Προϊόντα

BitDefender Total Security (2 years - 1 user - 1 device - Scratch Card)

Εξαντλημένο
-
Χωρίς ΦΠΑ: - €
Πληροφορίες
Κωδικός Msystems: 001-51552
Part Number: TS01ZZCSN2401L-CARD
Εγγύηση: Περιλαμβάνει 1 άδεια χρήσης, και 2 χρόνια Virus updates

Παρακαλώ συμπληρώστε τον ΤΚ σας
Παρακαλώ επιλέξτε νομό
Παρακαλώ επιλέξτε πόλη

Με πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, American Express, Diners
Παρακάτω βλέπετε τις επιλογές για τις έντοκες δόσεις. για άτοκες δόσεις πρέπει το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας να ξεπερνά τα 200€
4,39 € / δόση = 8,79
2,94 € / δόση = 8,83
2,22 € / δόση = 8,87
1,78 € / δόση = 8,91
1,49 € / δόση = 8,95
1,28 € / δόση = 8,99
1,13 € / δόση = 9,03
1,01 € / δόση = 9,07
0,91 € / δόση = 9,11
0,83 € / δόση = 9,15
0,77 € / δόση = 9,19
0,71 € / δόση = 9,23
0,66 € / δόση = 9,27
0,62 € / δόση = 9,31
0,58 € / δόση = 9,35
0,55 € / δόση = 9,39
0,52 € / δόση = 9,44
0,50 € / δόση = 9,48
0,48 € / δόση = 9,52
0,46 € / δόση = 9,56
0,44 € / δόση = 9,60
0,42 € / δόση = 9,65
0,40 € / δόση = 9,69
0,39 € / δόση = 9,73
0,38 € / δόση = 9,77
0,36 € / δόση = 9,82
0,35 € / δόση = 9,86
0,34 € / δόση = 9,91
0,33 € / δόση = 9,95
0,32 € / δόση = 9,99
0,31 € / δόση = 10,04
0,31 € / δόση = 10,08
0,30 € / δόση = 10,13
0,29 € / δόση = 10,17
0,28 € / δόση = 10,22
Facebook Twitter Email
Facebook Twitter Email
Περιγραφή

Ένα προϊόν που προστατεύει όλες τις συσκευές σας, χωρίς να τις επιβραδύνει

Το Bitdefender κερδίζει όλα τα άλλα λογισμικά ασφαλείας προσφέροντας σας την καλύτερη προστασία μαζί με τον χαμηλότερο αντίκτυπο στην απόδοση. Προστατέψτε τις συσκευές σας από κακόβουλο λογισμικό malware χωρίς συμβιβασμούς στην ταχύτητα.

  Πλήρης προστασία για Windows, macOS, Android και iOS συσκευές
  Ασυναγώνιστη ανίχνευση απειλών που σταματά όλα τα malware
  Προστασία πολλαπλών επιπέδων κατά των ransomware για να διατηρείτε τα αρχεία σας ασφαλή
  Περιλαμβάνει VPN για γρήγορη, ανώνυμη και ασφαλή εμπειρία κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο με 200 ΜΒ / ημέρα σε κάθε συσκευή
  Γονικός Έλεγχος για να κρατήσετε τα παιδιά σας ασφαλή στο διαδίκτυο
  Μηδενική επίδραση στην απόδοση του συστήματος σας
  Interface και υποστήριξη και στα Ελληνικά

Πλήρης προστασία για Windows, macOS, iOS και Android συσκευές

Το Bitdefender Total Security σας προσφέρει την καλύτερη προστασία κατά των malware και των ποιο εξελιγμένων επιθέσεων σε όλα τα λειτουργικά συστήματα.

Προστασία

Η ασύγκριτη προστασία πολλαπλών επιπέδων της Bitdefender διατηρεί τις συσκευές σας ασφαλείς από όλες τις νέες και υπάρχουσες απειλές.

Πλήρης προστασία δεδομένων σε πραγματικό χρόνο

Απόλυτη ισχύς και η πιο αποτελεσματική λύση κατά του κακόβουλου λογισμικού – malware διαθέσιμη σήμερα. Λειτουργεί εναντίον όλων των ηλεκτρονικών απειλών - από ιούς, malware, worms και Trojans, έως και ransomware, zero-day exploits, rootkits και spyware. Τα δεδομένα και τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ασφαλή.

Network Threat Prevention

Φέρνει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ανίχνευσης και αντιμετώπισης των απειλών στο διαδίκτυο. Αυτή η νέα τεχνολογία ανάλυσης των απειλών μπορεί να εντοπίσει ύποπτες δραστηριότητες σε επίπεδο δικτύου και να μπλοκάρει εξελιγμένες σε επίπεδο δικτύου ενέργειες, κακόβουλα προγράμματα ή συνδέσμους σχετιζόμενες με botnet και επιθέσεις brute force.

Advanced Threat Defense

Η βελτιωμένη τεχνολογία μας που βασίζεται στη συμπεριφορά εντοπίζει και αποκλείει τις προηγμένες απειλές malware και τα ransomware.

Πολλαπλά επίπεδα προστασίας κατά Ransomware

Πολλαπλά επίπεδα προστασίας κατά των ransomware διατηρούν τα αρχεία σας ασφαλή από την κρυπτογράφηση.

Αξιολόγηση ευπαθειών

Σαρώστε για τρύπες ασφαλείας και τρωτά σημεία με ένα μόνο κλικ. Το Bitdefender ελέγχει τον υπολογιστή σας για ξεπερασμένο και ευάλωτο λογισμικό, patches ασφαλείας των Windows που λείπουν και τις δυνητικά ανασφαλείς ρυθμίσεις του συστήματος, και υποδεικνύει την καλύτερη λύση αντιμετώπισης.

Προστασία από Επιθέσεις στο Web

Η τεχνολογία Web φιλτραρίσματος εξασφαλίζει ότι δεν θα προσγειωθείτε ποτέ σε έναν επιβλαβή ιστότοπο. Μάθετε αν τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι ασφαλή για την πρόσβαση πριν κάνετε πραγματικά κλικ σε έναν σύνδεσμο. Επίσης αποκλείει όλους τους γνωστούς μολυσμένους συνδέσμους.

Anti-Phishing

Οι online απάτες είναι σε έξαρση, αλλά η προηγμένη μας προστασία από το Phishing σας κρατά έξω από τον κίνδυνο Εμποδίζει και αποκλείει ιστότοπους που μεταμφιέζονται ως αξιόπιστοι για να κλέψουν οικονομικά στοιχεία, όπως κωδικούς πρόσβασης ή αριθμούς πιστωτικών καρτών.

Ιδιωτικότητα

Η ολοκληρωμένη προστασία του Bitdefender φροντίζει για την online ιδιωτική σας ζωή και τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Bitdefender VPN

Με το Bitdefender VPN μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε για το απόρρητο της παρουσίας σας στον διαδίκτυο. Προστατεύει την ηλεκτρονική σας παρουσία κρυπτογραφώντας όλη την κίνηση στο Internet. Περιλαμβάνει μέχρι και 200 MB κρυπτογραφημένη μεταφορά δεδομένων ημερησίως για τις συσκευές Windows, MacOS, iOS και Android.

Anti-tracker

Η επέκταση του Anti-tracker μπλοκάρει τους trackers που συλλέγουν τα προσωπικά δεδομένα σας, και επιτρέπει να δείτε και να διαχειριστείτε τις πληροφορίες που δίνετε σε κάθε ιστοσελίδα που επισκέπτεστε. Το Anti-tracker διατηρεί την περιήγηση σας προσωπική και επιταχύνει την φόρτωση των σελίδων.

Προστασία Μικροφώνου

Σας βοηθά να διατηρήσετε τον έλεγχο των συσκευών σας. Χρησιμοποιήστε το και θα μπορείτε να δείτε ποιες εφαρμογές έχουν πρόσβαση στο μικρόφωνο της συσκευής σας και πότε.

Προστασία Webcam

Προστατέψτε το απόρρητό σας και αποφύγετε διαρροές από την webcam σας. Η υπηρεσία Webcam Protection σας ειδοποιεί όταν οι εφαρμογές προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στην κάμερά σας και σας επιτρέπει να μπλοκάρετε μια μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Ασφαλείς Online Τραπεζικές Συναλλαγές

Κάντε τραπεζικές συναλλαγές και αγοράστε online από ένα μοναδικό, αποκλειστικό πρόγραμμα περιήγησης που διασφαλίζει τις συναλλαγές σας για την πρόληψη της απάτης. Το Bitdefender Safepay μπορεί πλέον να συμπληρώνει αυτόματα τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας στα ανάλογα πεδία χρέωσης.

Γονικός έλεγχος

Ο γονικός έλεγχος προσφέρει ψηφιακή βοήθεια στους γονείς και επιπλέον online ασφάλεια για τα παιδιά. Φιλτράρετε ακατάλληλο περιεχόμενο και περιορίστε την ώρα χρήσης για κάθε παιδί σας. Συνδεθείτε απομακρυσμένα στο Bitdefender Central για να ενημερωθείτε για τις online δραστηριότητες τους.

Firewall Ιδιωτικότητας

Έχετε ένα ισχυρό επιπλέον επίπεδο δικτυακής προστασίας, ώστε τα προσωπικά σας στοιχεία να παραμένουν ασφαλή από τους hackers και τους κλέφτες δεδομένων.

Διαχείριση Password

Αποθηκεύστε τους κωδικούς πρόσβασης, στοιχεία πιστωτικών καρτών και άλλα ευαίσθητα δεδομένα σε ένα ασφαλές ψηφιακό θησαυροφυλάκιο για εύκολη πρόσβαση όποτε τα χρειάζεστε. Το Password Manager σας δίνει τη δυνατότητα να συμπληρώνει αυτόματα ηλεκτρονικές φόρμες και μπορεί ακόμη και να συστήσει ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςBitDefender
ΜοντέλοTotal Security (2 years - 1 user - 1 device - Scratch Card)
Part NumberTS01ZZCSN2401L-CARD
ΚατηγορίαSecurity - Antivirus
Λειτουργικό ΣύστημαWindows 7 Pro
Windows 8.1 Pro
Windows 10 S
Windows 10 Home
Windows 10 Pro
Windows 10 Pro Academic
Windows Server 2016
FreeDOS
Linux
Mac OS X Yosemite
Windows 10 Pro for Workstations
Windows 10 Pro Workstation Plus
Mac OS X Sierra
Mac OS X Mojave
Mac OS X Catalina
Mac OS Big Sur
HP Thin Pro
ΕγγύησηΠεριλαμβάνει 1 άδεια χρήσης, και 2 χρόνια Virus updates
αξιολογήσεις χρηστών
Powered by

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.