Ψηφιακή Μέριμνα

Ψηφιακή Μέριμνα

Με την συμμετοχή μας στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» στην Msystems στηρίζουμε έμπρακτα το δικαίωμα κάθε μαθητή και σπουδαστή να έχει ίση πρόσβαση στην εκπαίδευση.

Είσαι και εσύ δικαιούχος;
Έλα στην Msystems για να βρεις το κατάλληλο Laptop, Tablet ή Desktop για εσένα!

Ερωτήσεις και Απορίες

Μάθε ότι πρέπει να γνωρίζεις για να πραγματοποιήσεις την αγορά σου με το Voucher.

Στόχος του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» είναι η υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην εξ αποστάσεως διδασκαλία καθώς και την δια ζώσης εκπαίδευση, η διευκόλυνση της πρόσβασης των παιδιών σε ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και η περαιτέρω ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους.

Στο πλαίσιο αυτό θα χορηγηθεί στους δικαιούχους του προγράμματος επιταγή (voucher) ύψους 200€ για την απόκτηση Laptop, Tablet ή Desktop.

Δικαιούχοι της επιταγής είναι μαθητές και φοιτητές στην Ελλάδα από 4 έως 24 ετών.

Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών για αυτό και τα βασικά κριτήρια είναι εισοδηματικά.

Η πλατφόρμα θα ανοίξει σε δύο φάσεις:
• Στην πρώτη φάση θα μπορούν καταθέσουν αίτηση οι οικογένειες οι οποίες έλαβαν το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ στην πρώτη εισοδηματική κατηγορία για το έτος 2020.
• Στην δεύτερη φάση θα μπορούν να καταθέσουν αίτηση και οι υπόλοιποι δικαιούχοι που πληρούν τα εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια του προγράμματος.

Το Voucher έχει αξία 200€ και η οικογένεια που πληροί τα κριτήρια θα λάβει ένα voucher για κάθε παιδί από 4 έως 24 ετών το οποίο είναι μαθητής ή φοιτητής στην Ελλάδα

Η εξαργύρωση του voucher μπορεί να γίνει από τις 12/04 και μετά
Ως λήξη του προγράμματος ορίζεται η 30 Ιουλίου 2021

Μετά την είσοδο σας και την έκδοση του voucher από την σελίδα https://beneficiary.digital-access.gov.gr/, έχετε την δυνατότητα εξαργύρωσης του voucher στο κατάστημα μας ή μέσω ηλεκτρονικής/τηλεφωνικής παραγγελίας, από την Δευτέρα 12/04 και μετά

Ως ημερομηνία γενικής λήξης του Προγράμματος, ορίζεται η Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021. Μετά την καταληκτική αυτή ημερομηνία δεν είναι δυνατή:

Η έκδοση νέων vouchers για αιτήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Η πραγματοποίηση αγορών με υπάρχοντα vouchers, εκτός των εξαιρέσεων που προβλέπονται στον παρόντα οδηγό και αφορούν συγκεκριμένες περιπτώσεις ακυρώσεων και επανεξαργύρωσης.
Ως ημερομηνία ολοκλήρωσης των πάσης φύσεως πληρωμών και ολοκλήρωσης του Προγράμματος ορίζεται η Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Για να δείτε αν είστε δικαιούχος του προγράμματος, κάνετε είσοδο με τους κωδικούς taxis net στην ιστοσελίδα της Δράσης https://beneficiary.digital-access.gov.gr/

Όχι, το πρόγραμμα αφορά αγορές αποκλειστικά με απόδειξη λιανικής

Όχι, η αγορά με χρήση του voucher της Ψηφιακής Μέριμνας, αφορά αποκλειστικά νέα Tablet, Laptop ή Desktop (όχι συνθέσεις ή refurbished) μαζί με επιλεγμένα περιφερειακά.
Το ποσό του voucher μπορεί να αντιστοιχεί στην αγορά του κύριου εξοπλισμού και μόνο αν επιλεχθεί ως κύριος εξοπλισμός ένας Η/Υ (Desktop), μπορεί να δικαιολογήσει συνδυαστικά την αγορά επιλεγμένων περιφερειακών. Η λίστα των εγκεκριμένων προϊόντων ανανεώνεται και αλλάζει συνεχώς.

Η χρήση voucher αφορά μόνο 1 επιλέξιμο είδος ανά παρασταστικό αγοράς και εξαργύρωση μέχρι και 3 voucher, με το ποσό του voucher να αφαιρείται από τον κύριο εξοπλισμό και μόνο.
Στη περίπτωση δικαιώματος χρήσης 2 ή 3 voucher, oι πιθανοί συνδυασμοί αγοράς κύριου εξοπλισμού είναι :
α) 1 voucher για 1 συσκευή κύριου εξοπλισμού,
β) 2 voucher για 1 ή 2 συσκευές κύριου εξοπλισμού,
γ) 3 voucher για 1 ή 3 συσκευές (όχι 2) κύριου εξοπλισμού.

Όχι, το κατάστημα μας δεν μπορεί να πραγματοποιήσει εκ μέρους σας την αίτηση στην σελίδα της Δράσης καθώς θα χρειαστεί να μοιραστείτε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σας.

Ποιές κατηγορίες προϊόντων συμμετέχουν στο πρόγραμμα της «Ψηφιακής Μέριμνας»;

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την λίστα με τα προϊόντα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα:

Επίλεξε το προϊόν που σου ταιριάζει

Η λίστα δεν είναι τελική θα συνεχίσουν να προστίθενται προϊόντα.

Θες να ενημερωθείς πρώτος για το πρόγραμμα
«Ψηφιακή Μέριμνα»;

Συμπλήρωσε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να σε ενημερώσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σου.

© 2021 Υλοποιήθηκε από την

Υπό την αιγίδα

Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο