Προϊόντα

BitDefender Antivirus Plus (1 year - 1 devices + 1 mobile security)

Επισήμανση:
Για να δείτε τον συγκριτικο πίνακα με διαφορές των εκδόσεων του BitDefender πατήστε εδώ.
Άμεσα διαθέσιμο
17,00 €
Χωρίς ΦΠΑ: 13,71 €
Πληροφορίες
Κωδικός Msystems: 001-51566
Part Number: XB11011001-EL
Εγγύηση: Περιλαμβάνει 1 άδεια χρήσης για ηλεκτρονικό υπολογιστή με Windows, 1 άδεια χρήσης για κινητή συσκευή ή tablet Android και 1 χρόνο Virus updates

Παρακαλώ συμπληρώστε τον ΤΚ σας
Παρακαλώ επιλέξτε νομό
Παρακαλώ επιλέξτε πόλη

Με πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, American Express, Diners
Παρακάτω βλέπετε τις επιλογές για τις έντοκες δόσεις. για άτοκες δόσεις πρέπει το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας να ξεπερνά τα 200€
8,79 € / δόση = 17,58
5,89 € / δόση = 17,66
4,43 € / δόση = 17,73
3,56 € / δόση = 17,81
2,98 € / δόση = 17,89
2,57 € / δόση = 17,97
2,26 € / δόση = 18,05
2,01 € / δόση = 18,13
1,82 € / δόση = 18,21
1,66 € / δόση = 18,29
1,53 € / δόση = 18,38
1,42 € / δόση = 18,46
1,32 € / δόση = 18,54
1,24 € / δόση = 18,62
1,17 € / δόση = 18,70
1,11 € / δόση = 18,79
1,05 € / δόση = 18,87
1,00 € / δόση = 18,95
0,95 € / δόση = 19,04
0,91 € / δόση = 19,12
0,87 € / δόση = 19,21
0,84 € / δόση = 19,29
0,81 € / δόση = 19,38
0,78 € / δόση = 19,46
0,75 € / δόση = 19,55
0,73 € / δόση = 19,64
0,70 € / δόση = 19,72
0,68 € / δόση = 19,81
0,66 € / δόση = 19,90
0,64 € / δόση = 19,99
0,63 € / δόση = 20,07
0,61 € / δόση = 20,16
0,60 € / δόση = 20,25
0,58 € / δόση = 20,34
0,57 € / δόση = 20,43
Facebook Twitter Email
Facebook Twitter Email
Περιγραφή

Η καλύτερη Antivirus προστασία για υπολογιστές Windows

Το Bitdefender Antivirus Plus είναι το προϊόν με τις τεχνολογίες που κέρδισαν το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» από το AV-Comparatives. Προστατεύει υπολογιστές Windows από όλες τις απειλές του Internet και περιλαμβάνει το Bitdefender VPN και το Bitdefender Safepay.

Η καλύτερη προστασία Antivirus για Windows υπολογιστές.

Επιλέξτε ένα ελαφρύ antivirus που προσφέρει ουσιαστική προστασία για τον Windows υπολογιστή σας.

  • Βασική προστασία σε πραγματικό χρόνο για Windows υπολογιστές κατά όλων των ιών και των ransomware
  • Προλαμβάνει το phishing και τις απάτες κατά τις ηλεκτρονικές αγορές και την περιήγηση στο internet
  • Περιλαμβάνει VPN για πλήρη ανώνυμη και ασφαλή εμπειρία κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο με 200 ΜΒ / ημέρα
  • Interface και υποστήριξη και στα Ελληνικά

Προστασία

Η ασύγκριτη προστασία πολλαπλών επιπέδων της Bitdefender διατηρεί τις συσκευές σας ασφαλείς από όλες τις νέες και υπάρχουσες απειλές.

Πλήρης προστασία δεδομένων σε πραγματικό χρόνο

Απόλυτη ισχύς και η πιο αποτελεσματική λύση κατά του κακόβουλου λογισμικού – malware διαθέσιμη σήμερα. Λειτουργεί εναντίον όλων των ηλεκτρονικών απειλών - από ιούς, malware, worms και Trojans, έως και ransomware, zero-day exploits, rootkits και spyware. Τα δεδομένα και τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ασφαλή.

Network Threat Prevention

Φέρνει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ανίχνευσης και αντιμετώπισης των απειλών στο διαδίκτυο. Αυτή η νέα τεχνολογία ανάλυσης των απειλών μπορεί να εντοπίσει ύποπτες δραστηριότητες σε επίπεδο δικτύου και να μπλοκάρει εξελιγμένες σε επίπεδο δικτύου ενέργειες, κακόβουλα προγράμματα ή συνδέσμους σχετιζόμενες με botnet και επιθέσεις brute force.

Advanced Threat Defense

Η βελτιωμένη τεχνολογία μας που βασίζεται στη συμπεριφορά εντοπίζει και αποκλείει τις προηγμένες απειλές malware και τα ransomware.

Πολλαπλά επίπεδα προστασίας κατά Ransomware

Πολλαπλά επίπεδα προστασίας κατά των ransomware διατηρούν τα αρχεία σας ασφαλή από την κρυπτογράφηση.

Αξιολόγηση ευπαθειών

Σαρώστε για τρύπες ασφαλείας και τρωτά σημεία με ένα μόνο κλικ. Το Bitdefender ελέγχει τον υπολογιστή σας για ξεπερασμένο και ευάλωτο λογισμικό, patches ασφαλείας των Windows που λείπουν και τις δυνητικά ανασφαλείς ρυθμίσεις του συστήματος, και υποδεικνύει την καλύτερη λύση αντιμετώπισης.

Προστασία από Επιθέσεις στο Web

Η τεχνολογία Web φιλτραρίσματος εξασφαλίζει ότι δεν θα προσγειωθείτε ποτέ σε έναν επιβλαβή ιστότοπο. Μάθετε αν τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι ασφαλή για την πρόσβαση πριν κάνετε πραγματικά κλικ σε έναν σύνδεσμο. Επίσης αποκλείει όλους τους γνωστούς μολυσμένους συνδέσμους.

Anti-Phishing

Οι online απάτες είναι σε έξαρση, αλλά η προηγμένη μας προστασία από το Phishing σας κρατά έξω από τον κίνδυνο Εμποδίζει και αποκλείει ιστότοπους που μεταμφιέζονται ως αξιόπιστοι για να κλέψουν οικονομικά στοιχεία, όπως κωδικούς πρόσβασης ή αριθμούς πιστωτικών καρτών.

Προστασία κατά Απάτης

Το προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος (Anti-Fraud) σας προειδοποιεί κάθε φορά που επισκέπτεστε ιστότοπους που ενδέχεται να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν.

Λειτουργία διάσωσης

Ορισμένοι εξελιγμένοι ιοί, όπως οι rootkits, πρέπει να αφαιρεθούν πριν ξεκινήσουν τα Windows. Όταν εντοπίσει τέτοιες απειλές, επανεκκινεί τον υπολογιστή στη λειτουργία Rescue για καθαρισμό και αποκατάσταση.

Απόδοση

Το λογισμικό ασφαλείας της Bitdefender αντιδρά άμεσα στα malware χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του συστήματός σας.

Autopilot

Ο αυτόματος πιλότος της Bitdefender έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως σύμβουλος και σας προσφέρει ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση ασφαλείας σας. Οι έξυπνες δυνατότητές του σημαίνουν ότι μπορεί να σας συστήσει ενέργειες ασφάλειας στο πλαίσιο των αναγκών του συστήματος και της χρήσης σας.

Bitdefender Photon™

Αυτή η πρωτοποριακή αποκλειστική τεχνολογία βοηθά το Antivirus να προσαρμοστεί στο συγκεκριμένο hardware και λογισμικό του συστήματός σας για να εξοικονομήσει υπολογιστικούς πόρους και να βελτιώσει την ταχύτητα και την απόδοση.

Παγκόσμιο δίκτυο προστασίας

Η πιο βαριά σάρωση πραγματοποιείται στο cloud, επομένως πρακτικά είναι μηδενική η επίδραση στους τοπικούς πόρους σας. Αυτό σημαίνει ότι η ταχύτητα και η απόδοση του συστήματος σας παραμένουν ανεπηρέαστες. Και τα αρχεία σας παραμένουν εντελώς ιδιωτικά: το Bitdefender δεν σαρώνει το πραγματικό περιεχόμενο των αρχείων σας και ποτέ δεν τα ανεβάζει ή τα αποθηκεύει στο cloud.

Ιδιωτικότητα

Η ολοκληρωμένη προστασία του Bitdefender φροντίζει για την online ιδιωτική σας ζωή και τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Bitdefender VPN

Με το Bitdefender VPN μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε για το απόρρητο της παρουσίας σας στον διαδίκτυο. Προστατεύει την ηλεκτρονική σας παρουσία κρυπτογραφώντας όλη την κίνηση στο Internet. Περιλαμβάνει μέχρι και 200 MB κρυπτογραφημένη μεταφορά δεδομένων ημερησίως για τις συσκευές Windows και Android.

Anti-tracker

Η επέκταση του Anti-tracker μπλοκάρει τους trackers που συλλέγουν τα προσωπικά δεδομένα σας, και επιτρέπει να δείτε και να διαχειριστείτε τις πληροφορίες που δίνετε σε κάθε ιστοσελίδα που επισκέπτεστε. Το Anti-tracker διατηρεί την περιήγηση σας προσωπική και επιταχύνει την φόρτωση των σελίδων.

Ασφαλείς Online Τραπεζικές Συναλλαγές

Κάντε τραπεζικές συναλλαγές και αγοράστε online από ένα μοναδικό, αποκλειστικό πρόγραμμα περιήγησης που διασφαλίζει τις συναλλαγές σας για την πρόληψη της απάτης. Το Bitdefender Safepay μπορεί πλέον να συμπληρώνει αυτόματα τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας στα ανάλογα πεδία χρέωσης.

Wi-Fi Security Advisor

Αξιολογήστε την ασφάλεια του Wi-Fi δικτύου και του router σας, ανεξάρτητα από το πού συνδέεστε.

Διαχείριση Password

Αποθηκεύστε τους κωδικούς πρόσβασης, στοιχεία πιστωτικών καρτών και άλλα ευαίσθητα δεδομένα σε ένα ασφαλές ψηφιακό θησαυροφυλάκιο για εύκολη πρόσβαση όποτε τα χρειάζεστε. Το Password Manager σας δίνει τη δυνατότητα να συμπληρώνει αυτόματα ηλεκτρονικές φόρμες και μπορεί ακόμη και να συστήσει ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης.

Καταστροφέας Αρχείων

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο του File Shredder, όταν θέλετε να διαγράψετε ένα αρχείο για τα καλά και να μην αφήσει ίχνη ότι υπήρξε ποτέ στον υπολογιστή σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςBitDefender
ΜοντέλοAntivirus Plus (1 year - 1 devices + 1 mobile security)
Part NumberXB11011001-EL
ΚατηγορίαSecurity - Antivirus
ΔυνατότητεςAntivirus & Antispyware
Anti-Phising
Σάρωση βασισμένη στο cloud
Χαμηλές απαιτήσεις συστήματος
Ransomware Shield
Δωρεάν υποστήριξη στα Ελληνικά
Προστασία Τραπεζικών & Ηλεκτρονικών Πληρωμών
Προστασία Δικτυακών Επιθέσεων
Καταστροφέας Αρχείων
BitDefender VPN
Προστασία Android
ΕγγύησηΠεριλαμβάνει 1 άδεια χρήσης για ηλεκτρονικό υπολογιστή με Windows, 1 άδεια χρήσης για κινητή συσκευή ή tablet Android και 1 χρόνο Virus updates
αξιολογήσεις χρηστών
Powered by

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.