Κωδικός Msystems: 001-54479
159,90 €
Χωρίς ΦΠΑ: 128,95 €
Υπολογισμός Δόσεων
82,66 € / δόση = 165,32
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: Δωρεάν μεταφορικά Δείτε εδώ για ποιές περιοχές ισχύει
Εκτός Αττικής 5 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Άμεσα διαθέσιμο
Μοιράσου το
Επισήμανση:
Η συσκευή σας πρέπει να εκτελεί Windows 10 έκδοσης 2004 ή μεταγενέστερης για να έχει δυνατότητα αναβάθμισης. Δωρεάν ενημερώσεις διατίθενται μέσω του Windows Update στις Ρυθμίσεις -> Ενημέρωση και ασφάλεια.
Συμβατός Επεξεργαστής:
Επεξεργαστής: 1 Gigahertz (GHz) ή ταχύτερος με 2 ή περισσότερους πυρήνες σε συμβατό επεξεργαστή 64 bit ή νέο σύστημα μικροκυκλώματος (SoC).

Συμβατοί AMD επεξεργαστές στον σύνδεσμο.
Συμβατοί Intel επεξεργαστές στον σύνδεσμο.
Windows 11 Health Check Tool:
Ελέγξτε τη συμβατότητα: Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή ελέγχου εύρυθμης λειτουργίας του υπολογιστή για να διαπιστώσετε εάν ο υπολογιστής σας μπορεί να εκτελέσει τα Windows 11 στον σύνδεσμο.
Microsoft
Περιγραφή

Παρουσίαση των Windows 11

Μια νέα εμπειρία Windows που σας φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα και σε ό,τι άλλο αγαπάτε.

Αποκτήστε φρέσκια οπτική

Φέρτε ισορροπία στην επιφάνεια εργασίας σας

Τα Windows 11 διαθέτουν εύχρηστα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε τον χώρο της οθόνης και να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας. Συνδυάστε τα με μια συνδρομή Microsoft 365* και δεν θα σας σταματά τίποτα από το να ολοκληρώνετε τις εργασίες σας.

*Ορισμένες εφαρμογές και παιχνίδια πωλούνται ξεχωριστά. Η συνδρομή στο Microsoft 365 πωλείται ξεχωριστά. Ορισμένες διατάξεις είναι διαθέσιμες μόνο βάσει της ανάλυσης οθόνης και των ρυθμίσεων κλίμακας.

Γίνετε παραγωγικοί

Η ζωή είναι καλύτερη με συνεργασία

Νέοι τρόποι για να συνδέεστε

Με τη συνομιλία στο Microsoft Teams μπορείτε να επικοινωνήσετε με οποιονδήποτε (δωρεάν), όπως εσείς επιθυμείτε (κλήση, συνομιλία, μήνυμα, βίντεο), απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας.

Σύνδεση με όλους

Η συνομιλία και η κλήση είναι ενσωματωμένες στη γραμμή εργασιών και ενοποιούνται απρόσκοπτα με το Outlook και το Ημερολόγιο, διευκολύνοντας τη σύνδεση με μόνο ένα δυο κλικ.

Η έκφραση έγινε πιο εύκολη

Ό,τι πιο σύγχρονο σε επιδόσεις υπολογιστή παιχνιδιών

Παίξτε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια με γραφικά που ανταγωνίζονται την πραγματικότητα. Παίξτε με άλλους παίκτες που παίζουν σε κονσόλα. Παίξτε με τις περιφερειακές συσκευές που σας αρέσουν. Όταν θέλετε να παίξετε με τον δικό σας τρόπο, τα Windows 11 πραγματοποιούν τις επιθυμίες σας.*

*Απαιτείται πρόσβαση στο Internet. Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις για την υπηρεσία.
*Ορισμένες εφαρμογές και παιχνίδια πωλούνται ξεχωριστά.

Παίξτε από την πρώτη ημέρα

Halo Infinite, Forza Horizon 5, Age of Empires IV. Αυτά είναι απλώς μερικά από τα μεγάλα ονόματα στα οποία το Xbox Game Pass σάς προσφέρει πρόσβαση από την πρώτη ημέρα (η συνδρομή πωλείται ξεχωριστά).*

*Η συνδρομή Xbox Game Pass πωλείται ξεχωριστά.

Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος

Επεξεργαστής: 1 gigahertz (GHz) ή ταχύτερος με 2 ή περισσότερους πυρήνες σε συμβατό επεξεργαστή 64 bit ή νέο σύστημα μικροκυκλώματος (SoC).
Μνήμη: 4 GB RAM.
Χώρος αποθήκευσης: 64 GB ή συσκευή με μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης.
Υλικολογισμικό του συστήματος: UEFI, με δυνατότητα Ασφαλούς εκκίνησης. Ελέγξτε εδώ για πληροφορίες σχετικά με το πώς ο υπολογιστής σας ίσως έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί σε αυτή την απαίτηση.
TPM: Trusted Platform Module (TPM) έκδοση 2.0. Ελέγξτε εδώ για οδηγίες σχετικά με το πώς να κάνετε τον υπολογιστή σας να πληροί αυτή την απαίτηση.
Κάρτα γραφικών: Συμβατότητα με DirectX 12 ή μεταγενέστερη έκδοση με πρόγραμμα οδήγησης WDDM 2.0.
Ανάλυση οθόνης: Οθόνη υψηλής ευκρίνειας (720p) με διαγώνιο μεγαλύτερη από 9”, 8 bit ανά χρωματικό κανάλι.
Σύνδεση στο Internet: Για τη ρύθμιση των Windows 11 Home, απαιτείται λογαριασμός Microsoft και δυνατότητα σύνδεσης στο Internet.

Η συσκευή σας πρέπει να εκτελεί Windows 10 έκδοσης 2004 ή μεταγενέστερης για να έχει δυνατότητα αναβάθμισης. Δωρεάν ενημερώσεις διατίθενται μέσω του Windows Update στις Ρυθμίσεις -> Ενημέρωση και ασφάλεια.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςMicrosoft
ΜοντέλοDSP Windows 11 Professional 64-bit English
Part NumberFQC-10528
ΚατηγορίαΛειτουργικά Συστήματα
ΤύποςRetail
αξιολογήσεις χρηστών
Powered by

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

159,90
Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο