Κωδικός Msystems: 001-49693
1.989,00 €
Χωρίς ΦΠΑ: 1.604,03 €
Υπολογισμός Δόσεων
1.028,21 € / δόση = 2.056,43
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: Δωρεάν μεταφορικά Δείτε εδώ για ποιές περιοχές ισχύει
Εκτός Αττικής 8 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Άμεσα διαθέσιμο Αγορά με Voucher Ψηφιακής Μέριμνας
Μοιράσου το
Εγγύηση:
2 Έτη, (Premium Support with Onsite Service), Τηλ. 210.81.29.810
Πληροφορίες σχετικά με το Premium Support μπορείτε να δείτε εδώ.
Email: info_dellhellas@dell.com
Όριο ανά παραγγελία:
Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας υπάρχει όριο για 1 τεμάχιο ανά παραγγελία
Dell
Περιγραφή

Άριστη ποιότητα κατασκευής

Κατασκευή ακριβείας: Ολόκληρο το περίβλημα έχει διαμορφωθεί μέσω μηχανικής κατεργασίας CNC (αριθμητικός έλεγχος με υπολογιστή). Το περίβλημα από αλουμίνιο που έχει κατασκευαστεί μέσω μηχανικής κατεργασίας υψηλής ακρίβειας συνδυάζει κομψή σχεδίαση με υψηλή ποιότητα κατασκευής που είναι ισχυρότερη και στιβαρότερη από αυτή που προσφέρει το μαγνήσιο ή το πλαστικό.

Εντυπωσιακή, ελαφριά σχεδίαση: Το μαύρο στήριγμα παλάμης που έχει κατασκευαστεί από ανθρακονήματα, αντλώντας έμπνευση από την αεροναυπηγική ή το στήριγμα παλάμης Arctic White από πλεκτά υαλονήματα εξασφαλίζουν μέγιστη αντοχή και ελάχιστο βάρος. Η ομάδα σχεδίασης της Dell εργάστηκε ακούραστα για να τελειοποιήσει την κάθε λεπτομέρεια, προσθέτοντας ένα προσεκτικά κατασκευασμένο σύστημα οπισθοφωτισμού, αλλά και επίστρωση κατά των λεκέδων, ώστε η επιφάνεια να μην κιτρινίζει και να παραμένει καθαρή.

Κορυφαία οθόνη: Το πλέον πρόσφατο κρύσταλλο Corning® Gorilla® 6 είναι ανθεκτικό στα χτυπήματα και τις γρατσουνιές.

Γυαλιστερά τοιχώματα: Χάρη στην επεξεργασία μέσω ανοδίωσης, η επιφάνεια χαρακτηρίζεται από αναβαθμισμένη ποιότητα και αντοχή στις γρατσουνιές. Ωστόσο, στις άκρες του αυτού του XPS εφαρμόζεται και δεύτερη επίστρωση, ώστε να αποτρέπεται περαιτέρω η φθορά από τη συνεχή σύνδεση και αποσύνδεση περιφερειακών. Με αυτό το φινίρισμα του μετάλλου επιτυγχάνεται το ιδανικό χρώμα χωρίς τη χρήση βαφής, η οποία θα μπορούσε να ξεφλουδίσει με την πάροδο του χρόνου.

Προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια: Τα ένθετα λογότυπα κόβονται με laser από φύλλο ανοξείδωτου χάλυβα και τοποθετούνται με το χέρι στο περίγραμμα που κόβεται με μηχάνημα.

Αναβαθμισμένα βασικά στοιχεία: Στοιχεία όπως η οθόνη, τα πλήκτρα και το touchpad είναι όλα μεγαλύτερα, προσφέροντας ευκολότερη και περισσότερο βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήστη. Ο XPS διαθέτει 6,8% μεγαλύτερη οθόνη με λόγο διαστάσεων 16:10, touchpad με 17% μεγαλύτερη επιφάνεια, καθώς και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο από άκρη σε άκρη, το οποίο περιλαμβάνει μεγαλύτερα πλήκτρα.

Ευκολότερο άνοιγμα: Η νέα πρεσαριστή άρθρωση με δύο ελατήρια σχεδιάστηκε ώστε να μεγιστοποιεί την αναλογία οθόνης/σώματος, για να απολαμβάνετε σχεδίαση InfinityEdge και στις τέσσερις πλευρές. Μάλιστα, ο XPS ανοίγει ευκολότερα, ενώ παραμένει σταθερός όταν χρησιμοποιείτε την οθόνη αφής.

Επαναστατική κατασκευή κάμερας web: Η κάμερα web του XPS 13 είναι μικρότερη (μόλις 2,25 mm), αλλά και καλύτερη. Ο φακός τεσσάρων στοιχείων χρησιμοποιεί περισσότερα στοιχεία από μια τυπική κάμερα web, για να παρέχει βίντεο με υψηλή ευκρίνεια σε όλες τις περιοχές της εικόνας. Παράλληλα, παρέχει προηγμένη μείωση θορύβου μέσω της σύγκρισης των καρέ, βελτιώνοντας έτσι σημαντικά την ποιότητα του βίντεο, ιδίως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τέλος, ο φακός συναρμολογείται με μηχανήματα υψηλής ακρίβειας, διασφαλίζοντας έτσι την εστίαση σε όλα τα σημεία της εικόνας.

Ασυμβίβαστος: Συνδυάζει 6% λεπτότερη σχεδίαση με μεγαλύτερη ισχύ, χωρίς να θυσιάζει βασικά στοιχεία, όπως η υποδοχή ακουστικών ή κάρτας microSD.

Φορητός υπολογιστής 13 ιντσών με συμπαγή σχεδίαση

Ο φορητός υπολογιστής 13 ιντσών διαθέτει εντυπωσιακή σχεδίαση InfinityEdge στις τέσσερις πλευρές, με αποτέλεσμα η οθόνη του να είναι κατά 6,8% μεγαλύτερη με λόγο διαστάσεων 16:10. Παράλληλα, το μέγεθός του είναι κατά 2% μικρότερο απ' ό,τι στο παρελθόν, παρέχοντάς σας έτσι αναλογία οθόνης/σώματος 91,5%.

Μικροσκοπικός, αλλά πανίσχυρος

Εξαιρετική εμπειρία φορητού υπολογιστή παντού: Η πλατφόρμα Intel® Evo™ προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό απόδοσης, ανταπόκρισης, διάρκειας μπαταρίας και εντυπωσιακών γραφικών σε μια νέα κατηγορία φορητών υπολογιστών με ιδιαίτερα κομψή σχεδίαση. Αυτοί οι φορητοί υπολογιστές έχουν κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Intel και παρέχουν πιστοποιημένα κορυφαία εμπειρία χρήσης για όλες τις ανάγκες που προκύπτουν στη ζωή ή την εργασία σας, όπου και αν βρίσκεστε.

Νέα επίπεδα απόδοσης για τους λεπτούς και ελαφρείς φορητούς υπολογιστές: Χάρη στην ασυναγώνιστη ταχύτητα και ευφυΐα των επεξεργαστών Intel® Core™ 11ης γενιάς και της κάρτας γραφικών Intel® Iris® Xe Graphics, απολαμβάνετε γρήγορη, ομαλή και εύκολη εμπειρία χρήσης.

Εργασία ή ψυχαγωγία ολόκληρη την ημέρα: Θα απολαμβάνετε απίστευτα μεγάλη διάρκεια μπαταρίας που φτάνει τις 18 ώρες και 49 λεπτά σε μοντέλο Full HD+ κατά τη χρήση εφαρμογών παραγωγικότητας (π.χ. Word, Excel) ή τις 11 ώρες και 51 λεπτά με ροή περιεχομένου Netflix.

Ταχύτερη μνήμη, περισσότερος χώρος αποθήκευσης: Η εκκίνηση και η συνέχιση της λειτουργίας του συστήματός σας γίνεται σε δευτερόλεπτα, χάρη στη μονάδα δίσκου στερεάς κατάστασης με χώρο αποθήκευσης έως 512 GB. Αξιοποιήστε έως 16 GB μνήμης, για να εκτελείτε πολλαπλές εργασίες στη στιγμή, ακόμα και σε εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων.

Killer™ Wireless: Με προηγμένη τεχνολογία Wi-Fi 6 και θεωρητικές ταχύτητες μετάδοσης έως 2,4 Gbps, η κάρτα δικτύου Killer™ AX1650 είναι σχεδόν τρεις φορές ταχύτερη από την προηγούμενη γενιά προϊόντων 80 MHz 2x2 AC. Δίνει προτεραιότητα στη ροή κίνησης βίντεο, επικοινωνίας και παιχνιδιών στο σύστημά σας, ώστε να απολαμβάνετε γρήγορες και απρόσκοπτες εμπειρίες online.

Προηγμένη επανασχεδίαση του συστήματος διαχείρισης θερμότητας: Χάρη στη σχεδίαση του συστήματος διαχείρισης θερμότητας, το οποίο περιλαμβάνει δύο ξεχωριστούς ανεμιστήρες για τη διάχυση της θερμότητας σε μεγαλύτερη επιφάνεια, έναν αγωγό θερμότητας που διαθέτει έναν εξατμιστή και δύο συμπυκνωτές, καθώς και χάρη σε έναν κρυμμένο αγωγό εξαερισμού στην άρθρωση, έχετε στη διάθεσή σας ένα σύστημα βέλτιστης απόδοσης στον λεπτότερο δυνατό συντελεστή μορφής. Επιπλέον, το σύστημα αυτό διαθέτει θερμική μόνωση GORE™, η οποία παρέχει χαμηλότερα επίπεδα θερμικής αγωγιμότητας από τον αέρα σε μια λεπτή και ευέλικτη μορφή, ώστε τα στοιχεία του να ψύχονται επαρκώς.

Απίστευτα εντυπωσιακός

Ασύγκριτη ποιότητα οθόνης: Αξιοποιήστε πλήρως το κορυφαίο δυναμικό εύρος του περιεχομένου HDR με την τεχνολογία Dolby Vision™, η οποία προσφέρει απόδοση χρωμάτων που δεν έχετε ξαναδεί σε οθόνες υπολογιστή SDR. Στο περιεχόμενο Dolby Vision™, τα φωτεινά σημεία μπορούν να είναι έως 40 φορές φωτεινότερα, ενώ το μαύρο έως 10 φορές βαθύτερο. Επιπλέον, στην εντυπωσιακή, προαιρετική οθόνη 4K+ με πιστοποίηση VESA DisplayHDR 400 μπορείτε να βλέπετε περισσότερα από 16 εκατομμύρια χρώματα με μεγαλύτερο βάθος και διάσταση από ποτέ.

Διακρίνετε κάθε λεπτομέρεια: Η προαιρετική οθόνη αφής 4K Ultra HD+ (3.840 x 2.400) προσφέρει μέγιστη ακρίβεια για κάθε ανάγκη σας που σχετίζεται με υπολογιστικές εργασίες. Δείτε φωτογραφίες με ακρίβεια pixel, χωρίς να χρειάζεται να μεγεθύνετε ή να δείτε περισσότερο περιεχόμενο κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο.

Ζωντανά χρώματα: Καθώς διαθέτει χρωματική γκάμα 100% sRGB και 90% DCI P3, η οθόνη προσφέρει κορεσμένα χρώματα, ενώ, χάρη στον λόγο αντίθεσης 1.500:1, σας επιτρέπει να βλέπετε τα φωτεινότερα ανοιχτά και τα βαθύτερα σκούρα χρώματα. Επίσης, η φωτεινότητα 500 nit προσφέρει μεγαλύτερη ευκρίνεια σε συνθήκες έντονου φωτισμού, όπως σε εξωτερικούς χώρους, ενώ η αντιανακλαστική επίστρωση 0,65% μειώνει τις ανακλάσεις στη γυαλιστερή οθόνη.

Προστασία για τα μάτια: Η τεχνολογία Eyesafe® διαχειρίζεται έξυπνα την ενέργεια του φωτός στην πηγή του, μειώνοντας επιλεκτικά το βλαβερό μπλε φως και επιτυγχάνοντας τη διασπορά του σε ολόκληρο το φωτεινό φάσμα. Αυτή η μοναδική λύση που παρέχουμε περιλαμβάνει προσαρμογές τόσο του υλικού όσο και του λογισμικού RGB, παρέχοντας αποτελεσματικότερη προστασία από το μπλε φως και παράλληλα διατηρώντας αναλλοίωτη την ένταση των χρωμάτων. Η Dell είναι η πρώτη που προσφέρει αυτή την ολοκληρωμένη λύση.

Σε άμεση ετοιμότητα για τις ανάγκες σας

Άμεση εκκίνηση: Χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα καλύμματος, μπορείτε να ανοίγετε το κάλυμμα και να ενεργοποιείτε τον φορητό υπολογιστή σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, ανεξάρτητα από την εκάστοτε κατάσταση τροφοδοσίας.

Εσείς είστε ο κωδικός πρόσβασης: Επιλέξτε μεταξύ δύο ασφαλών, εξατομικευμένων τρόπων σύνδεσης. Η κάμερα υπερύθρων με τη λειτουργία Windows Hello αναγνωρίζει το πρόσωπό σας και ξεκλειδώνει τον XPS, χρησιμοποιώντας ασφαλή τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου. Η συσκευή ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος που ενσωματώνεται στο κουμπί λειτουργίας σάς επιτρέπει να συνδέεστε με ένα μόνο άγγιγμα.

Φιλικός προς το περιβάλλον

Συμβολή στη σωτηρία των θαλασσών: Έχοντας λάβει το βραβείο της κατηγορίας «Best of Innovation Awards» στην έκθεση CES® 2018, οι μαύροι δίσκοι συσκευασίας προχωρούν ένα βήμα μετά την απλή ανακύκλωση. Το 25% του υλικού αποτελείται από πλαστικά που προέρχονται από τους ωκεανούς και συλλέγονται από παράκτιες περιοχές, ενώ το υπόλοιπο 75% αποτελείται από άλλα ανακυκλωμένα πλαστικά.

Ενεργειακή αποδοτικότητα: Ο XPS 13 διαθέτει πιστοποίηση ENERGY STAR®.

Ασφαλέστερα υλικά: Ο XPS 13 δεν περιέχει υλικά, όπως κάδμιο, μόλυβδο, υδράργυρο, BFR/PVC και ορισμένες φθαλικές ενώσεις, ενώ είναι επίσης καταχωρισμένος στο μητρώο EPEAT® Gold.

Κατάλληλος για ανακύκλωση: Το 90% των εξαρτημάτων του φορητού υπολογιστή μπορούν να ανακυκλωθούν ή να επαναχρησιμοποιηθούν εύκολα, ενώ οι λευκοί δίσκοι συσκευασίας από μπαμπού είναι 100% ανακυκλώσιμοι.

Συνδέστε τις συσκευές σας με το Dell Mobile Connect

Απρόσκοπτη σύνδεση υπολογιστή/Smart Phone: Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλές συσκευές χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας, αξιοποιώντας το Dell Mobile Connect που συνδέει το Smart Phone iOS ή Android με τον φορητό υπολογιστή σας.

Λιγότεροι περισπασμοί: Με το Dell Mobile Connect, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις, να στέλνετε μηνύματα, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, ακόμα και να βλέπετε το τηλέφωνό σας με κατοπτρισμό στον υπολογιστή σας, ώστε να αλληλεπιδράτε με όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές.

Προστασία απορρήτου: Το τηλέφωνό σας συνδέεται στον υπολογιστή σας μέσω της ασφαλούς σύνδεσης σημείο-προς-σημείο του Dell Mobile Connect, έτσι ώστε τα δεδομένα σας να μην εκτίθενται ποτέ μέσω μη ασφαλών συνδέσεων στο διαδίκτυο.

Εύκολη μεταφορά: Μεταφέρετε γρήγορα φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και έγγραφα από υπολογιστές σε τηλέφωνα και αντίστροφα, χωρίς περίπλοκες υπηρεσίες αποθήκευσης σε νέφος ή κουραστικά καλώδια.

Θύρες και υποδοχές

1. Θύρα Thunderbolt™ 4 [(DisplayPort/παροχή ισχύος) (4 λωρίδες PCI Express 3ης γενιάς)] | 2. Συνδυαστική υποδοχή ακουστικών/μικροφώνου 3,5 mm | 3. Θύρα Thunderbolt™ 4 [(DisplayPort/παροχή ισχύος) (4 λωρίδες PCI Express 3ης γενιάς)] | 4. Συσκευή ανάγνωσης καρτών microSD

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςDell
ΜοντέλοXPS 13 (9310) - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Intel Iris Xe Graphics - Win 10 Pro - Arctic White Interior
Part Number9310-2570
ΚατηγορίαLaptop
Τύπος LaptopUltrabook
Εύρος Διαγωνίουμικρότερο από 15"
Διαγώνιος13.4" InfinityEdge Anti-Glare 500-Nit Display, Contrast Ratio 1200:1
Ανάλυση Οθόνης1920x1200
ΕπεξεργαστήςCore i7
Μοντέλο Επεξεργαστήi7-1165G7 (Turbo Boost up to 4.70GHz, 12MB Cache, 11th Gen Tiger Lake - 4 Cores / 8 Threads)
Μνήμη RAM16GB (1x16GB)4267MHz On-board
Τύπος ΜνήμηςLPDDR4X
Δίσκος1TB NVMe SSD
Κάρτα ΓραφικώνIntel Iris Graphics
Μοντέλο Κάρτας ΓραφικώνIntel Iris Xe Graphics
Υποστήριξη ΔικτύουWiFi a/b/g/n + AC Rivet Killer AX1650 (2x2), up to 2400 Mbps
Bluetooth V 5.1
Συνδέσεις2x Thunderbolt 4 (USB Type C) with Power Delivery
Λειτουργικό ΣύστημαWindows 10 Pro 64bit
Πρόσθετα ΧαρακτηριστικάXωρίς optical drive
English Backlit Keyboard
Card Reader microSD
Webcam RGB and infrared HD camera with Dual microphone array
Fingerprint Reader 500 dpi sensor resolution
ΒάροςΚάτω από 2 κιλά 1.20Kg
Λοιπά στοιχείαAC Adapter: E5 45 Watt Type-C Adapter
Battery: 4-Cell Battery, 52WHr
Audio: Realtek ALC3281-CG with Waves MaxxAudio Pro with stereo speakers 2.5watt x2
1x Headphone/ Microphone combo jack
Εγγύηση2 Έτη, (Premium Support with Onsite Service), Τηλ. 210.81.29.810
Πληροφορίες σχετικά με το Premium Support μπορείτε να δείτε εδώ.
Email: info_dellhellas@dell.com
Σχετικά Προϊόντα
αξιολογήσεις χρηστών
Powered by

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

1.989,00
Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο