Προϊόντα

MSI Early Bird Bundle

Αποκλειστικό πακέτο Early Bird με Steam Code Bundle

Super Early Bird
Από 1η Φεβρουαρίου έως 31 Μαρτίου

Redemption
Από 1η Φεβρουαρίου έως 31 Μαΐου

STEAM CODE ΑΞΊΑΣ 50$

Για συμβατά μοντέλα:
RTX 40 Series Gaming Laptops!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Πώς να αποκτήσεις

Βήμα 01

Καταχωρήστε το προϊόν σας στο https://register.msi.com. Εισάγετε το serial number, ανεβάστε το παραστατικό (απόδειξη ή τιμολόγιο) και άλλα έγγραφα που σχετίζονται με την αγορά του προϊόντος

Βήμα 02

Θα επαληθεύσουμε την αίτησή σας και κατόπιν έγκρισης ο κωδικός Steam $50 θα σταλεί μέσω επίσημου email της MSI.

* Σας ενημερώνουμε ότι η περίοδος ενεργοποίησης μπορεί να διακρέσει έως και 14 μέρες.

Όροι και προϋποθέσεις

Διάρκεια της εκδήλωσης και εγγραφή. Φάση 1 (Super Early Bird) ισχύει από τις 0:00 π.μ., 1η Φεβρουαρίου - 11:59 μ.μ., 31 Μαρτίου 2023, ώρα Ειρηνικού - Φάση 2 (Shout Out for MSI) ισχύει από τις 0:00 π.μ., 15 Φεβρουαρίου - 11:59 μ.μ., 15 Μαΐου 2023, ώρα Ειρηνικού. Κατά τη διάρκεια κάθε φάσης, οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν στην προσφορά MSI "MSI 13th gen Early Bird Bundle" ("Εκδήλωση") - έως ότου εξαντληθούν τα αποθέματα. Για να συμμετέχετε πρέπει να ολοκληρώσετε τα παρακάτω βήματα:

Αγοράστε ένα (1) ή περισσότερα επιλέξιμα προϊόντα MSI που αναφέρονται παρακάτω κατά τη διάρκεια κάθε περιόδου φάσης των Εκδηλώσεων.

 • Καταχωρήστε το επιλέξιμο προϊόν σας στο Κέντρο Μελών της MSI επιλέγοντας τη σειρά προϊόντων και την προσφορά "MSI 2023 Early Bird Bundle". Θα πρέπει να εγγραφείτε για ένα νέο λογαριασμό μέλους MSI στη διεύθυνση https://register.msi.com/home/login, εάν δεν έχετε εγγραφεί προηγουμένως.
 • Η ημερομηνία του τιμολογίου πρέπει να είναι μεταξύ 0:00 π.μ., 1 Φεβρουαρίου - 11:59 μ.μ. και 15 Μαΐου 2023, ώρα Ειρηνικού. Όλες οι εξαργυρώσεις πρέπει να ολοκληρωθούν μεταξύ 0:00 π.μ., 1 Φεβρουαρίου - 11:59 μ.μ., 31 Μαΐου 2023, ώρα Ειρηνικού. Εάν το αντικείμενο εξαγοράς απεστάλη και το προϊόν επιστραφεί εντός 14 ημερών από την αγορά του, το αντικείμενο εξαγοράς θεωρείται μέρος της αγοράς του προϊόντος που επιστράφηκε και πρέπει να επιστραφεί ή να επιστραφεί στην MSI. Η MSI μπορεί, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, να επικοινωνήσει μαζί σας για συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με την επιστροφή χρημάτων.

Προϊόντα MSI που πληρούν τις προϋποθέσεις: Gaming laptops της σειράς MSI NVIDIA 40 (τα επιλέξιμα μοντέλα διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή).

Επιλέξιμες περιοχές: Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Ισπανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Φινλανδία, Πολωνία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ελλάδα, Τουρκία, Τσεχική Δημοκρατία, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Κορέα, Αυστραλία, Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Ινδονησία, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες, Ινδία, Βιετνάμ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Νότια Αφρική.

Αντικείμενο εξαργύρωσης: ένας (1) κωδικός πορτοφολιού Steam 50 δολαρίων ΗΠΑ ανά επιλέξιμο προϊόν MSI. Οι τιμές του Steam Wallet που εμφανίζονται στον ιστότοπο είναι μόνο για αναφορά- οι πραγματικές τιμές θα διαφέρουν λόγω της αυτόματης μετατροπής σε τοπικό νόμισμα με βάση την ισχύουσα ισοτιμία μετατροπής κατά την πραγματική ημέρα εξαργύρωσης. Τα στοιχεία εξαργύρωσης δεν μπορούν να μεταφερθούν, να εξαργυρωθούν με μετρητά ή να αντικατασταθούν.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών ή μεγαλύτεροι. Ακυρώνεται όπου απαγορεύεται ή περιορίζεται από το νόμο.

Αυτή η Εκδήλωση αφορά μόνο τους επιλέξιμους τελικούς καταναλωτές και όχι τις επιχειρήσεις. Η MSI, οι θυγατρικές της MSI, ο κατασκευαστής, ο αρχικός κατασκευαστής μάρκας, ο επιχειρηματικός συνεργάτης, ο διανομέας, ο χονδρέμπορος, ο μεταπωλητής, ο λιανοπωλητής, τα γραφεία διαφήμισης και προώθησης, το I-Cafe ή το πρακτορείο, καθώς και οι αντίστοιχοι διευθυντές, υπάλληλοι και οι άμεσες οικογένειές τους δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτήν την Εκδήλωση.

Οι αυτοματοποιημένες ή ρομποτικές συμμετοχές που υποβάλλονται από ιδιώτες ή οργανισμούς θα αποκλείονται. Η καταχώρηση μέσω διαδικτύου πρέπει να γίνεται από τον συμμετέχοντα. Οποιαδήποτε προσπάθεια από έναν συμμετέχοντα να αποκτήσει περισσότερες από τον αναφερόμενο αριθμό συμμετοχών χρησιμοποιώντας πολλαπλές/διαφορετικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταυτότητες, εγγραφές, συνδέσεις ή οποιεσδήποτε άλλες μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, εμπορικών υπηρεσιών ειδοποίησης συνδρομής για το δώρο και/ή συμμετοχής, θα ακυρώσει τις συμμετοχές του εν λόγω συμμετέχοντα και ο εν λόγω συμμετέχων μπορεί να αποκλειστεί. Η τελική επιλεξιμότητα για την απονομή οποιουδήποτε στοιχείου εξαργύρωσης υπόκειται στην επαλήθευση της επιλεξιμότητας, όπως ορίζεται κατωτέρω. Όλες οι συμμετοχές πρέπει να έχουν αναρτηθεί μέχρι το τέλος της περιόδου της εκδήλωσης για να συμμετάσχουν. Το ρολόι της βάσης δεδομένων της MSI θα είναι ο επίσημος χρονομέτρης αυτής της εκδήλωσης. Η MSI διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε προσαρμογές των παρόντων όρων χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια ή με την επιφύλαξη τυχόν οδηγιών από ρυθμιστική αρχή.

Πολιτική απορρήτου

Ενδέχεται να σας ζητήσουμε πληροφορίες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής σε εκδηλώσεις και εγγραφής προϊόντων, οι οποίες μπορεί, ανάλογα με την περίπτωση, να περιλαμβάνουν, χωρίς περιορισμό, το email σας, το όνομα, τον σειριακό αριθμό προϊόντος, τον κωδικό εξαργύρωσης, πληροφορίες αγοράς και άλλες εθελοντικές πληροφορίες που παρέχετε. Επιπλέον, ενδέχεται να συλλέγουμε έμμεσα πληροφορίες από εσάς μέσω cookies ή ενσωματωμένων αναλυτικών στοιχείων στον ιστότοπο. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε θα χρησιμοποιηθούν με τον ακόλουθο τρόπο: για τη διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης, για να επαληθεύσουμε την επιλεξιμότητά σας, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας αν χρειαστεί, για να διασφαλίσουμε ότι τα βραβεία μπορούν να σας αποσταλούν, για να αποθηκεύσουμε τα καταχωρημένα δεδομένα προϊόντων για όσο διάστημα υπάρχει μια συνεχής σχέση μεταξύ μας (π.χ. όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, όπως εγγύηση, ειδοποιήσεις eDM κ.λ.π.) και για να τις χρησιμοποιήσουμε αποκλειστικά για εσωτερικές μελέτες αγοράς για την ανάπτυξη καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών. Οι πληροφορίες σας δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους, εκτός από: σε τρίτους επεξεργαστές, όπως οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου και ιστοτόπων, προκειμένου να εκτελέσουμε την παρούσα εκδήλωση ή όταν αναφέρουμε ή ανταποκρινόμαστε σε πραγματική ή ύποπτη παραβίαση των εφαρμοστέων νόμων σε νομικές και ρυθμιστικές αρχές, όπως δικαστήρια ή η αστυνομία, στο βαθμό που απαιτείται. Λόγω της διεθνούς φύσης της επιχείρησής μας, διαβιβάζουμε πληροφορίες εντός του ομίλου MSI και σε τρίτους όπως αναφέρεται παραπάνω, σε σχέση με το σκοπό που ορίζεται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Ως εκ τούτου, ενδέχεται να μεταφέρουμε πληροφορίες σε χώρες που ενδέχεται να έχουν διαφορετικούς νόμους και απαιτήσεις συμμόρφωσης για την προστασία των δεδομένων από αυτές που ισχύουν στη χώρα στην οποία βρίσκεστε. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης και επεξεργασίας των πληροφοριών σας αναφέρονται λεπτομερώς στην πολιτική απορρήτου της MSI, η οποία είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση https://www.msi.com/page/privacy-policy. Η Πολιτική Απορρήτου της MSI αποτελεί μέρος των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων και ενσωματώνεται δια της αναφοράς με πλήρη ισχύ.

Συνδρομή eDM

Ενδέχεται να σας ζητηθεί να εγγραφείτε στη λίστα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας eDM της MSI για να λαμβάνετε νέα για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της MSI. Εάν δεν επιθυμείτε να εγγραφείτε σε αυτή τη λίστα, παρακαλούμε μην επιλέξετε το κουτάκι subscribe ή με παρόμοιο τίτλο..

Άδεια συμμετέχοντα

Για κάθε υλικό που μπορεί να μας παρέχετε για αυτή την εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, φωτογραφιών, βίντεο, κριτικών, περιεχομένου, σχολίων και γραπτού υλικού, κατά περίπτωση (συλλογικά, "υποβληθέντα υλικά"), με το παρόν παραχωρείτε στην MSI και στις παγκόσμιες θυγατρικές της μία παντοτινή, αμετάκλητη, χωρίς δικαιώματα, πλήρως πληρωμένη, παγκόσμια, υποαδειοδοτούμενη άδεια χρήσης, αναπαραγωγής, αντιγραφής, διανομής, δημιουργίας παράγωγων έργων, δημόσιας προβολής και εκτέλεσης και άλλης χρήσης ή εκμετάλλευσης του υποβαλλόμενου υλικού με οποιονδήποτε νόμιμο τρόπο που εύλογα καθορίζεται από την MSI και υπόκειται στην Πολιτική απορρήτου της MSI.

Εκπροσώπηση και εγγυήσεις του συμμετέχοντα

Με το παρόν δηλώνετε και εγγυάστε ότι:

Οι πληροφορίες που έχετε παράσχει είναι ακριβείς και αληθείς·

Έχετε την πλήρη εξουσία, την ικανότητα, την ισχύ και το δικαίωμα να εγγραφείτε σε αυτήν την εκδήλωση και να προβείτε στην απαιτούμενη παραχώρηση άδειας, εκπροσώπηση και εγγυήσεις σύμφωνα με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις·

Έχετε λάβει και θα διατηρήσετε όλες τις ισχύουσες εγκρίσεις, συγκαταθέσεις, άδειες και παραιτήσεις που είναι απαραίτητες για τη χορήγηση των αδειών που αναφέρονται παραπάνω στην MSI και τις θυγατρικές της· Και

έχετε συμμορφωθεί με όλους τους ισχύοντες νόμους κατά την εγγραφή σας σε αυτή την εκδήλωση

Αποζημίωση του συμμετέχοντα

Υπερασπίζεστε, αποζημιώνετε και απαλλάσσετε την MSI, τις θυγατρικές της και τους διαδόχους, εντολοδόχους, διευθυντές και αντιπροσώπους της από και έναντι οποιασδήποτε ευθύνης, ζημιών, δικαστικών αποφάσεων, εξόδων, δαπανών και αμοιβών (συμπεριλαμβανομένων εύλογων δικηγορικών αμοιβών) που προκύπτουν από οποιεσδήποτε αξιώσεις, έρευνες, δίκες ή άλλες νομικές ή διοικητικές ενέργειες από τρίτους που προκύπτουν από ή σχετίζονται με οποιαδήποτε πραγματική ή εικαζόμενη παραβίαση από εσάς οποιωνδήποτε δηλώσεων, εγγυήσεων, δεσμεύσεων στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις.

Αναγνώριση και συγκατάθεση του συμμετέχοντα

Με το παρόν δηλώνετε και εγγυάστε ότι:

Η MSI διατηρεί το αποκλειστικό και διακριτικό δικαίωμα:

 1. να καθορίσει, σε οριστική και αδιαμφισβήτητη βάση, εάν ένας συμμετέχων έχει εκπληρώσει τις απαιτήσεις της εκδήλωσης καλή τη πίστει. Για ενδεικτικούς σκοπούς, χωρίς να περιορίζονται άλλοι όροι, η MSI μπορεί να αποκλείσει τους συμμετέχοντες:
  • εάν η εγγραφή στην εκδήλωση ή η εγγραφή στο προϊόν είναι ελλιπής,
  • εάν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις επιλεξιμότητας της εκδήλωσης, όπως η ισχύουσα σειρά προϊόντων ή οι περιφερειακοί περιορισμοί,
  • εάν τα προσκομισθέντα έγγραφα είναι πλαστά, δόλια ή άκυρα,
  • εάν χρησιμοποιήθηκαν αυτοματοποιημένοι κωδικοί, δέσμες ενεργειών σε υπολογιστή, πρόσθετα ή άλλα μέσα για την είσοδο ή την ολοκλήρωση της εγγραφής στην εκδήλωση,
  • εάν ο συμμετέχων δεν έχει τη δικαιοπρακτική ικανότητα να εγγραφεί σε αυτή την εκδήλωση ή
  • εάν διαπράττονται ή φέρονται να διαπράττονται εγκληματικές ή παράνομες πράξεις για την εγγραφή σε αυτή την εκδήλωση,
 2. να αντικαταστήσει το έπαθλο με αντικείμενα παρόμοιας αξίας χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση,
 3. να τροποποιεί, να διαγράφει ή να προσθέτει οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Η MSI δεν ευθύνεται και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη έναντι οποιουδήποτε προσώπου για οποιαδήποτε απώλεια, δυσαρέσκεια ή ζημία που προκύπτει από το έπαθλο και τις χρήσεις του. Οι νικητές δεν θα προβάλλουν καμία αξίωση έναντι της MSI.

Η MSI αποποιείται κάθε ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση, εσφαλμένη παράδοση, απώλεια ή αποτυχία στην παράδοση της νικητήριας ειδοποίησης λόγω σφαλμάτων μηχανικών, τεχνικών, ηλεκτρονικών, επικοινωνιακών, τηλεφωνικών, υπολογιστών, υλικού, διαδικτύου ή λογισμικού, δυσλειτουργιών ή αποτυχιών οποιουδήποτε είδους. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο νικητής παραιτείται ανεπιφύλακτα από το δικαίωμά του/της για το βραβείο και οποιαδήποτε σχετική αποζημίωση.

Αποκλεισμός των εγγυήσεων της MSI

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ MSI ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΡΗΤΗ Η ΣΙΩΠΗΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ.

Περιορισμός της ευθύνης

ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, Η MSI ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΛΟΓΩ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ Η ΑΛΛΗΣ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ Η ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ) ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΗ, ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ, ΕΜΜΕΣΗ, ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ, ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ ΕΙΤΕ ΌΧΙ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΤΩΝ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ, ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ Η ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

Διάφορα

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις διέπονται και ερμηνεύονται από τους νόμους της Ταϊβάν, ανεξάρτητα από τις αρχές σύγκρουσης νόμων, και όλες οι διαφορές που προκύπτουν από την εκδήλωση και τους παρόντες όρους θα εκδικάζονται από το Περιφερειακό Δικαστήριο της Ταϊπέι, Ταϊπέι, Ταϊβάν. Οποιαδήποτε διάταξη ακυρωθεί από αρμόδιο δικαστήριο θα διαγράφεται και οι υπόλοιποι Όροι και Προϋποθέσεις θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ. Η παράλειψη της MSI να επιβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα που απορρέει από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις δεν θεωρείται παραίτηση. Η MSI δεν ευθύνεται για τυχόν αδυναμία εκτέλεσης που οφείλεται σε περιστάσεις πέραν του εύλογου ελέγχου της. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις δεν μπορούν να εκχωρηθούν ή να μεταβιβαστούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο από εσάς σε οποιονδήποτε τρίτο. Όλες οι μη εξουσιοδοτημένες εκχωρήσεις είναι άκυρες. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ των μερών σε σχέση με την εκδήλωση και αντικαθιστούν οποιεσδήποτε προηγούμενες συμφωνίες, ανακοινώσεις, δηλώσεις ή συζητήσεις, προφορικές ή άλλες.