2230
2 PCIe 3 x1
2 M.2 2230/228010 
Σημείωση σχετικά με τις υποδοχές επέκτασης  1 υποδοχή M.2 για WLAN και 1 υποδοχή M.2 2230/2280 για αποθήκευση. 
Θύρες  1x RJ-45
2x DisplayPort 1.2
1x USB 3.1 2ης γενιάς Type-C
2x USB 3.1 1ης γενιάς
3x USB 3.1 2ης γενιάς
1x HDMI
Διασύνδεση δικτύου  Ενσωματωμένη κάρτα Intel® I219LM GbE LOM
Σύνθετος προσαρμογέας Intel® Dual Band Wireless-AC 9560 802.11ac (2x2) και Bluetooth® 5 M.2, vPro 
Τύπος διασύνδεσης δικτύου  LAN
WLAN 
Διαχείριση ασφάλειας  DriveLock
Αισθητήρας καλύμματος
HP BIOSphere
HP Password Manager
Ενεργοποίηση ελέγχου ταυτότητας HP
Intel® Identity Protection Technology (Intel® IPT)
Κωδικός πρόσβασης ενεργοποίησης (μέσω BIOS)
Διαμορφώσεις RAID
Έλεγχος εγγραφής/εκκίνησης από αφαιρούμενα μέσα
Απενεργοποίηση θύρας SATA (μέσω BIOS)
Κωδικός πρόσβασης ρύθμισης (μέσω BIOS)
Υποστήριξη λουκέτων περιβλήματος και συσκευών κλειδώματος με καλώδιο
Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση USB (μέσω BIOS) HP Client Security Suite 4ης γενιάς
HP Sure Start 4ης γενιάς
HP Sure Run
Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση παράλληλων θυρών (μέσω BIOS)
Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση σειριακών θυρών (μέσω BIOS)
Το ενσωματωμένο τσιπ ασφαλείας Trusted Platform Module TPM 2.0 αποστέλλεται με τα Windows 10 (πιστοποίηση Common Criteria EAL4+)(πιστοποίηση FIPS 140-2 επιπέδου 2)11 12 13 14 15 16 17 18 19 
Μορφή  Mini 
Περιβαλλοντικά στοιχεία  Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλογόνο 

1 Η οθόνη πωλείται ξεχωριστά. Απαιτείται βραχίονας στερέωσης υπολογιστή HP B300 ή B500 για οθόνες, ο οποίος πωλείται ξεχωριστά. Για οδηγίες σχετικά με τον βραχίονα, ανατρέξτε στις σύντομες προδιαγραφές (QuickSpecs). 

2 Πωλείται ξεχωριστά ή ως προαιρετικό χαρακτηριστικό. 

3 Αν έχει διαμορφωθεί κάρτα Thunderbolt, δεν μπορεί να επιλεχθεί άλλη προαιρετική I/O. 

4 Η τεχνολογία πολλαπλών πυρήνων έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την απόδοση ορισμένων εφαρμογών λογισμικού. Δεν επωφελούνται απαραίτητα όλοι οι πελάτες ή οι εφαρμογές λογισμικού από αυτή την τεχνολογία. Η απόδοση και η συχνότητα του ρολογιού διαφέρουν ανάλογα με τον φόρτο εργασίας των εφαρμογών και τη διαμόρφωση του υλικού και του λογισμικού σας. Το σύστημα αρίθμησης, η εμπορική ονομασία ή/και η επωνυμία της Intel δεν αποτελούν μέτρηση υψηλής απόδοσης. 

5 H επιτάχυνση του συστήματος μνήμης Intel® Optane δεν υποκαθιστά ή αυξάνει την DRAM του συστήματός και απαιτεί διαμόρφωση με προαιρετικό επεξεργαστή Intel® Core i(5 ή 7)+. 

6 Το HP Sure Start Gen4 διατίθεται σε προϊόντα HP Elite και HP Pro 600 με επεξεργαστές Intel® ή AMD 8ης γενιάς. 

7 Η απόδοση της τεχνολογίας Intel® Turbo Boost διαφέρει ανάλογα με το υλικό, το λογισμικό και τη συνολική διαμόρφωση του συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.intel.com/technology/turboboost/. 

8 Η τεχνολογία πολλαπλών πυρήνων έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την απόδοση ορισμένων εφαρμογών λογισμικού. Δεν επωφελούνται απαραίτητα όλοι οι πελάτες ή οι εφαρμογές λογισμικού από αυτή την τεχνολογία. Η απόδοση και η συχνότητα του ρολογιού διαφέρουν ανάλογα με το φόρτο εργασίας των εφαρμογών και τη διαμόρφωση του υλικού και του λογισμικού. Το σύστημα αρίθμησης της Intel δεν αποτελεί μέτρηση υψηλής απόδοσης. Οι ονομασίες Intel, Pentium, Intel Core και Celeron, και τα λογότυπα Intel και Intel Inside, είναι εμπορικά σήματα της Intel Corporation στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες. 

9 Το ακριβές βάρος εξαρτάται από τη διαμόρφωση. 

10 1 υποδοχή M.2 για WLAN και 1 υποδοχή M.2 2230/2280 για αποθήκευση. 

11 HP BIOSphere Gen4: Απαιτούνται επεξεργαστές Intel® ή AMD 8ης γενιάς. Τα χαρακτηριστικά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την πλατφόρμα και τις διαμορφώσεις. 

12 HP Client Security Suite 4ης γενιάς: Απαιτούνται Windows και επεξεργαστές Intel® ή AMD 8ης γενιάς. 

13 HP Password Manager: Απαιτείται Internet Explorer ή Chrome ή FireFox. Ορισμένες τοποθεσίες web και εφαρμογές ενδέχεται να μην υποστηρίζονται. Ο χρήστης μπορεί να χρειαστεί να ενεργοποιήσει ή να επιτρέψει την προσθήκη/επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησης στο Internet. 

14 HP Sure Start Gen4: διατίθεται σε προϊόντα HP Elite και HP Pro 600 με επεξεργαστές Intel® ή AMD 8ης γενιάς. 

15 Firmware TPM: Έκδοσης 2.0. Το υλικό TPM είναι έκδοσης v1.2 και αποτελεί υποσύνολο της έκδοσης v0.89 της προδιαγραφής TPM 2.0, όπως έχει υλοποιηθεί από την Intel Platform Trust Technology (PTT). 

16 Διαμόρφωση RAID: Προαιρετική και απαιτεί μια δεύτερη μονάδα σκληρού δίσκου. 

17 HP Sure Run: Διατίθεται σε προϊόντα HP Elite με επεξεργαστές Intel® ή AMD 8ης γενιάς; 

18 Intel® Identity Protection Technology (Intel® IPT): Τα μοντέλα με επεξεργαστές Intel® Core έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν προηγμένες λύσεις ασφάλειας για την προστασία των online συναλλαγών. Η τεχνολογία Intel® Identity Protection Technology (Intel® IPT), όταν χρησιμοποιείται σε συνεργαζόμενες τοποθεσίες web, παρέχει διπλό έλεγχο ταυτότητας με την προσθήκη ενός στοιχείου υλικού, εκτός από τον συνηθισμένο έλεγχο ταυτότητας μέσω ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης. Η εκκίνηση της τεχνολογίας Intel® Identity Protection Technology (Intel® IPT) γίνεται μέσω μονάδας HP Client Security. 

19 Το HP Drive Lock δεν υποστηρίζεται σε μονάδες NVMe. 


Εγγύηση: 3 Έτη, Next Business Day Onsite Desktop, Hardware Support, DOA 30 ημερών, Τεχνική Υποστήριξη Τηλ. 801-11-225547

ΚατασκευαστήςHP
ΜοντέλοEliteDesk 800 G4 Mini - i7-8700 - 8GB - 256GB SSD - Win 10 Pro
Part Number4QC37EA
ΚατηγορίαBranded PCs
ΕπεξεργαστήςCore i7
Μνήμη RAM8GB (1x8GB)
Κάρτα ΓραφικώνΕνσωματωμένη
Μοντέλο Κάρτας ΓραφικώνIntel Graphics
Δίσκος256GB NVMe SSD
Λειτουργικό ΣύστημαWindows 10 Pro
Τύπος ΣυστήματοςDesktop
Λοιπά στοιχείαΘύρες: 1x RJ-45, 2x DisplayPort™ 1.2, 1x USB 3.1 2ης γενιάς Type-C, 2x USB 3.1 1ης γενιάς, 3x USB 3.1 2ης γενιάς, 1x HDMI
Υποδοχές επέκτασης: 1 M.2 2230, 2 PCIe 3 x1, 2 M.2 2230/2280
Σημείωση σχετικά με τις υποδοχές επέκτασης: 1 υποδοχή M.2 για WLAN και 1 υποδοχή M.2 2230/2280 για αποθήκευση
Συσκευή κατάδειξης: Οπτικό ποντίκι USB HP, ΗP Slim Business Πληκτρολόγιο
Βάρος: 1,05 kg
Εγγύηση3 Έτη, Next Business Day Onsite Desktop, Hardware Support, DOA 30 ημερών, Τεχνική Υποστήριξη Τηλ. 801-11-225547
Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο