Κωδικός Msystems: 001-46870
268,00 €
Χωρίς ΦΠΑ: 216,13 €
Υπολογισμός Δόσεων
138,54 € / δόση = 277,09
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: Δωρεάν μεταφορικά Δείτε εδώ για ποιές περιοχές ισχύει
Εκτός Αττικής 21.5 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Με πρακτορείο εκτός Αττικής 5 ~ 10 € ανά τεμάχιο (χωρίς δυνατότητα αντικαταβολής)
Άμεσα διαθέσιμο
Μοιράσου το
Εγγύηση:
3 Έτη, Οn-Site από κατασκευαστή, 1 Bright or 6 Dark Sub-Pixels Warranty Replacement, DOA 30 ημερών, Τηλ. 210.81.29.810 Email: info_dellhellas@dell.com
Dell
Περιγραφή

Η δύναμη του USB-C

Εξοικονομήστε χρόνο με το USB-C: Εξοικονομήστε έως 72% στον χρόνο εγκατάστασης του χώρου εργασίας με μια συνδεσιμότητα καλωδίου. Αυτό μειώνει επίσης την ακαταστασία των καλωδίων και μεταδίδει ρεύμα, δεδομένα και ήχο - ταυτόχρονα.

Η ρύθμιση είναι παιχνιδάκι: Απολαύστε την πιο πρακτική εγκατάσταση πολλαπλών οθονών στον κόσμο. Το Dell Express Daisy Chaining επιτρέπει τον αυτόματο εντοπισμό της δεύτερης οθόνης, παραβλέποντας το μη αυτόματο βήμα της αλλαγής των ρυθμίσεων OSD.

Ιδανική για συνεργασία: Η συνδεσιμότητα μέσω ενός καλωδίου επιτρέπει τη γρήγορη μετάβαση από το γραφείο σας και προσφέρει την ευελιξία της σύνδεσης σε συστήματα USB-C πολλαπλών προμηθευτών.

Συνεχής φόρτιση: Απολαύστε απόδοση ισχύος έως 65 Watt, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε την μπαταρία του φορητού υπολογιστή σας πλήρη και να απολαμβάνετε αδιάλειπτη παραγωγικότητα.

Ετοιμότητα και αναμονή: Με τη νέα δυνατότητα "Always On", θα εξακολουθείτε να φορτίζετε το σύστημά σας (και να αποφεύγετε τον τυχαίο τερματισμό λειτουργίας) ακόμα και όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη.

Κάντε περισσότερα, όταν βλέπετε περισσότερα

Μεγαλύτερη οθόνη για υψηλότερη παραγωγικότητα: Αυτή η οθόνη με τεράστια διαγώνιο 23,8” και με ανάλυση QHD 2.560 x 1.440 προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης από μια αντίστοιχη οθόνη FHD.

Υψηλή ενεργειακή απόδοση και μεγαλύτερη ευκρίνεια: Με υψηλότερο PPI από μια αντίστοιχη οθόνη FHD, αυτή η ενεργειακά αποδοτική οθόνη προσφέρει ευκρινέστερες και καθαρότερες λεπτομέρειες.

Απρόσκοπτη προβολή: Απολαύστε ενιαία προβολή όταν εργάζεστε σε πολλαπλές οθόνες. Όταν μάλιστα χρησιμοποιείτε δύο οθόνες μαζί, μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας έως και κατά 21%.

Χαρακτηριστικά για την υποστήριξη της παραγωγικότητας

Ευελιξία για άνεση όλη την ημέρα: Χάρη στη δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης, του προσανατολισμού, της περιστροφής και του ύψους της οθόνης σύμφωνα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να απολαμβάνετε άνετη χρήση ολόκληρη την ημέρα.

Μεγαλύτερη οθόνη. Λιγότερος χώρος στο γραφείο: Η μικρή βάση καταλαμβάνει λιγότερο χώρο διατηρώντας το γραφείο σας σε τάξη.

Προστασία για τα μάτια: Για βέλτιστη άνεση χρήσης που δεν καταπονεί τα μάτια, χάρη στην ειδική τεχνολογία για λειτουργία χωρίς τρεμόπαιγμα αλλά και την τεχνολογία ComfortView που μειώνει τις βλαβερές εκπομπές μπλε φωτός έως και κατά 60%.

Εξαιρετική προβολή: Απολαύστε ουσιαστικά απρόσκοπτη προβολή, με σταθερά χρώματα σε μια ευρεία γωνία θέασης 178°/178°, χάρη στην τεχνολογία In-Plane Switching (IPS).

Άνεση που προσαρμόζεται στις προτιμήσεις σας: Διαμορφώστε τον χώρο εργασίας σας σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες, με βάσεις και στηρίγματα συμβατά με VESA.. Συνδέστε εύκολα την οθόνη, χρησιμοποιώντας τις υποδοχές γρήγορης αποσύνδεσης Quick Release που βρίσκονται στο πίσω μέρος της, για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.

Βελτιστοποίηση και οργάνωση με το Dell Display Manager

Παραγωγικότητα σε κάθε επίπεδο: Με τη δυνατότητα εύκολης τακτοποίησης Easy Arrange, μπορείτε να τακτοποιείτε εύκολα πολλαπλές εφαρμογές σε μία ή περισσότερες οθόνες, χάρη σε 38 προκαθορισμένες διατάξεις παραθύρων και τη δυνατότητα εξατομίκευσης έως πέντε παραθύρων που σας επιτρέπουν να εκτελείτε καλύτερα πολλαπλές εργασίες.
 
Απρόσκοπτες μεταβάσεις: Η δυνατότητα αυτόματης επαναφοράς θυμάται το σημείο που σταματήσατε τελευταία φορά, οπότε οι εφαρμογές επιστρέφουν στο σημείο που είχατε μείνει, ακόμα και αφού αποσυνδεθείτε.

Περισσότεροι τρόποι διαχείρισης: Οι αναφορές διαχείρισης πόρων επιτρέπουν στους υπευθύνους IT τη γρήγορη καταγραφή και παρακολούθηση των πληροφοριών της οθόνης, καθώς και την ταυτόχρονη διαμόρφωση πολλαπλών οθονών μέσω μίας μόνο εγκατάστασης.

Η λύση για βολική χρήση: Τα πλήκτρα συντόμευσης μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρόνο, παρέχοντας γρήγορη πρόσβαση σε δημοφιλή στοιχεία ελέγχου που σας επιτρέπουν να εργάζεστε ταχύτερα.

Οικολογική σκέψη για το σήμερα και το αύριο

Περιβαλλοντικά πρότυπα: Αυτές οι οθόνες συμμορφώνονται με τα πλέον πρόσφατα κανονιστικά και περιβαλλοντικά πρότυπα, όπως τα πρότυπα ENERGY STAR®, RoHS και TCO-Certified Displays.

Συσκευασία φιλική προς το περιβάλλον: Για να μειώσουμε τον αντίκτυπό μας στο περιβάλλον, προωθούμε την υπεύθυνη διάθεση των συσκευασιών μας μέσω ανακύκλωσης. Επιπλέον, το υλικό που βασίζεται σε χαρτί στις περισσότερες συσκευασίες οθονών αποτελείται από ανακυκλωμένο χαρτόνι τουλάχιστον κατά 75% και από το 2016 δεν περιέχει Styrofoam.

Εξοικονόμηση ενέργειας: Εξοικονομήστε ενέργεια όταν δεν χρησιμοποιείτε την οθόνη σας, αξιοποιώντας το PowerNap, μια δυνατότητα που χαμηλώνει την ένταση του φωτισμού της οθόνης σας ή τη θέτει σε λειτουργία αδράνειας όταν δεν τη χρησιμοποιείτε.

Ανακυκλωμένο πλαστικό Μειώνουμε τον περιβαλλοντικό μας αντίκτυπο, καθώς, μέσω του προγράμματος ανακύκλωσης κλειστού βρόχου της Dell, διασφαλίζουμε ότι πάνω από το 75% των επιλεγμένων οθονών μας περιέχουν τουλάχιστον 25% πλαστικού που έχει ανακυκλωθεί μετά τη χρήση του από τον καταναλωτή.

Θύρες και υποδοχές

1. Υποδοχή τροφοδοσίας | 2. Υποδοχή κλειδαριάς ασφαλείας | 3. Δυνατότητα κλειδώματος στη βάση | 4. Θύρα HDMI 1.4 | 5. DisplayPort 1.2 (είσοδος) | 6. DisplayPort 1.2 (έξοδος) | 7. Θύρα USB-C | 8. Θύρες λήψης USB 2,0 (x2 - πίσω) | 9. Θύρες λήψης δεδομένων USB 3.0 (2 θύρες στο πλάι)

Παρεχόμενα καλώδια:
1. Καλώδιο τροφοδοσίας | 2. Καλώδιο DP (DP σε DP) | 3. Καλώδιο USB-C

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςDell
ΜοντέλοP2421DC Quad HD 23.8¨ Wide LED IPS
Part Number210-AVMG
ΚατηγορίαΟθόνες
Εύρος Διαγωνίου23.1" εώς 25"
Διαγώνιος23.8"
Ανάλυση2560x1440
Response Time5ms (8 ms κανονική λειτουργία / 5 ms γρήγορη λειτουργία)
Refresh Rate60Hz
InputsHDMI (V.1.4) x1, DisplayPort (V.1.2) x1, USB Type C , USB total ports 5: (x2 USB 3.0 downstream - side, x2 USB 2.0 downstream in bottom, x1 USB 3.0 upstream).
Τύπος PanelIPS
Πρόσθετα ΧαρακτηριστικάUSB Hub , VESA 100x100, Tilt -5° έως 21°, Swivel -45° έως 45°, Pivot -90° έως 90°, Height Adjustment 130 mm
Brightness300 nits
Contrast Ratio1000:1
Λοιπά στοιχείαΥποστήριξη χρωμάτων: Χρωματική γκάμα (τυπική): 99% sRGB, Βάθος χρώματος: 16,7 εκατομμύρια χρώματα, 8 bit (6 bit + A-FRC)
Λόγος διαστάσεων:16:09
Pixel ανά ίντσα (PPI): 123
Γωνία θέασης: 178° (κατακόρυφη) τυπική / 178° (οριζόντια) τυπική
Επίστρωση οθόνης: Αντιθαμβωτική λειτουργία με σκληρότητα 3H, θάμπωμα 25%

Διαστάσεις και Βάρος
Ύψος με βάση (συνεπτυγμένη ~ ανεπτυγμένη): 356,1 mm ~ 486,1 mm
Πλάτος: 537,8 mm
Βάθος: 166,0 mm
Ύψος χωρίς βάση: 322,1 mm
Πλάτος χωρίς βάση: 537,8 mm
Βάθος χωρίς βάση: 42,7 mm
Βάρος (χωρίς βάση – για στήριγμα VESA): 3,37 kg
Εγγύηση3 Έτη, Οn-Site από κατασκευαστή, 1 Bright or 6 Dark Sub-Pixels Warranty Replacement, DOA 30 ημερών, Τηλ. 210.81.29.810 Email: info_dellhellas@dell.com
Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

268,00
Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο