Κωδικός Msystems: 001-33732
- €
Χωρίς ΦΠΑ: - €
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: Δωρεάν μεταφορικά Δείτε εδώ για ποιές περιοχές ισχύει
Εκτός Αττικής 41 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Με πρακτορείο εκτός Αττικής 10 ~ 20 € ανά τεμάχιο (χωρίς δυνατότητα αντικαταβολής)
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Μοιράσου το
Εγγύηση:
2 Έτη, On-Site - Τηλ. 00800-4414-4670
Περιγραφή
Εικόνα/Οθόνη

Οθόνη LCD: IPS

Τύπος οπίσθιου φωτισμού: Σύστημα W-LED

Μέγεθος Πίνακα: 42,51 ίντσες / 108 εκ.

Περίβλημα οθόνης: Αντιθαμβωτική, 3H, Haze 2%

Πραγματική περιοχή προβολής: 941.2 (Ο) x 529,4 (Κ)

Αναλογία Εικόνας: 16:9

Βέλτιστη ανάλυση: 3840 x 2160 στα 60 Hz

Χρόνος απόκρισης (τυπικός): 5 ms (γκρι σε γκρι)

Φωτεινότητα: 300 cd/m² (τυπική)

Λόγος αντίθεσης (τυπικός): 1200:1

SmartContrast: 50.000.000:1

Βήμα εικονοστοιχείων: 0,245 x 0,245 χιλ.

Γωνία προβολής

 • 178º (H) / 178º (V)

 • @ C/R > 10

Χωρίς τρεμόπαιγμα: Ναι

Βελτίωση εικόνας: SmartImage

Χρώματα οθόνης: 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα (10 bit)

sRGB: Ναι

Συνδεσιμότητα

Είσοδος σήματος

 • 2x HDMI 2.0

 • 2x DisplayPort

 • VGA

 • USB: 4 x USB 3.0 (1 με γρήγορη φόρτιση)

Είσοδος συγχρονισμού

 • Ξεχωριστός συγχρονισμός

 • Συγχρονισμός Πράσινου

Ήχος (είσοδος/έξοδος)

 • Είσοδος ήχου PC

 • Έξοδος ακουστικών

Άνεση

Ενσωματωμένα ηχεία: 2 x 7 W με DTS sound

MultiView

 • Λειτουργία PIP 2x συσκευές

 • Λειτουργία PBP 4x συσκευές

Ευκολία χρήσης

 • SmartImage

 • Multiview

 • Χρήστης

 • Μενού

 • Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση

Λογισμικό ελέγχου οθόνης: SmartControl

Άλλη ευκολία

 • Κλειδαριά Kensington

 • Στήριγμα VESA (200x200mm)

Συμβατότητα με λειτουργία Τοποθέτησης-και-Άμεσης-Λειτουργίας (Plug & Play)

 • DDC/CI

 • Mac OS X

 • sRGB

 • Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Ρεύμα

Λειτουργία ενεργοποίησης: 62,69 W (τυπ.) (μέθοδος δοκιμής EnergyStar 7.0)

Λειτουργία αναμονής: 0,5 W (τυπ.)

Λειτουργία απενεργοποίησης: 0,5 W (τυπ.)

Ένδειξη LED λειτουργίας

 • Λειτουργία - Λευκή

 • Λειτουργία αναμονής- Λευκή (αναβοσβήνει)

Τροφοδοσία ρεύματος

 • Εσωτερική

 • 100-240VAC, 50-60Hz

Βάρος & Διαστάσεις

Προϊόν με βάση (κιλά): 9,72 κ.

Προϊόν χωρίς βάση (κιλά): 9,40 κ.

Προϊόν με συσκευασία (κιλά): 14,29 κ.

Προϊόν με βάση (χιλ.): 968 x 630 x 259

Προϊόν χωρίς βάση (χιλ.): 968 x 562 x 82

Συσκευασία σε χιλ. (ΠxΥxΒ): 1070 x 680 x 160

Περιεχόμενα συσκευασίας

Οθόνη με βάση: Ναι

Καλώδια: VGA, HDMI, DP, ήχου, τροφοδοσίας

Τεκμηρίωση για το χρήστη: Ναι


4K Ultra High Definition

Η επαγγελματική οθόνη 43" Ultra HD από τη Philips σάς δίνει όσο χώρο χρειάζεστε και διαθέτει 4K Ultra High Definition για να βλέπετε πεντακάθαρα κάθε λεπτομέρεια (τέσσερις φορές την ανάλυση του Full HD).

Ανάλυση UltraClear 4K UHD (3840x2160), για απόλυτη ακρίβεια

Αυτές οι οθόνες της Philips διαθέτουν πάνελ υψηλής απόδοσης για να σας προσφέρουν εικόνες ανάλυσης UltraClear 4K UHD (3840 x 2160). Είτε χρειάζεστε λεπτομερείς εικόνες για επαγγελματικές λύσεις CAD, είτε χρησιμοποιείτε εφαρμογές γραφικών 3D είτε εργάζεστε με τεράστια υπολογιστικά φύλλα, οι οθόνες της Philips θα ζωντανέψουν τις εικόνες και τα γραφήματά σας.

Ευρεία οθόνη LED με τεχνολογία IPS, για ακρίβεια εικόνας και ήχου

Οι οθόνες IPS χρησιμοποιούν μια εξελιγμένη τεχνολογία που σας προσφέρει εξαιρετικά ευρείες γωνίες προβολής στις 178/178 μοίρες, ώστε να βλέπετε την οθόνη από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία. Σε αντίθεση με τις τυπικές οθόνες TN, οι οθόνες IPS σάς προσφέρουν εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες με ζωντανά χρώματα. Έτσι, είναι ιδανικές όχι μόνο για φωτογραφίες, ταινίες και περιήγηση στον ιστό, αλλά και για επαγγελματικές εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια χρωμάτων και ομοιόμορφη φωτεινότητα ανά πάσα στιγμή.

MultiView 4K για 4 συστήματα σε μία οθόνη

Η λειτουργία MultiView της Philips σε αυτήν την επεκτάσιμη οθόνη 4K UDD σάς δίνει τη δυνατότητα να εμφανίζετε έως και τέσσερα συστήματα σε Full HD σε μία οθόνη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "εικόνα δίπλα σε εικόνα" (PbP) για να παρακολουθείτε τέσσερα συστήματα σε μία οθόνη, για αίθουσες ελέγχου ή συστήματα ασφαλείας. Εναλλακτικά, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για πολλές συσκευές, π.χ. για την ταυτόχρονη εμφάνιση της οθόνης δύο φορητών υπολογιστών σε παράθεση, για πιο παραγωγική συνεργασία. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "εικόνα σε εικόνα" (PiP) για να παρακολουθήσετε ζωντανή ροή αγώνων ποδοσφαίρου από τον αποκωδικοποιητή, ενώ παράλληλα εργάζεστε στον υπολογιστή σας.

SmartUniformity για σταθερές εικόνες

Οι διακυμάνσεις της φωτεινότητας και του χρώματος στις οθόνες LCD είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Η λειτουργία SmartUniformity της Philips προσφέρει εικόνες με φωτεινότητα ακριβείας, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη φωτογραφία, το σχεδιασμό και την εκτύπωση. Με ένα χρωματικό μετρικό σύστημα για την αξιολόγηση της ακρίβειας, αυτή η λειτουργία έχει βαθμονομηθεί ώστε να διασφαλίζει ότι η μέση ομοιομορφία φωτεινότητας είναι μεγαλύτερη από 95%. Με την επιλογή αυτής της λειτουργίας απολαμβάνετε ομοιόμορφες εικόνες ακριβείας.

Προεπιλογές SmartImage για εύχρηστες, βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις εικόνας

Το SmartImage είναι μια αποκλειστική τεχνολογία αιχμής της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που εμφανίζονται στην οθόνη σας και σας προσφέρει βελτιωμένη απόδοση προβολής. Το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον σάς επιτρέπει να επιλέγετε διάφορους τρόπους λειτουργίας, όπως Γραφείο, Φωτογραφία, Ταινία, Παιχνίδι, Οικονομία κ.λπ., ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε. Ανάλογα με την επιλογή σας, το SmartImage βελτιώνει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια εικόνων και βίντεο, για κορυφαία απόδοση προβολής. Η επιλογή της λειτουργίας Economy σάς προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Όλα σε πραγματικό χρόνο, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού!

Τεχνολογία MHL για απόλαυση φορητού περιεχομένου στη μεγάλη οθόνη

Το Mobile High Definition Link (MHL) είναι μια διεπαφή ήχου/βίντεο φορητών συσκευών για απευθείας σύνδεση κινητών τηλεφώνων και άλλων φορητών συσκευών με οθόνες υψηλής ευκρίνειας. Ένα προαιρετικό καλώδιο MHL σας επιτρέπει να συνδέετε απλά τη φορητή σας συσκευή, εφόσον υποστηρίζει MHL, με αυτή τη μεγάλη οθόνη MHL της Philips και να βλέπετε τα HD βίντεό σας να ζωντανεύουν μπροστά σας με πλήρως ψηφιακό ήχο. Πλέον, όχι μόνο μπορείτε να απολαμβάνετε παιχνίδια, φωτογραφίες ή άλλες εφαρμογές από τις φορητές σας συσκευές στη μεγάλη οθόνη, αλλά και να φορτίζετε παράλληλα τη φορητή σας συσκευή, ώστε να μην σας εγκαταλείψει ποτέ!

Σχεδιασμός λεπτού πλαισίου για κομψή εμφάνιση

Το σχέδιο λεπτού πλαισίου προσδίδει στην οθόνη ένα κομψό λουκ, που την καθιστά ιδανική προσθήκη σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Επιπλέον, το σχέδιο αυτό καθιστά την οθόνη ιδανική για video wall με σύμπλεγμα οθονών.

Πανίσχυρα ηχεία 7 W για να απελευθερώσετε το περιεχόμενό σας

Δύο ηχεία στερεοφωνικού ήχου υψηλής ποιότητας ενσωματωμένα σε μια οθόνη. Στραμμένα προς τα εμπρός, είναι ορατά. Στραμμένα όμως προς τα κάτω, προς τα επάνω ή προς τα πίσω, ανάλογα με το μοντέλο και το σχεδιασμό, δεν είναι ορατά.

Διανομέας USB 3.0 για εύκολη πρόσβαση και γρήγορη φόρτιση

Η λειτουργία SuperSpeed του USB 3.0 επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων με ταχύτητα 5,0 gbit/s, δηλαδή περίπου 10 φορές πιο γρήγορα σε σχέση με το πρότυπο USB 2.0. Έτσι, μειώνει σημαντικά το χρόνο μεταφοράς δεδομένων, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Με μεγαλύτερο εύρος ζώνης, πολύ υψηλές ταχύτητες μεταφοράς, καλύτερη διαχείριση ενέργειας και κορυφαία συνολική απόδοση, το USB 3.0 είναι το πιο σύγχρονο παγκόσμιο πρότυπο και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε συσκευές αποθήκευσης μεγάλης χωρητικότητας. Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε πολλή ώρα για να φορτιστούν οι συσκευές σας, καθώς η νέα λειτουργία FastCharge εξασφαλίζει ταχύτατη φόρτιση. Επίσης, το USB 3.0 είναι συμβατό και με συσκευές USB 2.0.

SmartConnect με υποδοχές DisplayPort, HDMI και VGA

Αυτές οι οθόνες της Philips διαθέτουν τις πλέον προηγμένες πολλαπλές επιλογές σύνδεσης, όπως VGA, DisplayPort και υποδοχή σύνδεσης HDMI γενικής συμβατότητας, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να απολαμβάνετε μη συμπιεσμένο περιεχόμενο βίντεο και ήχου υψηλής ανάλυσης. Η νέα σύνδεση DisplayPort και HDMI 2.0 προσφέρει πλήρη ανάλυση 4K στα 60 Hz για ομαλά γραφικά. Οι συνδέσεις USB εξασφαλίζουν κορυφαία ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων σε συνδυασμό με καθολική συνδεσιμότητα. Ανεξάρτητα από την πηγή που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η οθόνη της Philips που αγοράσατε δεν πρόκειται να σας φανεί ποτέ ξεπερασμένη!

Στήριγμα VESA για τέλεια ρύθμιση

Η σχεδίαση VESA εγγυάται συμβατότητα με εκατοντάδες πρωτοποριακές λύσεις στερέωσης.

Μηδενική κατανάλωση ενέργειας με το διακόπτη μηδενικής ισχύος

Μπορείτε να αποσυνδέσετε εντελώς την οθόνη σας από το ρεύμα, πατώντας τον πρακτικό διακόπτη μηδενικής ισχύος που βρίσκεται στο πίσω μέρος της οθόνης. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζετε μηδενική κατανάλωση ενέργειας, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα ακόμα περισσότερο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςPhilips
ΜοντέλοBDM4350UC 42.51¨ Ultra HD 4K Wide LED IPS
Part NumberBDM4350UC
ΚατηγορίαΟθόνες
Εύρος Διαγωνίουμεγαλύτερο από 28"
Διαγώνιος42.5"
Ανάλυση3840x2160
Response Time5ms
Refresh Rate60Hz
InputsVGA , HDMI , DisplayPort , USB
Τύπος PanelIPS
Πρόσθετα ΧαρακτηριστικάUSB Hub , Speakers , VESA
Brightness300 nits
Contrast Ratio1200:1
Εγγύηση2 Έτη, On-Site - Τηλ. 00800-4414-4670
Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

-
Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο