Κωδικός Msystems: 001-48601
- €
Χωρίς ΦΠΑ: - €
Για Αττική: Δωρεάν μεταφορικά Δείτε εδώ για ποιές περιοχές ισχύει
Εκτός Αττικής 8 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Εξαντλημένο
Μοιράσου το
Εγγύηση:
2 Έτη, (Premium Support with Onsite Service), Τηλ. 210.81.29.810
Πληροφορίες σχετικά με το Premium Support μπορείτε να δείτε εδώ.
Email: info_dellhellas@dell.com
Dell
Περιγραφή

Δημιουργήστε, αξιοποιώντας τεράστια ισχύ

Νιώστε την ισχύ: Οι υψηλής απόδοσης επεξεργαστές Intel® Core™ 10ης γενιάς και η ισχυρή κάρτα γραφικών NVIDIA® σας δίνουν την ισχύ που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους πλέον απαιτητικούς δημιουργικούς σας στόχους.

Φορητός υπολογιστής με δυνατότητες δημιουργίας επιπέδου επιτραπέζιου υπολογιστή: Οι επεξεργαστές Intel® Core™ 10ης γενιάς παρέχουν στον φορητό σας υπολογιστή εντυπωσιακή απόδοση και δυνατότητες δημιουργίας που συνήθως βρίσκετε μόνο σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Με επεξεργαστές Intel® Core™ 10ης γενιάς έως i7, οι οποίοι διαθέτουν 8 πυρήνες και 16 νήματα, μπορείτε να καταγράψετε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας πιο γρήγορα από ποτέ. Σχεδιασμένος για να σας προσφέρει υψηλή απόδοση και φορητότητα, ώστε να ακολουθείτε το όραμά σας παντού.

Δημιουργία περιεχομένου επόμενης γενιάς: Ο XPS 17 με GPU GeForce RTX διαθέτει αποκλειστική ιχνηλάτηση ακτίνας φωτός, τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και υλικό βίντεο, για τη δημιουργία περιεχομένου επόμενης γενιάς. Οι αποκλειστικοί πυρήνες ιχνηλάτησης ακτίνας φωτός αποδίδουν πανέμορφες σκηνές με ακριβή φωτισμό, σκιές και αντανακλάσεις. Οι αποκλειστικοί πυρήνες τεχνητής νοημοσύνης αναλαμβάνουν χρονοβόρες, επαναλαμβανόμενες δημιουργικές εργασίες, όπως την αλλαγή ταχύτητας βίντεο, τη βελτίωση εικόνων, την αντιστοίχιση χρωμάτων, τη σήμανση προσώπων με ετικέτα και τη μεταφορά στυλ. Παράλληλα, το αποκλειστικό υλικό βίντεο επιτρέπει τη γρήγορη και υψηλής ποιότητας κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση κατά την επεξεργασία και τη ζωντανή μετάδοση βίντεο.Ταχύτητα και μνήμη: Ολοκληρώστε με επιτυχία απαιτητικούς φόρτους εργασίας, έχοντας στη διάθεσή σας μνήμη έως 64 GB και έως τρεις φορές ταχύτερη σύνδεση σε ασύρματο δίκτυο, χάρη στην κάρτα δικτύου Killer™ AX1650 που είναι ενσωματωμένη σε Chipset Intel Wi-Fi 6.

Προηγμένη επανασχεδίαση του συστήματος διαχείρισης θερμότητας: Ο XPS 17 συνδυάζει ισχυρή απόδοση με εκπληκτικά λεπτό συντελεστή μορφής. Οι προαιρετικές, διακριτές κάρτες γραφικών διαθέτουν μοναδική διάταξη δύο αντικριστών ανεμιστήρων απαγωγής αέρα, αυξάνοντας τη ροή αέρα στους ανεμιστήρες κατά περίπου 30% και διοχετεύοντας ψυχρό αέρα και προς τις δύο κατευθύνσεις. Έτσι, η συνολική ροή αέρα είναι μεγαλύτερη, ενώ η επιφανειακή θερμοκρασία είναι χαμηλότερη. Για τη διάταξη δύο αντικριστών ανεμιστήρων απαγωγής αέρα που ανέπτυξε η Dell έχουν υποβληθεί πολλές αιτήσεις διπλώματος ευρεσιτεχνίας η έγκριση των οποίων βρίσκεται σε εκκρεμότητα, ενώ έχει εκδοθεί ήδη τουλάχιστον ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Ένας τεράστιος θάλαμος εξάτμισης καλύπτει ολόκληρο το πλάτος του φορητού υπολογιστή, παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερη δυνατότητα διάχυσης της θερμότητας, ώστε ο φορητός υπολογιστής να ψύχεται επαρκώς και να εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ turbo.

Δημιουργήστε, αξιοποιώντας ζωντανά χρώματα

Εντυπωσιακή οθόνη: Η επανασχεδιασμένη οθόνη InfinityEdge διαθέτει κάμερα που βρίσκεται στην ιδανική θέση, καθώς και λόγο διαστάσεων 16:10, προσφέροντας εκπληκτική προβολή από άκρη σε άκρη. Επιπλέον, με 921 χιλ. περισσότερα pixel στην οθόνη UHD+, θα είστε πιο παραγωγικοί από ποτέ.

Ασύγκριτη ποιότητα οθόνης: Αξιοποιήστε πλήρως το κορυφαίο δυναμικό εύρος του περιεχομένου HDR με την τεχνολογία Dolby Vision™, η οποία προσφέρει απόδοση χρωμάτων που δεν έχετε ξαναδεί σε οθόνες υπολογιστή SDR. Στο περιεχόμενο Dolby Vision, τα φωτεινά σημεία μπορούν να είναι έως 40 φορές φωτεινότερα, ενώ το μαύρο έως 10 φορές βαθύτερο. Επιπλέον, στην εντυπωσιακή προαιρετική οθόνη 4K+ με πιστοποίηση VESA DisplayHDR™ και φωτεινότητα 500 nit μπορείτε να βλέπετε περισσότερα από 16 εκατομμύρια χρώματα που έχουν μεγαλύτερο βάθος και εύρος από ποτέ.

Διακρίνετε κάθε λεπτομέρεια: Η προαιρετική οθόνη αφής 4K Ultra HD+ (3.840 x 2.400) προσφέρει μέγιστη ακρίβεια για κάθε ανάγκη σας που σχετίζεται με υπολογιστικές εργασίες. Δείτε φωτογραφίες με ακρίβεια pixel, χωρίς να χρειάζεται να μεγεθύνετε ή να δείτε περισσότερο περιεχόμενο κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο.

Ζωντανά χρώματα: Η οθόνη σας διαθέτει χρωματική γκάμα 100% Adobe RGB και 94% DCI-P3 προσφέροντας κορεσμένα χρώματα, ενώ χάρη στον λόγο αντίθεσης 1.650:1 σας επιτρέπει να βλέπετε τα φωτεινότερα ανοιχτά και τα βαθύτερα σκούρα χρώματα. Μάλιστα, η φωτεινότητα 500 nit παρέχει μεγαλύτερη ευκρίνεια σε συνθήκες έντονου φωτισμού, όπως σε εξωτερικούς χώρους, ενώ η αντιανακλαστική επίστρωση 0,65% μειώνει τις ανακλάσεις στη γυαλιστερή οθόνη.

Προστασία για τα μάτια: Η οθόνη διαθέτει τεχνολογία Eyesafe®, μειώνοντας το βλαβερό μπλε φως και παράλληλα διατηρώντας τα χρώματα ζωντανά. Πρόκειται για την πρώτη οθόνη που διαχειρίζεται έξυπνα την ενέργεια του φωτός στην πηγή του, μειώνοντας επιλεκτικά το βλαβερό μπλε φως και επιτυγχάνοντας τη διασπορά του σε ολόκληρο το φάσμα του φωτός.

Εξαιρετικός από άποψη μεγέθους

Η εντυπωσιακή οθόνη με σχεδίαση InfinityEdge στις τέσσερις πλευρές προσφέρει εκπληκτική αναλογία οθόνης/σώματος (93,7%), ώστε να απολαμβάνετε οθόνη 17 ιντσών σε συντελεστή μορφής 15 ιντσών. Για την ακρίβεια, ο φορητός υπολογιστής είναι μικρότερος από το 48% των φορητών υπολογιστών 15 ιντσών.

Άριστη ποιότητα κατασκευής

Κατασκευή ακριβείας: Ολόκληρο το περίβλημα έχει διαμορφωθεί μέσω μηχανικής κατεργασίας CNC (αριθμητικός έλεγχος με υπολογιστή). Το περίβλημα από αλουμίνιο που έχει κατασκευαστεί μέσω μηχανικής κατεργασίας υψηλής ακρίβειας συνδυάζει κομψή σχεδίαση με υψηλή ποιότητα κατασκευής που είναι ισχυρότερη και στιβαρότερη από αυτή που προσφέρει το μαγνήσιο ή το πλαστικό.

Εντυπωσιακή, ελαφριά κατασκευή: Αντλώντας έμπνευση από την αεροναυπηγική, κατασκευάσαμε το μαύρο στήριγμα παλάμης με ανθρακονήματα, εξασφαλίζοντας μέγιστη αντοχή και ελάχιστο βάρος.

Κορυφαία οθόνη: Το πλέον πρόσφατο κρύσταλλο Corning® Gorilla® 6 είναι ανθεκτικό στα χτυπήματα και τις γρατσουνιές.

Τοιχώματα κομμένα με διαμάντι: Χάρη στην επεξεργασία μέσω ανοδίωσης, η επιφάνεια χαρακτηρίζεται από αναβαθμισμένη ποιότητα και αντοχή στις γρατσουνιές. Ωστόσο, στις άκρες του νέου XPS 17 εφαρμόζεται και δεύτερη επίστρωση, ώστε να αποτρέπεται περαιτέρω η φθορά από τη συνεχή σύνδεση και αποσύνδεση περιφερειακών. Με αυτό το φινίρισμα του μετάλλου επιτυγχάνεται το ιδανικό χρώμα χωρίς τη χρήση βαφής, η οποία θα μπορούσε να ξεφλουδίσει με την πάροδο του χρόνου.

Προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια: Τα ένθετα λογότυπα κόβονται με laser από φύλλο ανοξείδωτου χάλυβα και τοποθετούνται με το χέρι στο περίγραμμα που έχει κοπεί από μηχάνημα.

Αναβαθμισμένα βασικά στοιχεία: Στοιχεία όπως η οθόνη, τα πλήκτρα και το touchpad είναι όλα μεγαλύτερα, προσφέροντας μια πιο εύκολη και βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήστη. Ο XPS διαθέτει τεράστια οθόνη, μεγάλο, άνετο touchpad και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο από άκρη σε άκρη που περιλαμβάνει μεγάλα πλήκτρα, εξασφαλίζοντας μέγιστη παραγωγικότητα.

Ευκολότερο άνοιγμα: Η νέα πρεσαριστή άρθρωση με δύο ελατήρια σχεδιάστηκε ώστε να μεγιστοποιεί την αναλογία οθόνης/σώματος, για να απολαμβάνετε σχεδίαση InfinityEdge και στις τέσσερις πλευρές. Χάρη στη νέα σχεδίαση της άρθρωσης, ο XPS ανοίγει ευκολότερα, ενώ παραμένει σταθερός όταν χρησιμοποιείτε την οθόνη αφής.

Επαναστατική κατασκευή κάμερας web: Η κάμερα web του νέου XPS 17 είναι μικρότερη (μόλις 2,25 mm), αλλά και καλύτερη. Ο νέος φακός 4 στοιχείων διαθέτει περισσότερα στοιχεία από μια τυπική κάμερα web, για να παρέχει βίντεο με υψηλή ευκρίνεια σε όλες τις περιοχές της εικόνας, ενώ προσφέρει αναβαθμισμένη μείωση θορύβου μέσω σύγκρισης του ήχου σε πολλά καρέ, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα του βίντεο, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τέλος, ο φακός συναρμολογείται με μηχανήματα υψηλής ακρίβειας, διασφαλίζοντας έτσι την εστίαση σε όλα τα σημεία της εικόνας.

Σε άμεση ετοιμότητα για τις ανάγκες σας

Άμεση εκκίνηση: Χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα καλύμματος, μπορείτε να ανοίγετε το κάλυμμα και να ενεργοποιείτε τον φορητό υπολογιστή σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, ανεξάρτητα από την εκάστοτε κατάσταση τροφοδοσίας.

Εσείς είστε ο κωδικός πρόσβασης: Επιλέξτε μεταξύ δύο ασφαλών, εξατομικευμένων τρόπων σύνδεσης. Ενεργοποιήστε το σύστημά σας με τη λειτουργία Windows Hello, καθώς η κάμερα υπερύθρων αναγνωρίζει το πρόσωπό σας και ξεκλειδώνει τον XPS, χρησιμοποιώντας ασφαλή τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου. Η συσκευή ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος που ενσωματώνεται στο κουμπί λειτουργίας σάς επιτρέπει να συνδέεστε με ένα μόνο άγγιγμα.

Εύκολη χρήση εν κινήσει: Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θυσιάζονται βασικά στοιχεία για την επίτευξη λεπτότερου σώματος. Έχοντας στη διάθεσή σας τέσσερις θύρες Thunderbolt™ 3, δυνατότητα σύνδεσης με σταθμό σύνδεσης Dell μέσω ενός καλωδίου, υποδοχή ακουστικών και μια υποδοχή κάρτας SD πλήρους μεγέθους, θα μπορείτε, κατά τις μετακινήσεις σας, να απολαμβάνετε συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας και ευελιξία χάρη στην είσοδο τροφοδοσίας, καθώς και να μεταφέρετε αρχεία από την κάμερά σας.

Εργασία ή ψυχαγωγία ολόκληρη την ημέρα: Θα απολαμβάνετε μεγάλη διάρκεια μπαταρίας που φτάνει τις 23 ώρες και 25 λεπτά στο μοντέλο Full HD+ με μπαταρία 97 WHr κατά τη χρήση εφαρμογών παραγωγικότητας (π.χ. Word ή Excel) ή τις 13 ώρες και 8 λεπτά με ροή περιεχομένου Netflix. Στο μοντέλο UHD+, η μπαταρία διαρκεί έως 14 ώρες και 8 λεπτά κατά τη χρήση εφαρμογών παραγωγικότητας ή έως 7 ώρες και 28 λεπτά με ροή περιεχομένου Netflix.

Βυθιστείτε στον κόσμο του ήχου

Εξαιρετική ποιότητα ήχου: Πλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε μια καθηλωτική εμπειρία ήχου 3D, χάρη στη σχεδίαση τεσσάρων ηχείων και την τεχνολογία Waves Nx® 3D audio για ηχεία. Απολαύστε μουσική, ταινίες ή παιχνίδια με ήχο εκπληκτικού βάθους και πλάτους που φαίνεται να αψηφά τους νόμους της φυσικής. Ο XPS 17 είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής στον κόσμο που διαθέτει την τεχνολογία Waves Nx® 3D Audio για ηχεία, τη ρύθμιση της οποίας ανέλαβε ο πολυβραβευμένος με Grammy Award® παραγωγός Jack Joseph Puig.

Εκπληκτικά μικρόφωνα: Τα μικρόφωνα που είναι τοποθετημένα στο επάνω μέρος προσφέρουν καλύτερη εμπειρία ήχου σε κλήσεις τηλεδιάσκεψης στο Skype, ενώ σας επιτρέπουν να ακούγεστε όταν μιλάτε στο Cortana και βρίσκεστε σε απόσταση έως 4,2 μέτρων από τον φορητό σας υπολογιστή.

Φιλικός προς το περιβάλλον

Συμβολή στη σωτηρία των θαλασσών: Έχοντας λάβει το βραβείο της κατηγορίας «Best of Innovation Awards» στην έκθεση CES® 2018, οι μαύροι δίσκοι συσκευασίας προχωρούν ένα βήμα μετά την απλή ανακύκλωση. Το 25% του υλικού αποτελείται από πλαστικά των ωκεανών που συλλέχθηκαν σε παράκτιες περιοχές, ενώ το υπόλοιπο 75% αποτελείται από ανακυκλωμένο πλαστικό άλλου είδους.

Ενεργειακή αποδοτικότητα: Ο XPS 17 διαθέτει πιστοποίηση ENERGY STAR®.

Ασφαλέστερα υλικά: Ο XPS 17 δεν περιέχει υλικά, όπως κάδμιο, μόλυβδο, υδράργυρο, BFR/PVC και ορισμένες φθαλικές ενώσεις, ενώ είναι επίσης καταχωρισμένος στο μητρώο EPEAT®.

Κατάλληλος για ανακύκλωση: Το 90% των εξαρτημάτων του φορητού υπολογιστή μπορούν να ανακυκλωθούν εύκολα.

Συνδέστε τις συσκευές σας με το Dell Mobile Connect

Απρόσκοπτη σύνδεση υπολογιστή/Smart Phone: Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλές συσκευές χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας, αξιοποιώντας το Dell Mobile Connect που συνδέει το Smart Phone iOS ή Android με τον φορητό υπολογιστή σας.

Λιγότεροι περισπασμοί: Με το Dell Mobile Connect, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις, να στέλνετε μηνύματα, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, ακόμα και να βλέπετε το τηλέφωνό σας με κατοπτρισμό στον υπολογιστή σας, ώστε να αλληλεπιδράτε με όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές.

Προστασία απορρήτου: Το τηλέφωνό σας συνδέεται στον υπολογιστή σας μέσω της ασφαλούς σύνδεσης σημείο-προς-σημείο του Dell Mobile Connect, έτσι ώστε τα δεδομένα σας να μην εκτίθενται ποτέ μέσω μη ασφαλών συνδέσεων στο διαδίκτυο.

Εύκολη μεταφορά: Μεταφέρετε γρήγορα φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και έγγραφα από υπολογιστές σε τηλέφωνα και αντίστροφα, χωρίς περίπλοκες υπηρεσίες αποθήκευσης σε νέφος ή κουραστικά καλώδια.

Θύρες και υποδοχές

1. 2 x θύρες Thunderbolt™ 3 με παροχή ισχύος και DisplayPort | 2. Συσκευή ανάγνωσης κάρτας SD πλήρους μεγέθους 6.0 | 3. Συνδυαστική υποδοχή ακουστικών/μικροφώνου 3,5 mm | 4. Υποδοχή σφηνοειδούς κλειδαριάς | 5. 2 x θύρες Thunderbolt™ 3 με παροχή ισχύος και DisplayPort

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςDell
ΜοντέλοXPS 17 (9700) - i7-10750H - 16GB - 1TB SSD - GTX 1650 Ti 4GB - Win 10 Pro - 4K Ultra HD Touch - Platinum Silver / Black Carbon
Part Number9700-3682
ΚατηγορίαLaptop
Τύπος LaptopHome/Business
Διαγώνιος17" InfinityEdge Anti-Glare 500-Nit Wide Viewing Angles Display, Adobe RGB Gamut 100%, Contrast Ratio 1600:1
Ανάλυση Οθόνης3840x2400
ΕπεξεργαστήςCore i7
Μοντέλο Επεξεργαστήi7-10750H (2.60GHz - Turbo Boost 5.00GHz,12MB Cache, 10th Gen Comet Lake, 6 Cores / 12 Threads)
Μνήμη RAM16GB (2x8GB) 2933MHz, maximum memory up to 32GB (x2 slots)
Τύπος ΜνήμηςDDR4
Δίσκος1TB NVMe SSD
Κάρτα ΓραφικώνNvidia GeForce
Μοντέλο Κάρτας ΓραφικώνGTX 1650 Ti 4GB
Υποστήριξη ΔικτύουWiFi a/b/g/n + AC Intel Killer AX1650 Wi-Fi 6 (2x2), Bluetooth V 5.0
Συνδέσεις4x Thunderbolt 3 (USB Type C) USB 3.2 Gen2 (with power delivery & DisplayPort)
Λειτουργικό ΣύστημαWindows 10 Pro 64bit
Πρόσθετα ΧαρακτηριστικάXωρίς optical drive , Greek Backlit Keyboard , Card Reader SD Card Slot, Webcam 720p IR, Fingerprint Reader , Touchscreen
Βάρος2-3 κιλά 2.53Kg
Λοιπά στοιχείαAC Adapter: Black 130W Type-C Power Adapter
Battery: 6-Cell Battery, 97WHr ExpressCharge
Audio: Realtek ALC711-CG with Waves Nx 3D Audio with four speakers (2x 2.5Watt Woofers + 2x 1.5Watt Tweeters)
1x Headphone/ Microphone combo jack
Εγγύηση2 Έτη, (Premium Support with Onsite Service), Τηλ. 210.81.29.810
Πληροφορίες σχετικά με το Premium Support μπορείτε να δείτε εδώ.
Email: info_dellhellas@dell.com
Σχετικά Προϊόντα
Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

-
Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο