33,90 €
Χωρίς ΦΠΑ: 27,34 €
Υπολογισμός Δόσεων
17,52 € / δόση = 35,05
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: 4 €
Εκτός Αττικής 6,5 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Μοιράσου το:
Μικρή διαθεσιμότητα Κωδικός Msystems:
001-32286
NETWORK
Protocol IEEE 802.11b/ g/ n
Wireless Type 2.4GHz, 1T1R
System Requirements Android 4.1 ή μεταγενέστερα, iOS 8 ή μεταγενέστερα
GENERAL
Certification RoHS, EAC, CE
Package Contents Smart Plug HS110, Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης
Environment • Θερμοκρασία Λειτουργίας: 0 ºC ~ 40 ºC
• Υγρασία Λειτουργίας: Σχετική υγρασία 5%~90%, χωρίς υδρατμούς
Dimensions (H x W x D) 100.3 x 66.3 x 77χιλ.
Materia PC
Buttons Πλήκτρο Power (Ενεργοποίησης), Settings (Ρυθμίσεων)
Weight 131.8γρ.
Packaging Dimensions 90 x 88 x 144 χιλ.
WORKING STATUS
Input voltage 100 - 240VAC
Output voltage 230VAC
Maximum Load 16A
Maximum Power 3.68KW

Εύκολη Διαχείριση των Ηλεκτρονικών και Ηλεκτρικών Συσκευών σας Οπουδήποτε και Οποτεδήποτε

Τα Smart Plugs είναι εύκολα στην τοποθέτηση και καθιστούν πανεύκολη τη διαχείριση των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών σας από οπουδήποτε στον κόσμο, με ένα πάτημα στο smartphone σας.

Βρίσκεστε Πάντα στο Σπίτι

Αποθαρρύνετε τους κακοποιούς προγραμματίζοντας τα φώτα ώστε να ενεργοποιούνται και να απενεργοποιούνται αυτόματα βάσει χρονοδιαγράμματος, ώστε να δίνεται η εντύπωση ότι βρίσκεστε στο σπίτι ακόμη κι όταν απουσιάζετε.

Έλεγχος και Αυτοματισμός χωρίς να Σηκώνεστε από το κρεβάτι σας

Με ένα πάτημα στο smartphone σας μπορείτε να απενεργοποιήσετε εύκολα τα φώτα και άλλες συσκευές στο σαλόνι σας χωρίς να σηκωθείτε από το κρεβάτι σας ή μπορείτε να προγραμματίσετε τα φώτα να σβήνουν τα μεσάνυχτα.

Μοντέρνο, Κομψό, Απλό

Εμπνευσμένη από μοντέρνες και ευαίσθητες γραμμές, η σχεδίαση του Smart Plug είναι και απλή και κομψή, επιτρέποντάς του να ταιριάζει άψογα με την υπάρχουσα διακόσμηση του χώρου σας.

Έξοικονομήστε Χρήματα κατά τη Θέρμανση ή Ψύξη του Σπιτιού σας

Μπορείτε να εξοικονομήσετε αποδοτικά ενέργεια και χρήματα, χρησιμοποιώντας τα Smart Plugs για να ελέγχετε τα θερμαντικά ή ψυκτικά σώματα του σπιτιού σας. Τα Smart Plugs παρακολουθούν την κατανάλωση ενέργειας των συσκευών σας σε πραγματικό χρόνο και διαθέτουν εβδομαδιαία και μηνιαία ιστορικά καταναλώσεων.

Για να μην Αφήνετε Ποτέ Συσκευές Ενεργοποιημένες Κατά Λάθος

Τα Smart Plugs σας επιτρέπουν να είστε ήσυχοι χάρη στη λειτουργία αντιστροφής μέτρησης, η οποία απενεργοποιεί αυτόματα τις επιθυμητές οικιακές συσκευές που χρησιμοποιούνται (π.χ. σίδερο ή τοστιέρα) εφόσον έχετε προηγουμένως καθορίσει κάποιο χρονικό όριο.


Εγγύηση: 3 Έτη

ΚατασκευαστήςTP-Link
ΜοντέλοWi-Fi Home Smart Plug V1.0
Part NumberHS110
ΚατηγορίαΑξεσουάρ Δικτυακών
Λοιπά στοιχείαΑπομακρυσμένη Πρόσβαση: Ελέγξτε συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο Smart Plug από οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση Internet, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή Kasa στο smartphone σας. Προγραμματισμός: Προγραμματίστε το Smart Plug ώστε να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί αυτόματα ηλεκτρικές συσκευές όπως εσείς επιθυμείτε, όπως π.χ. να ανάβει αυτόματα τα φώτα κατά το σούρουπο ή να τα απενεργοποιεί με την ανατολή του ηλίου. Παρακολούθηση Κατανάλωσης Ενέργειας: Δείτε σε πραγματικό χρόνο την κατανάλωση ενέργειας κάποιας συσκευής ή το ιστορικό κατανάλωσής της.
Κατάσταση Απουσίας: Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί αυτόματα τις συσκευές σας σε διάφορα χρονικά διαστήματα όταν λείπετε, ώστε να δίδεται η εντύπωση ότι κάποιος βρίσκεται στο σπίτι. Φωνητικός Έλεγχος μέσω Amazon Echo: Η συσκευή Amazon Echo (πωλείται ξεχωριστά) σας επιτρέπει να ελέγχετε τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στα Smart Plugs μέσω φωνητικών εντολών. Protocol: IEEE 802.11b/g/n, Wireless Type: 2.4GHz, 1T1R, System Requirements: Android 4.1 ή μεταγενέστερα, iOS 8 ή μεταγενέστερα. Buttons: Πλήκτρο Power (Ενεργοποίησης), Settings (Ρυθμίσεων)
Εγγύηση3 Έτη
Φυλλάδιο Προϊόντος Φυλλάδιο Προϊόντος
Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο