Κωδικός Msystems: 001-53608
4.189,00 €
Χωρίς ΦΠΑ: 3.378,23 €
Υπολογισμός Δόσεων
2.165,50 € / δόση = 4.331,01
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: Δωρεάν μεταφορικά Δείτε εδώ για ποιές περιοχές ισχύει
Εκτός Αττικής 9.5 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
1-2 εργάσιμες
Μοιράσου το
Εγγύηση:
3 Έτη, Next Business Day On Site Service, Τηλ. 210.81.29.810
Email: info_dellhellas@dell.com
Dell
Περιγραφή

Ισχυρή ευφυΐα, ελαφριά σχεδίαση

Ο πρώτος λεπτός και ελαφρύς φορητός σταθμός εργασίας 17" είναι επίσης ο εξυπνότερος. Διαθέτει το Dell Optimizer for Precision με τεχνητή νοημοσύνη, τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel® Core™ ή Xeon® και κάρτες γραφικών NVIDIA®.

Φτιάξτε τον κόσμο με έναν Precision.

Οι φορητοί σταθμοί εργασίας Precision δημιουργήθηκαν για να σας βοηθούν να δημιουργείτε. Με Dell Optimizer for Precision, τεχνητή νοημοσύνη και δυνατότητες VR και επεξεργαστές έως Intel Xeon για να υλοποιείτε τις ιδέες που διαμορφώνουν τον κόσμο μας.

Σημείωση: Η παρακάτω εικόνα αντικατοπτρίζει όλα τα προϊόντα φορητών υπολογιστών της οικογένειας Precision, όχι μόνο τον Precision 5760.

Βασιστείτε στην ισχύ για την υλοποίηση των ιδεών σας

Η κατάλληλη τεχνολογία: Οι επεξεργαστές έως 11ης γενιάς Intel® Core™ ή Xeon® vPro® προσφέρουν στις επιχειρήσεις την απόδοση, τη διαχειρισιμότητα, τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και τη σταθερότητα της αρχιτεκτονικής Intel®.

Επαγγελματικά γραφικά: Η εργασία με εφαρμογές 3D CAD, γραφιστικής, animation, τεχνητής νοημοσύνης ή εικονικής πραγματικότητας είναι εύκολη, χάρη στην κάρτα γραφικών επόμενης γενιάς NVIDIA RTX A3000 με μνήμη 6 GB.

Γρήγορη, αξιόπιστη μνήμη: Επιταχύνετε τις ροές εργασιών και βελτιώστε τον χρόνο απόκρισης με μνήμη υψηλής ταχύτητας έως 64 GB στα 3.200 MHz. Διατίθεται επίσης με μνήμη ECC.

Αποθηκεύστε τις δημιουργίες σας: Διατηρήστε τα σχέδιά σας τοπικά με έως 8 TB χώρου αποθήκευσης τέταρτης γενιάς υψηλής ταχύτητας, καθώς και με τις επιλογές RAID 1 και 0.

Dell Optimizer for Precision

Η ενσωματωμένη πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης μαθαίνει πώς εργάζεστε και προσαρμόζεται για να δημιουργήσει μια εξυπνότερη και πιο εξατομικευμένη εμπειρία.

ExpressConnect: Απολαύστε απρόσκοπτο Wi-Fi. Το νέο ExpressConnect συνδέεται αυτόματα στα ισχυρότερα πιστοποιημένα σημεία πρόσβασης και σας επιτρέπει να κατευθύνετε το εύρος ζώνης του συστήματος στις εφαρμογές διασκέψεων.

Intelligent Audio: Συνεργαστείτε σαν να βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο. Η μείωση της παραμόρφωσης, η εξάλειψη του θορύβου περιβάλλοντος και ο ήχος ποιότητας εκπομπής σάς επιτρέπουν να ακούτε και να ακούγεστε καλύτερα.

ExpressResponse: Εκκινήστε ταχύτερα τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε περισσότερο. Η ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη και η τεχνολογία Intel® Adaptix™ προσαρμόζουν τα επίπεδα απόδοσης εκεί που τα χρειάζεστε περισσότερο.

ExpressSign-in: Ο αισθητήρας εγγύτητας σταθμού εργασίας με τεχνολογία Intel® Context Sensing ανιχνεύει την παρουσία σας για άμεση αφύπνιση και σύνδεση μέσω της κάμερας υπερύθρων και του Windows Hello. Κλειδώνει όταν απομακρύνεστε, έτσι ώστε η δουλειά σας να παραμένει ασφαλής.

ExpressCharge: Το Dell Optimizer επεκτείνει τον χρόνο λειτουργίας και βελτιώνει την απόδοση της μπαταρίας προσαρμοζόμενο στα μοτίβα σας. Το ExpressCharge Boost παρέχει φόρτιση έως 35% σε περίπου 20 λεπτά, ή έως 80% σε 1 ώρα με το ExpressCharge.

Αναλύσεις: Αναλύστε το σύστημά σας και δημιουργήστε αναφορές για τον φόρτο εργασίας, την απόδοση του συστήματος και τους διαγνωστικούς ελέγχους του συστήματος, για να δείτε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη απόδοση για τον τρόπο που εργάζεστε.

Αξιοπιστία που σας βοηθά να εργάζεστε

Παραγωγικότητα μόνο για εσάς: Η συσκευή ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος, που είναι συμβατή με το Windows Hello, διασφαλίζει ότι εσείς και μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στα αρχεία της εργασίας σας. Απλώς τοποθετήστε το δάχτυλό σας στον αισθητήρα και, έτσι απλά, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την επόμενη εργασία. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κάμερα υπερύθρων, που είναι συμβατή με το Windows Hello, και να συνδέεστε με μια ματιά.

Dell Reliable Memory Technology Pro: Η τεχνολογία Reliable Memory Technology (RMT) Pro της Dell προστατεύει τη δουλειά σας από πιθανά ανεπανόρθωτα σφάλματα. Η αποκλειστική τεχνολογία RMT Pro της Dell λειτουργεί σε συνδυασμό με τη μνήμη ECC για τον εντοπισμό και τη διόρθωση των σφαλμάτων μνήμης σε πραγματικό χρόνο.

Ανεβάστε σε άλλο επίπεδο την εμπειρία σας

Μεγάλο touchpad: Το μεγάλο touchpad σάς βοηθά να δημιουργείτε με τη μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων που είχατε ποτέ.

ExpressSign-in: Με τη λειτουργία Modern Standby, ο αισθητήρας εγγύτητας και η κάμερα υπερύθρων σάς αναγνωρίζουν και κλειδώνουν ή ξεκλειδώνουν αυτόματα τον υπολογιστή για να επιταχύνουν την παραγωγικότητά σας. Η κάμερα υπερύθρων λειτουργεί σε συνδυασμό με τον έλεγχο ταυτότητας Windows 10 Hello, ώστε να μην πληκτρολογείτε κωδικούς.

Χαμηλό μπλε φως: Η τεχνολογία ComfortView Plus στις οθόνες χαμηλών εκπομπών μπλε φωτός με πιστοποίηση TUV είναι πάντα ενεργή, ώστε να διατηρεί την ακρίβεια των χρωμάτων μειώνοντας παράλληλα την καταπόνηση των ματιών την ημέρα και τη νύχτα.

Μοντέρνα σχεδίαση πληκτρολογίου: Εργαστείτε εύκολα με διαδρομή πλήκτρων 1,3 mm, νέα μοντέρνα εμφάνιση και αίσθηση, καθώς και συσκευή ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος.

Έξυπνη θερμική διαχείριση: Η πατενταρισμένη, επαναστατική λύση ψύξης έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει τα πιο απαιτητικά για τον επεξεργαστή προγράμματα να εκτελούνται πιο ομαλά από ποτέ σε υψηλές ταχύτητες.

Εύκολες βιντεοκλήσεις: Η κάμερα βρίσκεται στο επίπεδο των ματιών σας για φυσικές συνομιλίες κατά τη διάρκεια τηλεδιασκέψεων.

Εκσυγχρονίστε την εμπειρία σας με το Dell Technologies Unified Workspace

Το Dell Technologies Unified Workspace είναι η ιδανική προσέγγιση για να επιτύχετε ένα εκσυγχρονισμένο περιβάλλον τελικών σημείων και να προσφέρετε βελτιστοποιημένη εμπειρία τελικού χρήστη. Οι λύσεις λογισμικού και υπηρεσιών της Dell ενσωματώνονται στα τρέχοντα περιβάλλοντα τελικών σημείων και παρέχουν βελτιωμένη αποδοτικότητα, αξιοποιήσιμες πληροφορίες και μια βελτιστοποιημένη εμπειρία υλοποίησης, ασφάλειας, διαχείρισης και υποστήριξης.

Τα κέρδη από την υλοποίηση του Dell Technologies Unified Workspace αντισταθμίζουν το κόστος υλικού και IT
• Σύγχρονη εργοστασιακή παροχή και μείωση του χρόνου υλοποίησης κατά 50%.
• Ολοκληρωμένη ασφάλεια τελικών σημείων πάνω και κάτω από το λειτουργικό σύστημα.
• Ενοποιημένη διαχείριση από μία κονσόλα της επιλογής σας.
• Προγνωστική, προδραστική υποστήριξη για μείωση των κλήσεων υποστήριξης έως 46% και επίλυση των προβλημάτων 6 φορές ταχύτερα.

Θύρες και υποδοχές

1. 2 Thunderbolt 4.0 Type-C | 2. Συσκευή ανάγνωσης καρτών SD | 3. Υποδοχή ακουστικών | 4. Υποδοχή κλειδαριάς | 5. 2 Thunderbolt 4.0 Type-C

Σημείωση: Όλοι οι σταθμοί εργασίας Precision 5760 αποστέλλονται μαζί με dongle που υποστηρίζει HDMI και USB-A.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςDell
ΜοντέλοPrecision 5760 - i9-11950H - 64GB - 1TB SSD - Nvidia RTX A3000 6GB - Win 10 Pro
Part Number471458559
ΚατηγορίαLaptop
Τύπος LaptopWorkstation
Home/Business
Εύρος Διαγωνίουμεγαλύτερο από 16.9"
Διαγώνιος17" Anti-Glare Display, 100% sRGB, 500nits, Contrast Ratio 1650:1
Ανάλυση Οθόνης1920x1200
ΕπεξεργαστήςCore i9
Μοντέλο Επεξεργαστήi9-11950H (Turbo Boost 5.00GHz, 24MB Cache, 11th Gen Tiger Lake, 8 Cores / 16 Threads)
Μνήμη RAM64GB (2x32GB) 3200MHz
Τύπος ΜνήμηςDDR4
Δίσκος1TB NVMe SSD
Κάρτα ΓραφικώνNvidia GeForce
Μοντέλο Κάρτας ΓραφικώνQuadro RTX A3000 6GB
Υποστήριξη ΔικτύουWiFi a/b/g/n + AC - Intel AΧ201 Wi-Fi 6 up to 2400 Mbps
Bluetooth V 5.2
Συνδέσεις4x Thunderbolt 4 (USB Type C)
Λειτουργικό ΣύστημαWindows 10 Pro 64bit
Πρόσθετα ΧαρακτηριστικάXωρίς optical drive
Greek Backlit Keyboard
Card Reader SD Card Slot
Webcam 720p IR HD
Fingerprint Reader
Βάρος2-3 κιλά 2.30Kg
Λοιπά στοιχείαAC Adapter: E5 130 Watt Type-C Adapter
Battery: 6-Cell Battery, 97WHr
Audio: Realtek ALC711-CG with Waves MaxxAudio Pro with stereo speakers + 2x Subwoofers - 2.5watt
1x Headphone/ Microphone combo jack
Intel vPro Technology Enabled
Dell Optimizer for Precision
Dell Power Manager
USB Type-C to USB Type-A/HDMI Dongle Included
Εγγύηση3 Έτη, Next Business Day On Site Service, Τηλ. 210.81.29.810
Email: info_dellhellas@dell.com
αξιολογήσεις χρηστών
Powered by

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

4.189,00
Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο