Κωδικός Msystems: 001-48910
- €
Χωρίς ΦΠΑ: - €
Για Αττική: Δωρεάν μεταφορικά Δείτε εδώ για ποιές περιοχές ισχύει
Εκτός Αττικής 6,5 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Εξαντλημένο
Μοιράσου το
Εγγύηση:
2 Έτη εγγύηση, (DOA 7 ημερών) απευθείας από την ASUS για ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής)
1 Έτος εγγύηση, (DOA 7 ημερών) απευθείας από την ASUS για επαγγελματίες (τιμολόγια)
Εξυπηρέτηση πελατών ASUS Service: 800-848-1322, E-mail: service@mywestnet.com
Asus Gold
Περιγραφή

Asus ZenBook 14 - Απελευθερώστε το δημιουργικό σας όραμα

Δημιουργικότητα. Στυλ. Καινοτομία. Αυτά είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το νέο, κομψό ZenBook 14. Είναι ένα από τα μικρότερα laptops 14 ιντσών στην αγορά και είναι εξοπλισμένο με την εντυπωσιακή frameless οθόνη NanoEdge, καθώς και την επαναστατική δεύτερη οθόνη ScreenPad™ 2.0, ώστε να είστε ελεύθεροι να ανακαλύψετε τη δημιουργική σας δύναμη.

Το μικρότερο μοντέλο που σχεδιάστηκε ποτέ

Το ZenBook 14 σηματοδοτεί μια νέα εποχή laptops με κορυφαία ευκολία μεταφοράς και σασί εξαιρετικά μικρών διαστάσεων και χαμηλού βάρους. Με οθόνη NanoEdge, frameless και από τις τέσσερις πλευρές της, το ZenBook 14 είναι ένα από τα μικρότερα laptops της αγοράς, ενώ είναι κατά 13% μικρότερο από το ZenBook 14 της προηγούμενης γενιάς (UX430) – για να μπορείτε να απελευθερώσετε το δημιουργικό σας όραμα οποιαδήποτε στιγμή!

Ομορφιά δίχως όρια

Σχεδιασμένη να σας προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης σε μικρότερο χώρο, η οθόνη NanoEdge διαθέτει λεπτότερα πλαίσια και στις τέσσερις πλευρές: έτσι, απολαμβάνετε απερίσπαστα ακόμα πιο καθηλωτικά γραφικά. Παράλληλα, η τεχνολογία ευρείας προβολής (wide-view) εξασφαλίζει ευκρινείς εικόνες ακόμα όταν ο χρήστης παρακολουθεί υπό μεγάλη γωνία. Το ZenBook 14 διαθέτει οθόνη υψηλής ανάλυσης και υψηλής ευκρίνειας, ώστε να απολαμβάνετε τα καλύτερα δυνατά γραφικά, με ευρείες γωνίες θέασης και λαμπερά, χρώματα με ακρίβεια.

Σχεδιασμένος για τη δική σας ευκολία

Σε όλα τα ZenBook, η άνεσή σας είναι μία από τις κύριες προτεραιότητές μας. Το ZenBook 14 προχωρά ακόμα περισσότερο χάρη στον αποκλειστικό άξονα ErgoLift, ένα αξιοθαύμαστο μηχανικό επίτευγμα που μεταβάλλει αυτόματα την κλίση του πληκτρολογίου ώστε να σας εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση κατά την πληκτρολόγηση. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: η προσεκτικά υπολογισμένη κλίση βελτιώνει επίσης την ψύξη και τις ηχητικές επιδόσεις.

Το ευφυές touchpad εξελίσσεται

Η νέα οθόνη ScreenPad™ 2.0 αναβαθμίζει την παραδοσιακή εμπειρία ενός laptop, προσθέτοντας μια διαδραστική δευτερεύουσα οθόνη αφής που σας προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Η διαισθητική διεπαφή, τύπου smartphone, σας επιτρέπει να διαχειριστείτε εύκολα τις εργασίες σας και να δημιουργήσετε τη δική σας multitasking ροή εργασιών χωρίς διακοπές. Η παραγωγικότητά σας αυξάνεται ακόμα περισσότερο χάρη στις εύχρηστες βοηθητικές εφαρμογές της ASUS, όπως η εφαρμογή Quick Key, με την οποία αυτοματοποιείτε πολύπλοκες ακολουθίες πλήκτρων ώστε να ενεργοποιούνται με ένα μόνο άγγιγμα, καθώς και οι εφαρμογές Handwriting, Number Key και Office Xpert. Υπάρχουν επίσης χρήσιμες συντομεύσεις ελέγχου που βελτιώνουν την αλληλεπίδραση μεταξύ της κύριας οθόνης και του ScreenPad: για παράδειγμα, μπορείτε να εκκινήσετε ένα βίντεο ή μια συνομιλία – καθώς και πολλές άλλες εφαρμογές – μέσω ScreenPad, έτσι ώστε να αξιοποιήσετε τον πρόσθετο χώρο όπου και αν βρίσκεστε, χωρίς να πρέπει να διακόψετε την εργασία σας στην κύρια οθόνη.

Επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς

Το ZenBook 14 είναι σχεδιασμένο με σκοπό να απελευθερώσει τη δημιουργικότητά σας – οπότε, παρά το μικρό του μέγεθος, οι επιδόσεις του παραμένουν κορυφαίες. Για να έχετε στη διάθεσή σας όλη την υπολογιστική ισχύ που χρειάζεστε, αβίαστα, ακόμα και εν κινήσει. Με τους νέους επεξεργαστές Intel® Core™, ξεχωριστές κάρτες γραφικών NVIDIA® και πλήρη γκάμα εξαρτημάτων κορυφαίας ποιότητας και υψηλών επιδόσεων, με το ZenBook 14 δεν θα χρειαστεί ποτέ να περιμένετε. Είτε δημιουργείτε πολύπλοκα έγγραφα, αναζητάτε δεδομένα, διορθώνετε φωτογραφίες ή επεξεργάζεστε βίντεο, με το ZenBook 14 μπορείτε να κάνετε περισσότερα – ακόμα πιο γρήγορα.

Παραγωγικότητα χωρίς συμβιβασμούς

Για άμεση παραγωγικότητα εν κινήσει, το ZenBook 14 διαθέτει πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, για να απολαμβάνετε μια κορυφαία εμπειρία πληκτρολόγησης. Πρόκειται για ένα πραγματικό επίτευγμα εργονομίας, που διαθέτει ακριβώς το κατάλληλο μήκος διαδρομής πλήκτρων. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορα αποκλειστικά πλήκτρα συντόμευσης που σας επιτρέπουν να κάνετε καταγραφές της οθόνης (screenshots) ή να κλειδώνετε το σύστημα με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Φορητότητα χωρίς όρια

Χάρη σε ένα πλήρες σετ θυρών Ι/Ο υψηλών επιδόσεων, το ZenBook 14 σας προσφέρει ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα χωρίς προβλήματα, με ευέλικτες επιλογές είτε είστε στο γραφείο είτε εν κινήσει. Και το ενσωματωμένο σύστημα Wi-Fi, σε ταχύτητες gigabit, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες λήψης και ομαλό streaming με μεγαλύτερο εύρος και σταθερότερες συνδέσεις δικτύου από ποτέ.

Μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα για να μην σταματάτε τις δραστηριότητές σας

Το ZenBook 14 τροφοδοτείται από μια μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας που δεν σας εγκαταλείπει ποτέ, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο και απαιτητικό είναι το ωράριο εργασίας σας. Τα παρατεταμένα ταξίδια ή οι ολοήμερες συναντήσεις δεν αποτελούν πρόβλημα για το ZenBook 14, ακόμα και όταν δεν υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες πρίζες!

Κορυφαία εμπειρία ήχου

Για τη δημιουργία της νέας γενιάς τεχνολογίας ήχου ASUS SonicMaster, η ομάδα Golden Ear της ASUS συνεργάστηκε με τους ειδικούς της φημισμένης εταιρείας ηχοσυστημάτων σπιτιού και αυτοκινήτου Harman Kardon. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Ο εξατομικευμένος συνδυασμός εξαιρετικού υλικού – συμπεριλαμβανομένης μιας ευφυούς τεχνολογίας ενισχυτών που παρέχει υψηλότερη ένταση ήχου χωρίς παραμόρφωση – και κατάλληλα σχεδιασμένου λογισμικού, εξασφαλίζει ότι το ZenBook 14 σας προσφέρει μια κορυφαία ηχητική εμπειρία.

Το laptop που σας αναγνωρίζει!

Για να μπορείτε να είστε παραγωγικοί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, το ZenBook 14 διαθέτει τους εύχρηστους και γρήγορους ψηφιακούς βοηθούς Alexa 6 και Cortana, που σας επιτρέπουν να κάνετε ακόμα περισσότερα, οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Είναι επίσης εξοπλισμένο με μια προηγμένη υπέρυθρη κάμερα (IR), ώστε να απολαμβάνετε γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση χωρίς χέρια, μόνο με αναγνώριση προσώπου, μέσω Windows Hello. Μόλις νιώσετε πόσο άνετη είναι η χρήση υπολογιστή χωρίς χέρια, θα απορήσετε πώς ζούσατε χωρίς αυτήν ως τώρα!

Εξαιρετικά γερή κατασκευή: αντοχή στρατιωτικών προδιαγραφών

Το ZenBook 14 ικανοποιεί τις εξαιρετικά αυστηρές απαιτήσεις του στρατιωτικού προτύπου MIL-STD 810G ως προς την αξιοπιστία και την αντοχή του, καθώς έχει υποβληθεί σε εξαντλητικές δοκιμές λειτουργίας σε δυσμενή περιβάλλοντα, με ακραίες συνθήκες υψομέτρου, θερμοκρασίας και υγρασίας. Παράλληλα έχει περάσει με επιτυχία τις εσωτερικές δοκιμές της ASUS, οι οποίες είναι πολύ αυστηρότερες από τα καθιερωμένα πρότυπα του κλάδου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςAsus
ΜοντέλοZenBook 14 (UX434FQC-WB501T) - i5-10210U - 8GB - 512GB SSD - Nvidia MX350 2GB - Windows 10 Home - Full HD Touch
Part Number90NB0RM3-M01050
ΚατηγορίαLaptops
Τύπος LaptopHome/Business
Διαγώνιος14" Anti-Glare NanoEdge 300 nits Touch Display with 100% sRGB and wide 178° viewing angles
Ανάλυση Οθόνης1920x1080
ΕπεξεργαστήςCore i5
Μοντέλο Επεξεργαστήi5-10210U (1.60GHz - Turbo Boost 4.20GHz, 6MB Cache, 10th Gen Comet Lake)
Μνήμη RAM8GB (1x8GB) 2133MHz On-Board memory not upgradable
Τύπος ΜνήμηςLPDDR3
Δίσκος512GB NVMe SSD
Κάρτα ΓραφικώνNvidia GeForce
Μοντέλο Κάρτας ΓραφικώνGeForce MX350 2GB
Υποστήριξη ΔικτύουWiFi a/b/g/n + AC Dual-band Wi-Fi 6 (802.11ax), Bluetooth V 5.0
Συνδέσεις1x USB 2.0 , 1x USB 3.2 type A Gen2, 1x USB 3.2 type C Gen2, 1x HDMI V 1.4
Λειτουργικό ΣύστημαWindows 10 Home 64bit
Πρόσθετα ΧαρακτηριστικάXωρίς optical drive , Greek Backlit Keyboard Chiclet Keyboard, Card Reader microSD, Webcam IR 720p - supports Windows Hello, Touchscreen , Asus ScreenPad 2.0 FHD+ (2160 x 1080) IPS Level display - 178˚ wide-view technology - Glass-covered for fingerprint and smudge resistance
ΒάροςΚάτω από 2 κιλά 1.26Kg
Λοιπά στοιχείαAudio by ICEpower - Built-in 1 W Stereo Speakers by Harman Kardon / Bang & Olufsen
Voice control with Cortana and Alexa voice-recognition support
Trusted Platform Module (TPM) 2.0 enabled (Firmware TPM)
Sleeve and USB3.0 to RJ45 Cable included
Battery: 3 Cell Li-Ion 50WHr, 65W AC Adapter
Color: Royal Blue
Εγγύηση2 Έτη εγγύηση, (DOA 7 ημερών) απευθείας από την ASUS για ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής)
1 Έτος εγγύηση, (DOA 7 ημερών) απευθείας από την ASUS για επαγγελματίες (τιμολόγια)
Εξυπηρέτηση πελατών ASUS Service: 800-848-1322, E-mail: service@mywestnet.com
Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

-
Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο