Προϊόντα

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ

Με την συμμετοχή μας στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ» στην Msystems στηρίζουμε τον εμπλουτισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα.

Είσαι και εσύ δικαιούχος;
Έλα στην Msystems για να βρεις το κατάλληλο Laptop, Tablet ή Desktop για εσένα!

Ερωτήσεις και Απορίες

Μάθε ότι πρέπει να γνωρίζεις για να πραγματοποιήσεις την αγορά σου με το Voucher.

Το Πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ» αποτελεί συνέχεια του Προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ», το οποίο ολοκληρώθηκε επιτυχώς εντός του 2021 και επιχορήγησε πάνω από μισό εκατομμύριο μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές με επιταγές αξίας 200€ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού (tablet, laptop, desktop).

Στο πλαίσιο του Προγράμματος ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΙΙ ενισχύονται νέες, ειδικές κατηγορίες δικαιούχων, επίσης με επιταγές αξίας 200€ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού.

Το πρόγραμμα αφορά αποκλειστικά εκπαιδευτικούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα όπως και οικογένειες με εξαρτώμενα μέλη καθώς και ανήλικους υπό επιτροπεία που φοιτούν σε εκπαιδευτικές δομές της χώρας, και επλήγησαν από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε περιοχές της ελληνικής επικράτειας από την 27η Ιουλίου 2021 έως και την 13η Αυγούστου 2021, παρέχοντας επιταγές (voucher) συγκεκριμένης ονομαστικής αξίας, που θα διατεθούν για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού.

Μετά την είσοδο σας και την έκδοση του voucher από την σελίδα https://beneficiary.digital-access.gov.gr/, έχετε την δυνατότητα εξαργύρωσης του voucher στο κατάστημα μας ή μέσω ηλεκτρονικής/τηλεφωνικής παραγγελίας, από την Δευτέρα 16/05 και μετά.

Ως ημερομηνία γενικής λήξης του Προγράμματος, ορίζεται η Δευτέρα 31 Οκτώβρη 2022. Μετά την καταληκτική αυτή ημερομηνία δεν είναι δυνατή:

Η έκδοση νέων vouchers για αιτήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Η πραγματοποίηση αγορών με υπάρχοντα vouchers, εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις ακυρώσεων και επανεξαργύρωσης.
Ως ημερομηνία ολοκλήρωσης των πάσης φύσεως πληρωμών και ολοκλήρωσης του Προγράμματος ορίζεται η Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023.

Για να δείτε αν είστε δικαιούχος του προγράμματος, κάνετε είσοδο με τους κωδικούς taxis net στην ιστοσελίδα της Δράσης https://beneficiary.digital-access.gov.gr/

Όχι, το πρόγραμμα αφορά αγορές αποκλειστικά με απόδειξη λιανικής.

Όχι, η αγορά με χρήση του voucher της Ψηφιακής Μέριμνας, αφορά αποκλειστικά νέα Tablet, Laptop ή Desktop (όχι συνθέσεις ή refurbished) μαζί με επιλεγμένα περιφερειακά.
Το ποσό του voucher μπορεί να αντιστοιχεί στην αγορά του κύριου εξοπλισμού και μόνο αν επιλεχθεί ως κύριος εξοπλισμός ένας Η/Υ (Desktop), μπορεί να δικαιολογήσει συνδυαστικά την αγορά επιλεγμένων περιφερειακών. Η λίστα των εγκεκριμένων προϊόντων ανανεώνεται και αλλάζει συνεχώς.

Η χρήση voucher αφορά μόνο 1 επιλέξιμο είδος ανά παρασταστικό αγοράς και εξαργύρωση μέχρι και 3 voucher, με το ποσό του voucher να αφαιρείται από τον κύριο εξοπλισμό και μόνο.
Στη περίπτωση δικαιώματος χρήσης 2 ή 3 voucher, oι πιθανοί συνδυασμοί αγοράς κύριου εξοπλισμού είναι :
α) 1 voucher για 1 συσκευή κύριου εξοπλισμού,
β) 2 voucher για 1 ή 2 συσκευές κύριου εξοπλισμού,
γ) 3 voucher για 1 ή 3 συσκευές (όχι 2) κύριου εξοπλισμού.
Η επιδότηση ανά επιλέξιμη λύση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα εξακόσια ευρώ.

Όχι, το κατάστημα μας δεν μπορεί να πραγματοποιήσει εκ μέρους σας την αίτηση στην σελίδα της Δράσης καθώς θα χρειαστεί να μοιραστείτε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σας.

Ποιές κατηγορίες προϊόντων συμμετέχουν στο πρόγραμμα της «Ψηφιακής Μέριμνας II»;

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την λίστα με τα προϊόντα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα:

Επίλεξε το προϊόν που σου ταιριάζει

Η λίστα με τα προϊόντα ενημερώνεται διαρκώς με νέες προσθήκες

Θες να ενημερωθείς πρώτος για το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα II»;
Συμπλήρωσε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να σε ενημερώσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σου.