Κωδικός Msystems: 001-50282
215,00 €
Χωρίς ΦΠΑ: 173,39 €
Υπολογισμός Δόσεων
111,14 € / δόση = 222,29
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: Δωρεάν μεταφορικά Δείτε εδώ για ποιές περιοχές ισχύει
Εκτός Αττικής 27.5 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Με πρακτορείο εκτός Αττικής 5 ~ 10 € ανά τεμάχιο (χωρίς δυνατότητα αντικαταβολής)
1-3 εργάσιμες
Μοιράσου το
Εγγύηση:
2 Έτη, On-Site - Τηλ. 00800-4414-4670
Περιγραφή
Οθόνη LCD Τεχνολογία IPS
Τύπος οπίσθιου φωτισμού Σύστημα W-LED
Πραγματική περιοχή προβολής 597,89 (Οριζ.) x 336,31 (Κατακόρ.)
Αναλογία Εικόνας 16:9
Βήμα εικονοστοιχείων 0,311 x 0,311 χιλ
Γωνία προβολής 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Χωρίς τρεμόπαιγμα Ναι
Βελτίωση εικόνας SmartImage
Χρωματικό φάσμα (τυπικό) ΝTSC 78%*, sRGB 100%
Χρώματα οθόνης 16,7 M
Συχνότητα σάρωσης 30 - 83 kHz (H) / 56 -76 Hz (V)
sRGB Ναι
Ενσωματωμένη κάμερα Διαδικτύου Κάμερα FHD 2.0 megapixel με μικρόφωνο και ένδειξη LED
Ευκολία χρήσης SmartImage
Είσοδος
Φωτεινότητα
Μενού
Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση
Λειτουργία LowBlue
Λογισμικό ελέγχου οθόνης SmartControl
Λειτουργία ECO 11,5 W (τυπ.)
Λειτουργία ενεργοποίησης 14,99 W (τυπ.) (μέθοδος δοκιμής EnergyStar)
Λειτουργία αναμονής < 0,5 W (τυπ.)
Λειτουργία απενεργοποίησης Μηδενική κατανάλωση ενέργειας με το διακόπτη μηδενικής ισχύος
Ένδειξη LED λειτουργίας Λειτουργία - Λευκή, Λειτουργία αναμονής- Λευκή (αναβοσβήνει)
Τροφοδοσία ρεύματος Ενσωματωμένο, 100-240VAC, 50-60Hz
Προϊόν με βάση (μέγιστο ύψος) 625 x 552 x 224  μμ
Προϊόν χωρίς βάση (χιλ.) 625 x 370 x 51  μμ
Συσκευασία σε χιλ. (ΠxΥxΒ) 699 x 454 x 242  μμ
Προϊόν με βάση (κιλά) 6,91  κ.
Προϊόν χωρίς βάση (κιλά) 4,49  κ.
Προϊόν με συσκευασία (κιλά) 9,89  κ.
Περιεχόμενα συσκευασίας Οθόνη με βάση, Καλώδιο D-Sub, καλώδιο HDMI, καλώδιο DP, καλώδιο USB, καλώδιο ήχου, καλώδιο τροφοδοσίας

Τεχνολογία IPS για πλήρη χρώματα και ευρεία οπτική γωνία

Οι οθόνες IPS χρησιμοποιούν μια εξελιγμένη τεχνολογία που σας προσφέρει εξαιρετικά ευρείες γωνίες προβολής, στις 178/178 μοίρες, ώστε να βλέπετε την οθόνη από σχεδόν οποιοδήποτε σημείο του χώρου - ακόμη και από γωνία 90 μοιρών! Σε αντίθεση με τις τυπικές οθόνες TN, οι οθόνες IPS σάς προσφέρουν εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες με ζωντανά χρώματα. Έτσι, είναι ιδανικές όχι μόνο για φωτογραφίες, βίντεο και περιήγηση στον ιστό, αλλά και για επαγγελματικές εφαρμογές που απαιτούν χρωματική ακρίβεια και ομοιόμορφη φωτεινότητα ανά πάσα στιγμή.

Οθόνη με λεπτό πλαίσιο για αψεγάδιαστη εμφάνιση

Οι νέες οθόνες Philips διαθέτουν πολύ στενό περίγραμμα περιορίζοντας τους περισπασμούς και προσφέροντας μέγιστο μέγεθος προβολής. Ειδικά κατάλληλη για ρύθμιση πολλών οθονών, όπως για παιχνίδια, graphics design και επαγγελματικές εφαρμογές, η οθόνη εξαιρετικά λεπτού πλαισίου σας δίνει την αίσθηση ότι χρησιμοποιείτε μία μεγάλη οθόνη.

Προεπιλογές SmartImage για εύχρηστες, βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις εικόνας

Το SmartImage είναι μια αποκλειστική τεχνολογία αιχμής της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που εμφανίζονται στην οθόνη σας και σας προσφέρει βελτιωμένη απόδοση προβολής. Το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον σάς επιτρέπει να επιλέγετε διάφορους τρόπους λειτουργίας, όπως Γραφείο, Φωτογραφία, Ταινία, Παιχνίδι, Οικονομία κ.λπ., ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε. Ανάλογα με την επιλογή σας, το SmartImage βελτιώνει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια εικόνων και βίντεο, για κορυφαία απόδοση προβολής. Η επιλογή της λειτουργίας Economy σάς προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Όλα σε πραγματικό χρόνο, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού!

Λειτουργία LowBlue φιλική για τα μάτια

Σύμφωνα με μελέτες, ακριβώς όπως η υπεριώδης ακτινοβολία, έτσι και το μπλε φως μικρού μήκους κύματος που εκπέμπεται από τις οθόνες LED μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα μάτια και να επηρεάσει την όραση με την πάροδο του χρόνου. Αναπτυγμένη με γνώμονα την ευεξία, η λειτουργία LowBlue της Philips χρησιμοποιεί μια έξυπνη τεχνολογία λογισμικού για τη μείωση του επιβλαβούς μπλε φωτός μικρού μήκους κύματος.

Λιγότερη κόπωση των ματιών με την τεχνολογία Flicker-Free

Λόγω του τρόπου με τον οποίο ελέγχεται η φωτεινότητα στις οθόνες με οπίσθιο φωτισμό LED, ορισμένοι χρήστες παρατηρούν ένα τρεμόπαιγμα στην οθόνη, το οποίο μπορεί να κουράσει τα μάτια. Η τεχνολογία Philips Flicker-Free εφαρμόζει μια νέα λύση για τη ρύθμιση της φωτεινότητας, μειώνοντας το τρεμόπαιγμα και προσφέροντας μια πιο άνετη προβολή.

Η βάση Smart Ergo παρέχει τη δυνατότητα εργονομικών ρυθμίσεων φιλικών προς το χρήστη

Η βάση Smart Ergo καθιστά άνετη τη χρήση της οθόνης και παρέχει ένα σύστημα διαχείρισης καλωδίων. Η φιλική προς το χρήστη δυνατότητα προσαρμογής του ύψους, της κλίσης και της γωνίας περιστροφής της βάσης σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε την οθόνη ώστε να προσφέρει μέγιστη άνεση, συμβάλλοντας στον περιορισμό της φυσικής καταπόνησης και κούρασης. Το σύστημα διαχείρισης καλωδίων βοηθά στην τακτοποίηση των καλωδίων, για έναν τακτοποιημένο εργασιακό χώρο.

Η κάμερα Διαδικτύου εμφανίζεται όταν τη χρειάζεστε και κρύβεται όταν δεν τη χρειάζεστε

Οι κάμερες Διαδικτύου είναι η ιδανική επιλογή για να επικοινωνείτε με άλλους και να συνεργάζεστε μαζί τους σε κάποιο σημαντικό έργο. Μερικές φορές όμως, δεν θέλετε η κάμερα Διαδικτύου να βρίσκεται πάνω από το γραφείο σας. Χάρη στην έξυπνη νέα σχεδίασή της, η κάμερα Διαδικτύου εμφανίζεται όταν έχετε κάποια σύσκεψη και, για ασφάλεια, κρύβεται όταν δεν τη χρειάζεστε άλλο.

Λειτουργία EasyRead για εμπειρία ανάγνωσης σαν σε πραγματικό χαρτί

Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία για πολυμέσα

Δύο ηχεία στερεοφωνικού ήχου υψηλής ποιότητας ενσωματωμένα σε μια οθόνη. Στραμμένα προς τα εμπρός, είναι ορατά. Στραμμένα όμως προς τα κάτω, προς τα επάνω ή προς τα πίσω, ανάλογα με το μοντέλο και το σχεδιασμό, δεν είναι ορατά.

Η θύρα USB 3.0 επιτρέπει τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων και τη φόρτιση smartphone

Το πρότυπο USB 3.0 κορυφαίας ταχύτητας χρησιμοποιεί ταχύτητα μεταφοράς 5,0 gbit/δευτ., η οποία είναι 10 φορές πιο γρήγορη από το πρότυπο USB 2.0 και μειώνει σημαντικά το χρόνο μεταφοράς των δεδομένων σας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Με μεγαλύτερο εύρος ζώνης, πολύ υψηλές ταχύτητες μεταφοράς, καλύτερη διαχείριση ενέργειας και κορυφαία συνολική απόδοση, το USB 3.0 πρωτοπορεί, αποτελώντας το τελευταίο παγκόσμιο πρότυπο που σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε συσκευές αποθήκευσης μεγάλης χωρητικότητας. Χάρη στην τεχνολογία Sync-N-Go, δεν χρειάζεται να βασίζεστε στο εύρος ζώνης. Ακόμη και όσοι έχουν αγοράσει συσκευές με θύρα USB 2.0, δεν χρειάζεται να ανησυχούν καθώς η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι συμβατή με προγενέστερες εκδόσεις.

Σχεδίαση που πληροί τα περιβαλλοντικά πρότυπα

Αυτή η οθόνη έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη βιωσιμότητα και τη μείωση των δαπανών λειτουργίας, και πληροί τα περιβαλλοντικά πρότυπα. Διαθέτει πιστοποίηση ENERGY STAR, EPEAT και TCO

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςPhilips
Μοντέλο271B8QJKEB Full HD 27¨ Wide LED IPS - 60Hz / 5ms - with Webcam
Part Number271B8QJKEB
ΚατηγορίαΟθόνες
Διαγώνιος27"
Ανάλυση1920x1080
Response Time5ms (GTS)
Refresh Rate60Hz
InputsVGA , DVI , HDMI (1.4), DisplayPort (1.2), USB , 3,5mm Jack
Τύπος PanelIPS
Πρόσθετα ΧαρακτηριστικάUSB Hub (1x USB 2.0, 2x USB 3.1 *1 με γρήγορη φόρτιση), Speakers ( 2 W x 2), VESA (100x100mm), Headphones Output , Tilt -5/30 mm, Swivel - /+ 90 mm, Pivot -175/175 mm, Height Adjustment 150mm
Brightness250 nits
Contrast Ratio1000:1
Εγγύηση2 Έτη, On-Site - Τηλ. 00800-4414-4670
Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

215,00
Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο