Προϊόντα

Ευέλικτες λύσεις εργασίας HP με Intel

Ευέλικτες λύσεις εργασίας

Κάποτε ήταν αδιανόητο. Σήμερα, απόλυτα εφικτό!

Αξιοποιήστε τα πιο προηγμένα εργαλεία HP ώστε οι απομακρυσμένες ομάδες σας να παραμένουν συνδεδεμένες, παραγωγικές και ασφαλείς.

Η υβριδική εργασία έχει ανατρέψει τα δεδομένα στον κόσμο των επιχειρήσεων μετασχηματίζοντας τα πάντα, από την εταιρική κουλτούρα μέχρι τις προτεραιότητες των εργαζομένων.

Ο χώρος εργασίας μας δεν είναι πλέον μία τοποθεσία, αλλά κάθε τοποθεσία: από το καφέ της γειτονιάς μέχρι ένα παραθαλάσσιο εξοχικό, και από ένα γρήγορο τρένο μέχρι ένα καλυβάκι μέσα στο δάσος!


Ανεξάρτητα από το πού βρισκόμαστε στον κόσμο, αναμένουμε ότι η τεχνολογία θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε την παραγωγικότητά μας.

Όμως, η τεχνολογία πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα, πέρα από την παραγωγικότητα: οφείλει να μας διατηρεί ασφαλείς, να μας βοηθάει να μαθαίνουμε, να μας διευκολύνει να δημιουργούμε και να μας συνδέει με άλλους ανθρώπους, καλύτερα από ποτέ!

Γι' αυτό η HP, μαζί με την Intel® και την Msystems ενισχύουν τις επιχειρήσεις με τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε αυτή η νέα, υβριδική εποχή να γίνει πιο ευχάριστη, αποδοτική και ασφαλής για όλους μας

Εξοπλιστείτε με τις λύσεις υβριδικής εργασίας της HP ώστε να:

  • Αυξήσετε την παραγωγικότητα
  • Διευκολύνετε τη συνεργασία
  • Θωρακιστείτε με ασφαλή endpoints
  • Ενισχύσετε την ευελιξία της διαχείρισης συσκευών

Τεχνολογία που αποδίδει για το εργατικό δυναμικό

HP Wolf Security


Αποκτήστε την απόλυτη λύση για την ασφάλεια των συσκευών σας και εργαστείτε ξέγνοιαστα και ανεμπόδιστα από οπουδήποτε!

Το HP Wolf Security σας προσφέρει ολιστική και πολυεπίπεδη προστασία απ’ όπου και αν εργάζεστε, η οποία εκτείνεται από το hardware μέχρι το και το cloud.

Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται συνολικά η άμυνα και η ανθεκτικότητα των μηχανημάτων σας απέναντι σε κακόβουλα λογισμικά, ενισχύοντας αποτελεσματικά την κυβερνοασφάλειά σας.


Διευρυμένο βιώσιμο αποτύπωμα


H HP φιλοδοξεί να είναι η πιο βιώσιμη και δίκαιη εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο, αναλαμβάνοντας άμεση δράση για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής μέσα από ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων και λύσεων τεχνολογίας.

Από το 2017, έχει κυκλοφορήσει περισσότερα από 300 νέα προϊόντα σε όλο τον κόσμο που περιέχουν πλαστικό που θα κατέληγε στον ωκεανό με εξίσου καινοτόμες συσκευασίες από ανακυκλωμένα υλικά.

Έτσι, διευρύνοντας συνεχώς το βιώσιμο αποτύπωμα της συνεχίζει το έργο της ώστε τα επόμενα χρόνια να επιτύχει ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Διατηρήστε τους ανθρώπους σας απρόσκοπτα παραγωγικούς, συνδεδεμένους και προστατευμένους, απ’ όπου και αν εργάζονται.

Η HP, η Intel® και η Msystems βοηθούν τις επιχειρήσεις να βρουν ό,τι χρειάζονται για να καλύπτουν τις ανάγκες τους για υβριδική εργασία, μέσα από μια μεγάλη σειρά ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων:

Φορητοί υπολογιστές

  • Παραμείνετε συνδεδεμένοι και ασφαλείς. Το HP Wolf Security προσφέρει στον οργανισμό και τις συσκευές σας μοναδική ασφάλεια και προστασία.
  • Zήστε την απόλυτη εμπειρία συνεργασίας με βελτιωμένες λύσεις για διασκέψεις και την τεχνολογία HP Presence.

Εκτυπωτές

Απελευθερώστε την παραγωγικότητα σας με την κορυφαία στον κλάδο τεχνολογία εκτυπώσεων.

Οθόνες

Εργαστείτε άνετα όπου και αν βρίσκεστε με τη βοήθεια της ανθρωποκεντρικής σχεδίασης και των εξελιγμένων επιλογών συνδεσιμότητας HP.

Αξεσουάρ

Βρείτε αυτό που χρειάζεστε για οποιαδήποτε ανάγκη σας, μεγάλη ή μικρή, με προηγμένη εργονομία και υψηλή απόδοση.