Κωδικός Msystems: 001-34505
- €
Χωρίς ΦΠΑ: - €
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: 4 €
Εκτός Αττικής 6,5 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Εξαντλημένο
Μοιράσου το
ESET
Περιγραφή
Περιγραφή Tο ESET Internet Security παρέχει την απόλυτη ασφάλεια στο ψηφιακό ταξίδι σας με το πολυεπίπεδο Internet Security. Πλοηγηθείτε με ασφάλεια στο Internet με το Antivirus. Αποφύγετε τις πλαστές ιστοσελίδες με το Anti-Phishing. Επιπλέον με την νέα τεχνολογία Botnet Protection & Personal Firewall για προστασία από επιθέσεις κακόβουλου κώδικα τύπου botnet, προστατευθείτε από το επικίνδυνο ransomware που κλειδώνει τα προσωπικά σας αρχεία και ζητά λύτρα για να τα ξεκλειδώσει. Προστατεύει αυτόματα τις συναλλαγές σας μέσω internet banking και σας δίνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης ηλεκτρονικών πληρωμών με απόλυτη ασφάλεια.
  Δείτε τον συγκριτικό πίνακα των εκδόσεων Eset NOD32 Antivirus & Ιnternet Securiyεδώ
Στην έκδοση αυτή περιλαμβάνεται το δικαίωμα χρήσης του συγκεκριμένου προϊόντος σε 1+1 μεμονωμένες συσκευές κατά τη διάρκεια της περιόδου του 1ος έτους, το οποίο υπολογίζεται από την στιγμή της αρχικής εγκατάστασης και ενεργοποίησης του προϊόντος.
  Το ESET Internet Security τρέχει σε οποιοδήποτε σύστημα με Microsoft Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista και Microsoft Windows Home Server 2003, 2011. Το πρόγραμμα απαιτεί σύνδεση στο Internet.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςESET
ΜοντέλοInternet Security ( 1 άδεια χρήσης / 2 συσκευές / 1 έτος ) Retail
Part NumberEIS_1U1Y1D
ΚατηγορίαSecurity - Antivirus
ΔυνατότητεςAntivirus & Antispyware , Anti-Phising , Λειτουργία Gamer , Exploit Blocker , Σάρωση βασισμένη στο cloud , Χαμηλές απαιτήσεις συστήματος , Προστασία από επιθέσεις που βασίζονται σε script , Ransomware Shield , Δωρεάν υποστήριξη στα Ελληνικά , Προστασία Τραπεζικών & Ηλεκτρονικών Πληρωμών , Προσωπικό Firewall , Antispam , Προστασία Δικτυακών Επιθέσεων , Προστασία από Botnet , Γονικός Έλεγχος , Προστασία Webcam , Προστασία Οικιακού Δικτύου
Φυλλάδιο Προϊόντος Φυλλάδιο Προϊόντος
Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

-
Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο