Προϊόντα

Πρόγραμμα Επιδότησης "Ψηφιακά Εργαλεία MME"

Πρόγραμμα Επιδότησης

Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Δώσε σχήμα στο όραμά σου!

Το έργο αποτελεί Δράση ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την αγορά/αξιοποίηση ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών και τη γενικότερη υποστήριξή τους για τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Σκοπός του Προγράμματος I: «Ψηφιακά Εργαλεία MME» είναι η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) της χώρας, που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας.

  • Ενίσχυση cloud εφαρμογών και υπηρεσιών SaaS
  • 90% επιδότηση επιλέξιμων δαπανών
  • Έως 30% του επιλέξιμου κόστους υπηρεσίες συνεργάτη
  • Μέγιστο ποσό επιδότησης €18.000
Ενίσχυσε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σου σε 3 απλά βήματα
  1. Μπες στο https://beneficiary.digitalsme.gov.gr/ με τα στοιχεία εισόδου TAXISnet της επιχείρησής σου και κάνε αίτηση για το voucher. Η ενημέρωση του δικαιούχου θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μετά τις 31/10.
  2. Επικοινώνησε μαζί μας για να βρεις τον ιδανικό συνδυασμό ψηφιακών λύσεων που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησής σου, και θα λάβεις επιβεβαίωση μέσω SMS για την δέσμευσή του.
  3. Μετά το επιβεβαιωτικό SMS, η παραγγελία ολοκληρώνεται με την εξόφληση του ποσού της συμμετοχής σου (10% του συνολικού καθαρού ποσού συν το ΦΠΑ 24%).
Φόρμα Επικοινωνίας

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας

Ψηφιακές Λύσεις για:

Δραση ενίσχυσης επενδύσεων «Ψηφιακά Εργαλεία MME»
Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0»
με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.