Κωδικός Msystems: 001-48870
869,00 €
Χωρίς ΦΠΑ: 700,81 €
Υπολογισμός Δόσεων
449,23 € / δόση = 898,46
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: Δωρεάν μεταφορικά Δείτε εδώ για ποιές περιοχές ισχύει
Εκτός Αττικής 8 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Άμεσα διαθέσιμο
Σύνολο: 869,00
Μοιράσου το
Εγγύηση:
2 Έτη, (το 1 Έτος Premium Support with Onsite Service & το 2ο Έτος Collect and Return), Τηλ. 210.81.29.810
Πληροφορίες σχετικά με το Premium Support μπορείτε να δείτε εδώ.
Email: info_dellhellas@dell.com
Dell
Περιγραφή

Λειτουργικές δυνατότητες

Νιώστε την ισχύ: Οι πλέον πρόσφατοι επεξεργαστές Intel® Core™ 10ης γενιάς εξασφαλίζουν απίστευτη ανταπόκριση και εξαιρετικά απρόσκοπτη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών. Χάρη στη μνήμη DDR4 έως 32 GB, μπορείτε εύκολα να πραγματοποιείτε εναλλαγή μεταξύ ανοιχτών εφαρμογών.

Ιδανική απόδοση: Οι δίσκοι SSD PCIe έως 1 TB σας προσφέρουν προσαρμοστική και σταθερή απόδοση εν κινήσει. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης σε δύο δίσκους SSD NVMe (M.2), ενώ οι έμπειροι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν τους δύο δίσκους SSD σε συστοιχία RAID 0 ή RAID 1, την οποία μπορούν να διαμορφώσουν στο BIOS.

Διαμορφώστε την εμπειρία προβολής: Η πολυλειτουργική θύρα USB Type-C™ παρέχει διευρυμένη συμβατότητα με περιφερειακά, καθώς και υποστήριξη DisplayPort και παροχής ισχύος, ώστε να έχετε στη διάθεσή σας μεγαλύτερο χώρο οθόνης, όποτε θέλετε.

Εξαιρετική προβολή: Απολαύστε ατελείωτες ώρες προβολής σε αυτόν το φορητό υπολογιστή 15", ο οποίος διαθέτει μεγάλη οθόνη FHD με ευρεία γωνία θέασης, αναδεικνύοντας έτσι κάθε προβαλλόμενη σκηνή. Χάρη στο κομψό, στενό πλαίσιο και την υψηλή αναλογία οθόνης/σώματος, η προσοχή σας παραμένει εστιασμένη εκεί που πρέπει: στην οθόνη. 

Για να είστε παραγωγικοί σε κάθε σας εργασία.

Άμεση ενεργοποίηση: Χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα καλύμματος, μπορείτε να ανοίγετε το κάλυμμα και να ενεργοποιείτε τον φορητό υπολογιστή στη στιγμή, ανεξάρτητα από την εκάστοτε κατάσταση τροφοδοσίας.

Καλύτερη μπαταρία: Η λειτουργία ExpressCharge™ ελαχιστοποιεί τον χρόνο που αφιερώνετε περιμένοντας να φορτίσει ο φορητός σας υπολογιστής, καθώς επαναφορτίζει ταχύτατα την μπαταρία (έως 80% σε 60 λεπτά).

Αριθμητικά πλήκτρα: Χρησιμοποιήστε το αριθμητικό πληκτρολόγιο, για να κάνετε εύκολα υπολογισμούς.

Απολαύστε έξυπνες, νέες λεπτομέρειες.

Απολαύστε τις πρόσθετες λεπτομέρειες: Κομψά και λιτά σχεδιαστικά στοιχεία, όπως το περίγραμμα του touchpad που έχει κοπεί με διαμάντι, καθώς και το κάλυμμα και το στήριγμα παλάμης που είναι φτιαγμένα από αλουμίνιο, χαρίζουν έναν τόνο πολυτέλειας. Το touchpad είναι 9,5% μεγαλύτερο από τις προηγούμενες γενιές, προσφέροντάς σας περισσότερο χώρο για πλοήγηση.

Προτεραιότητα στην άνεση: Χάρη στην άρθρωση που αυξάνει τη γωνία κλίσης του υπολογιστή σας, μπορείτε να απολαμβάνετε πιο βολική γωνία πληκτρολόγησης, καθώς και βελτιωμένη κυκλοφορία του αέρα κάτω από τη συσκευή. Συνεχίστε την ημέρα σας με άνεση, χάρη στο ελαστικό κάλυμμα άρθρωσης με εύκολο κράτημα.

Προσαρμοζόμενος έλεγχος θερμοκρασίας: Το σύστημά σας είναι αρκετά έξυπνο ώστε να γνωρίζει αν το κρατάτε ή αν είναι ακουμπισμένο στα πόδια σας ή τοποθετημένο στο γραφείο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να προσαρμόζει έξυπνα τη θερμοκρασία του ανάλογα με την περίσταση. Έτσι, προσφέρει άνετη χρήση όταν το κρατάτε στα χέρια, ενώ, όταν το τοποθετείτε στο γραφείο, απελευθερώνει όλη την ισχύ του για μέγιστη παραγωγικότητα.  

Προσαρμόστε την εμπειρία σας στις ανάγκες σας

Αξιόπιστη συνδεσιμότητα: Χάρη στο προαιρετικό νέο πρωτόκολλο ασύρματης δικτύωσης 802.11ax (ονομάζεται και Wi-Fi 6), οι ανάγκες του Inspiron σε ό,τι αφορά την ταχύτητα μετάδοσης σήματος, την εμβέλεια και την αξιοπιστία του Wi-Fi καλύπτονται πιο αποτελεσματικά από ποτέ σε πολυσύχναστες καφετέριες και σε άλλα μέρη μεγάλης κυκλοφορίας. Επίσης, θα απολαμβάνετε μεγαλύτερη εμβέλεια κατά τη χρήση hotspot.

Κουμπί λειτουργίας και συσκευή ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος: Το επανασχεδιασμένο κουμπί λειτουργίας ενσωματώνεται άψογα στο πληκτρολόγιο, προσδίδοντας μια κομψή και βελτιστοποιημένη εμφάνιση. Η συσκευή ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος είναι πλήρως ενσωματωμένη στο κουμπί λειτουργίας, ώστε να μπορείτε να συνδέεστε με ασφάλεια, με ένα μόνο άγγιγμα. 

Πρόσθετος φωτισμός: Χάρη στο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, μπορείτε να πληκτρολογείτε με ευκολία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, είτε όταν παρακολουθείτε το αγαπημένο σας βίντεο ροής το βράδυ στο κρεβάτι είτε στη σκοτεινή καμπίνα μιας νυχτερινής πτήσης.

Dell Cinema Guide

Με το Dell Cinema Guide, βρίσκετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε ένα μόνο μέρος. Αναζητήστε περιεχόμενο σε διάφορες υπηρεσίες ροής, παρακολουθήστε νέα και παλιά επεισόδια των αγαπημένων σας προγραμμάτων, απολαμβάνοντας την εκπληκτική ποιότητα χρώματος, ήχου και ροής του Dell Cinema.

Διατίθεται για συσκευές με Windows 10, είτε στο Microsoft Store είτε προεγκατεστημένο σε υπολογιστές των Σειρών XPS, Inspiron ή G.

Συνδέστε τις συσκευές σας με το Dell Mobile Connect

Απρόσκοπτη σύνδεση υπολογιστή/Smart Phone: Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλές συσκευές χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας, αξιοποιώντας το Dell Mobile Connect που συνδέει το Smart Phone iOS ή Android με τον φορητό υπολογιστή σας.

Λιγότεροι περισπασμοί: Με το Dell Mobile Connect, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις, να στέλνετε μηνύματα, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, ακόμα και να βλέπετε το τηλέφωνό σας με κατοπτρισμό στον υπολογιστή σας, ώστε να αλληλεπιδράτε με όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές.

Προστασία απορρήτου: Το τηλέφωνό σας συνδέεται στον υπολογιστή σας μέσω της ασφαλούς σύνδεσης σημείο-προς-σημείο του Dell Mobile Connect, έτσι ώστε τα δεδομένα σας να μην εκτίθενται ποτέ μέσω μη ασφαλών συνδέσεων στο διαδίκτυο.

Εύκολη μεταφορά: Μεταφέρετε γρήγορα φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και έγγραφα από υπολογιστές και αντίστροφα, χωρίς περίπλοκες υπηρεσίες αποθήκευσης σε νέφος ή κουραστικά καλώδια.

Θύρες και υποδοχές

1. Συσκευή ανάγνωσης καρτών microSD | 2. Θύρα USB 3.2 1ης γενιάς | 3. Συνδυαστική υποδοχή ακουστικών/μικροφώνου | 4. Υποδοχή τροφοδοσίας | 5. Θύρα HDMI 1.4 | 6. Θύρα USB 3.2 1ης γενιάς | 7. Θύρα USB 3.2 Type-C™ 1ης γενιάς (DP/παροχή ισχύος)

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςDell
ΜοντέλοInspiron 15 (5501) - i5-1035G1 - 8GB - 256GB SSD - Nvidia MX 330 2GB - Win 10 Home - Platinum Silver
Part Number471437987
ΚατηγορίαLaptops
Τύπος LaptopHome/Business
Διαγώνιος15.6" Anti-glare LED Backlight Non-touch Narrow Border Wide View Display, Contrast Ratio 700:1
Ανάλυση Οθόνης1920x1080
ΕπεξεργαστήςCore i5
Μοντέλο Επεξεργαστήi5-1035G1 (1.00GHz - Turbo Boost 3.60GHz, 6MB Cache, 10th Gen Ice Lake)
Μνήμη RAM8GB (1x8GB) 3200MHz, up to 32GB maximum memory (2x slots)
Τύπος ΜνήμηςDDR4
Δίσκος256GB NVMe SSD
Κάρτα ΓραφικώνNvidia GeForce
Μοντέλο Κάρτας ΓραφικώνGeForce MX330 2GB
Υποστήριξη ΔικτύουWiFi a/b/g/n + AC 802.11ac 2x2, Bluetooth V 5.0
Συνδέσεις2x USB 3.2 type A Gen1, 1x USB 3.2 type C with DisplayPort and PowerDelivery, 1x HDMI V 1.4
Λειτουργικό ΣύστημαWindows 10 Home 64bit
Πρόσθετα ΧαρακτηριστικάXωρίς optical drive , Greek Backlit Keyboard , Card Reader microSD, Webcam 720p, Fingerprint Reader
ΒάροςΚάτω από 2 κιλά 1.65Kg
Λοιπά στοιχείαAC Adapter: 65 Watt AC Adapter
Battery: 4-Cell Battery, 53WHr
Audio: Realtek ALC3204 with Waves MaxxAudio Pro with stereo speakers 2watt x2
1x Headphone/ Microphone combo jack
Εγγύηση2 Έτη, (το 1 Έτος Premium Support with Onsite Service & το 2ο Έτος Collect and Return), Τηλ. 210.81.29.810
Πληροφορίες σχετικά με το Premium Support μπορείτε να δείτε εδώ.
Email: info_dellhellas@dell.com
Σχετικά Προϊόντα
Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

869,00
Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο