Προϊόντα

ESET Smart Security Premium 2022 ( 1 άδεια χρήσης / 2 συσκευές / 1 έτος ) Retail

Άμεσα διαθέσιμο
39,90 €
Χωρίς ΦΠΑ: 32,18 €
Πληροφορίες
Κωδικός Msystems: 001-55891
Part Number: ESSP2D1Y

Παρακαλώ συμπληρώστε τον ΤΚ σας
Παρακαλώ επιλέξτε νομό
Παρακαλώ επιλέξτε πόλη

Με πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, American Express, Diners
Παρακάτω βλέπετε τις επιλογές για τις έντοκες δόσεις. για άτοκες δόσεις πρέπει το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας να ξεπερνά τα 200€
20,63 € / δόση = 41,25
13,81 € / δόση = 41,44
10,41 € / δόση = 41,62
8,36 € / δόση = 41,81
7,00 € / δόση = 41,99
6,03 € / δόση = 42,18
5,30 € / δόση = 42,37
4,73 € / δόση = 42,56
4,27 € / δόση = 42,74
3,90 € / δόση = 42,94
3,59 € / δόση = 43,13
3,33 € / δόση = 43,32
3,11 € / δόση = 43,51
2,91 € / δόση = 43,70
2,74 € / δόση = 43,90
2,59 € / δόση = 44,09
2,46 € / δόση = 44,29
2,34 € / δόση = 44,48
2,23 € / δόση = 44,68
2,14 € / δόση = 44,88
2,05 € / δόση = 45,08
1,97 € / δόση = 45,28
1,89 € / δόση = 45,48
1,83 € / δόση = 45,68
1,76 € / δόση = 45,88
1,71 € / δόση = 46,08
1,65 € / δόση = 46,29
1,60 € / δόση = 46,50
1,56 € / δόση = 46,70
1,51 € / δόση = 46,91
1,47 € / δόση = 47,11
1,43 € / δόση = 47,32
1,40 € / δόση = 47,53
1,36 € / δόση = 47,74
1,33 € / δόση = 47,95

Buy Now - Pay Later μέσω tbi bank
Πραγματοποιήστε τις αγορές σας, για ποσά από 30€ έως 250€, σε 4 μηνιαίες δόσεις με την χρήση μόνο της χρεωστικής σας κάρτας
Facebook Twitter Email
Facebook Twitter Email
Περιγραφή

Προηγμένη προστασία από κάθε είδους απειλή

ESET SMART SECURITY PREMIUM

Δημιουργήθηκε για χρήστες που δεν κάνουν συμβιβασμούς και τα θέλουν όλα. Περιλαμβάνεται προηγμένη ανίχνευση απειλών, πρόσθετη προστασίας κλοπής και εύκολη διαχείριση κωδικών πρόσβασης. Προστατεύει συσκευές Windows, macOS και Android.

Premium χαρακτηριστικά για ολοκληρωμένη ασφάλεια

LiveGuard* - Σας προστατεύει ενεργά ακόμη και από απειλές που εμφανίζονται για πρώτη φορά.

Σας προστατεύει ενεργά ακόμη και από απειλές που εμφανίζονται για πρώτη φορά.

Μια νέα, εξατομικευμένη για εσάς, υπηρεσία, έχει σχεδιαστεί για να ανακαλύπτει και να σταματάει τους εντελώς νέους τύπους απειλών που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν. Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τύπων αρχείων, συμπεριλαμβανομένων εγγράφων, scripts, ρουτίνες εγκατάστασης και εκτελέσιμα αρχείων. Τα ύποπτα αρχεία εκτελούνται σε ένα ασφαλές περιβάλλον sandbox εντός του ESET HQ Cloud.

Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης -  Αρκεί να θυμάστε έναν μόνο κωδικό για την ασφαλή αποθήκευση και κοινή χρήση όλων των κωδικών πρόσβασής σας σε όλες τις συσκευές.

Αποθηκεύστε και οργανώστε κωδικούς πρόσβασης, συμπληρώστε αυτόματα φόρμες και δημιουργήστε εξαιρετικά ισχυρούς κρυπτογραφημένους κωδικούς. Το μόνο που απαιτείται είναι να θυμάστε μόνο τον κύριο κωδικό πρόσβασής σας. Επιπλέον, μπορείτε να αποσυνδεθείτε από κάθε ιστότοπο και να προστατέψετε το ιστορικό περιήγησής σας απομακρυσμένα.

Κρυπτογράφηση στρατιωτικού επιπέδου - Έξτρα προστασία για τα ευαίσθητα δεδομένα και τις εξωτερικές μονάδες δίσκου σας.

Κρυπτογραφήστε αρχεία και αφαιρούμενα μέσα, προστατεύοντάς τα από κλοπή σε περίπτωση απώλειας του USB key ή του φορητού υπολογιστή. Επιτρέπει την ασφαλή συνεργασία και κοινή χρήση των δεδομένων. Αποκρυπτογραφήστε τα αρχεία και τους φακέλους σας σε οποιαδήποτε συσκευή Windows.

Πανίσχυρη προστασία ηλεκτρονικών πληρωμών και της ιδιωτικής ζωής σας

Προστασία ηλεκτρονικών τραπεζικών συναλλαγών και πληρωμών - Αγοράστε και πραγματοποιήστε με ασφάλεια τραπεζικές συναλλαγές online  μέσω ασφαλούς προγράμματος περιήγησης.

Πραγματοποιείστε ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω του ειδικού προστατευμένου προγράμματος περιήγησης ή εκτελέστε οποιονδήποτε υποστηριζόμενο browser σε ασφαλή λειτουργία. Σας προστατεύει αυτόματα ενώ κάνετε online τραπεζικές συναλλαγές και χρησιμοποιείτε web πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων. Κρυπτογραφεί τις επικοινωνίες μεταξύ του πληκτρολογίου και του προγράμματος περιήγησης για ασφαλέστερες συναλλαγές. Σας προστατεύει από τα keyloggers.

Τείχος προστασίας, Επιθεωρητής δικτύου, και πολλά άλλα - Προστατέψτε την πρόσβαση στα δεδομένα, το δίκτυο και την web κάμερά σας.

Πραγματοποιείστε ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω του ειδικού προστατευμένου προγράμματος περιήγησης ή εκτελέστε οποιονδήποτε υποστηριζόμενο browser σε ασφαλή λειτουργία. Σας προστατεύει αυτόματα ενώ κάνετε online τραπεζικές συναλλαγές και χρησιμοποιείτε web πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων. Κρυπτογραφεί τις επικοινωνίες μεταξύ του πληκτρολογίου και του προγράμματος περιήγησης για ασφαλέστερες συναλλαγές. Σας προστατεύει από τα keyloggers.

Γονικός έλεγχος - Προστατέψτε τα παιδιά σας στο διαδίκτυο και παρακολουθήστε τις δραστηριότητές τους. 

Αποτρέψτε τα παιδιά σας να εκτεθούν σε ακατάλληλο διαδικτυακό περιεχόμενο. Επιλέξτε από 20+ προκαθορισμένες, ανάλογα με την ηλικία, κατηγορίες ιστότοπων, για να τις μπλοκάρετε ή να προσθέσετε μεμονωμένους ιστότοπους στη λίστα αποκλεισμών σας. Ορίστε έναν κωδικό πρόσβασης για προστασία από τροποποίηση ρυθμίσεων ή μη εξουσιοδοτημένη κατάργηση εγκατάστασης.

Θρυλική τεχνολογία προστασίας από ιούς

Anti-phishing - Εξασφαλίστε τα δεδομένα και τα χρήματά σας από ψηφιακή απάτη.

Προστατέψτε το απόρρητο και τα περιουσιακά σας στοιχεία από προσπάθειες δόλιων ιστότοπων που προσπαθούν να αποκτήσουν ευαίσθητες πληροφορίες, όπως ονόματα χρήστη, κωδικούς πρόσβασης ή τραπεζικά στοιχεία ή σας βομβαρδίζουν με fake news από φαινομενικά αξιόπιστες πηγές.

Χωρίς καθυστερήσεις - Απολαύστε την πλήρη ισχύ του υπολογιστή σας χωρίς διακοπές. 

Διασκεδάστε, εργαστείτε και περιηγηθείτε στο διαδίκτυο χωρίς η απόδοση του υπολογιστή σας να επηρεάζεται. Μείνετε απενεργοποιημένοι από το ρεύμα και online περισσότερο με τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας και απολαύστε παιχνίδια χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας.

Πολυεπίπεδη προληπτική προστασία - Εξερευνήστε τον υπέροχο ψηφιακό κόσμο, ασφαλείς από όλους τους τύπους απειλών κακόβουλου λογισμικού.

Ανιχνεύει και εξουδετερώνει όλες τις ψηφιακές απειλές, συμπεριλαμβανομένων ιών, ransomware, rootkits, worms και spyware. Προστατεύει επίσης από τεχνικές που προσπαθούν να αποφύγουν τον εντοπισμό και μπλοκάρει στοχευμένες επιθέσεις και αξιοποίηση κενών ασφαλείας.

*LiveGuard
Μια νέα υπηρεσία, εξατομικευμένη για εσάς, που έχει σχεδιαστεί για να ανακαλύπτει και να σταματάει τις απειλές που δεν έχουν εμφανιστεί ξανά στο παρελθόν. Χειρίζεται ένα ευρύ φάσμα τύπων αρχείων, συμπεριλαμβανομένων εγγράφων, scripts, αρχείων εγκατάστασης και εκτελέσιμων. Τα ύποπτα αρχεία εκτελούνται σε ένα ασφαλές περιβάλλον δοκιμής εντός του ESET HQ Cloud.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςESET
ΜοντέλοSmart Security Premium 2022 ( 1 άδεια χρήσης / 2 συσκευές / 1 έτος ) Retail
Part NumberESSP2D1Y
ΚατηγορίαSecurity - Antivirus
ΔυνατότητεςAntivirus & Antispyware
Anti-Phising
Λειτουργία Gamer
Exploit Blocker
Σάρωση βασισμένη στο cloud
Χαμηλές απαιτήσεις συστήματος
Προστασία από επιθέσεις που βασίζονται σε script
Ransomware Shield
Δωρεάν υποστήριξη στα Ελληνικά
Προστασία Τραπεζικών & Ηλεκτρονικών Πληρωμών
Προσωπικό Firewall
Antispam
Προστασία Δικτυακών Επιθέσεων
Προστασία από Botnet
Γονικός Έλεγχος
Προστασία Webcam
Προστασία Οικιακού Δικτύου
Password Manager
ESET LiveGuard
Secure Data (Κρυπτογράφηση)
αξιολογήσεις χρηστών
Powered by

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.