Κωδικός Msystems: 001-17869
11,90 €
Χωρίς ΦΠΑ: 9,60 €
Υπολογισμός Δόσεων
6,15 € / δόση = 12,30
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: 4 €
Εκτός Αττικής 5 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Άμεσα διαθέσιμο
Σύνολο: 11,90
Μοιράσου το
Εγγύηση:
2 Έτη, DOA 30 ημερών, D-Link Hellas Service: Τηλ. 213.00.20.353 Εmail: gr-support@dlink.com
Περιγραφή

Specifications

Copper Gigabit connection for PC

Υποστηριζόμενες ταχύτητες δικτύου: 10/100/1000Mbps

Υποστήριξη αμφίδρομης και ημιαμφίδρομης λειτουργίας

Υποστήριξη λειτουργίας κυρίου διαύλου PCI στα 32-bit

Υποστήριξη ταχύτητας ρολογιού διαύλου PCI ως και 33/66MHz

Ενσωματωμένη ενδιάμεση μνήμη FIFO (8K/64K)

Υποστήριξη ελέγχου ροής

Υποστήριξη 802.1Q VLAN Tagging

Υποστήριξη WOL (Wake on LAN) ACPI 2.0

Υποστήριξη MDI/MDIX

Υποστήριξη PCI 2.1, 2.2 τοποθέτηση και άμεση λειτουργία


Η κάρτα DGE-528T Gigabit Ethernet συνιστά προσαρμογέα δικτύου υψηλού εύρους ζώνης, ειδικά μελετημένο ώστε να καθίσταται δυνατή η σύνδεση του με επιχαλκωμένο καλώδιο twisted-pair. Η κάρτα αυτή, χάρη στην ικανότητά της να υποστηρίζει αμφίδρομη ταχύτητα 2000Mbps, παρέχει υψηλό εύρος ζώνης αποκλειστικής χρήσης, επιτρέποντας ως εκ τούτου, άμεση σύνδεση μεταξύ μεταγωγέα τύπου Gigabit και εξαιρετικά ισχυρού προσωπικού υπολογιστή (PC). Επιπρόσθετα, λόγω των προηγμένων λειτουργικοτήτων που υποστηρίζει, μεταξύ των οποίων εικονικά LAN και έλεγχο ροής δεδομένων, η εν λόγω κάρτα Gigabit εγγυάται ασφάλεια και απόδοση υψηλού επιπέδου μέσω εκτέλεσης εξαιρετικά απαιτητικών εφαρμογών από πλευράς κατανάλωσης εύρους ζώνης, όπως είναι, για παράδειγμα, οι εφαρμογές πολυμέσων, τηλεδιάσκεψης και τηλεφωνίας IP.

Σύνδεση τύπου Gigabit μέσω απλού επιχαλκωμένου καλωδίου twisted-pair

Η κάρτα δικτύου DGE-528T αποτελεί οικονομικότερη εναλλακτική λύση σε σχέση με τις λύσεις παροχής ταχύτητας Gigabit με χρήση οπτικών ινών. Χρησιμοποιώντας ως μέσο αναμετάδοσης δεδομένων το επιχαλκωμένο καλώδιο twisted-pair, η κάρτα καθιστά δυνατή την υλοποίηση νέων προσωπικών υπολογιστών (PC) χωρίς απαίτηση εγκατάστασης πολυδάπανων καλωδιώσεων οπτικών ινών.

Υψηλή Απόδοση

 Ο προσαρμογέας αυτός λειτουργεί ως κύριος δίαυλος (bus master), διασφαλίζοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο υψηλή ταχύτητα αναμετάδοσης δεδομένων με ελάχιστη φόρτιση της Κεντρικής Μονάδας Επεξεργασίας (CPU) του προσωπικού σας υπολογιστή. Η κάρτα δικτύου χρησιμοποιεί τον δίαυλο PCI στα 32 bit με συχνότητα ρολογιού 33/66 MHz, ενώ διαθέτει και λειτουργία αυτόματης διευθέτησης ώστε να είναι πάντοτε συμβατή με τις ρυθμίσεις διαφόρων προσωπικών υπολογιστών (PC).

Υποστήριξη Wake-On-LAN (WOL)

Ο προσαρμογέας συμμορφώνεται προς τις προδιαγραφές ACPI 2.0 και παρέχει λειτουργίες διαχείρισης, χάρη στις οποίες περιορίζεται η ηλεκτρική κατανάλωση σε περίπτωση αδράνειας του συστήματος του προσωπικού υπολογιστή. Η μετάβαση από κατάσταση «νάρκης» σε κατάσταση «λειτουργίας» πραγματοποιείται με εντολή, πράγμα που επιτρέπει στον διαχειριστή δικτύου να έχει πρόσβαση στον συνδεδεμένο στο δίκτυο υπολογιστή και από απόσταση.

Έλεγχος ροής: εγγύηση ασφαλούς αναμετάδοσης

Η υποστήριξη του προτύπου ελέγχου ροής IEEE 802.3x προστατεύει τον διακομιστή από πιθανές απώλειες δεδομένων κατά την διάρκεια της δικτυακής τους αναμετάδοσης. Η ύπαρξη μεταγωγέα Gigabit με υποστήριξη ελέγχου ροής σε ώρες αιχμής σημαίνει ότι είναι δυνατή η αποστολή μηνυμάτων κορεσμού της ενδιάμεσης μνήμης στην κάρτα. Σε αυτή την περίπτωση η αναμετάδοση δεδομένων διακόπτεται από την κάρτα ως ότου ο μεταγωγέας αποστείλει εκ νέου ένδειξη ότι είναι σε θέση να δεχθεί νέα δεδομένα.

Βελτιστοποίηση της απόδοσης αλλά και της ασφάλειας μέσω Εικονικών LAN

Η κάρτα υποστηρίζει πολλαπλά δίκτυα VLAN (Εικονικά LAN), συμβατά με τις προδιαγραφές IEEE 802.1Q, καθιστώντας κατ΄αυτό τον τρόπο δυνατή την βελτίωση της απόδοσης αλλά και της ασφάλειας δικτύου σε δευτερεύουσες περιοχές. Είναι συνεπώς δυνατόν να περιοριστεί η αδιάκριτη αποστολή μηνυμάτων αναμετάδοσης καθώς και η αναμετάδοση πακέτων μεταξύ υπολογιστών με απώτερο στόχο τον περιορισμό της μη απαραίτητης κίνησης. Η κάρτα υποστηρίζει κονσόλα VLAN για τις ακόλουθες λειτουργίες: Φιλτράρισμα πακέτων μέσω αναγνώρισης των VLAN Tags, αποσύνθεση των VLAN Tags στη φάση της λήψης και εισαγωγή VLAN Tags στη φάση της μετάδοσης.
Απλή μετανάστευση χάρη στην υποστήριξη ταχυτήτων 10/100/1000Mbps
Η κάρτα υποστηρίζει τρεις ταχύτητες αναμετάδοσης: 10Mbps, 100Mbps και 1000Mbps. Συνεπώς, δύναται να χρησιμοποιηθεί αρχικά σε κατάσταση Fast Ethernet, πράγμα που αποτελεί εγγύηση συνακόλουθης μετανάστευσης σε σύνδεση τύπου Gigabit χωρίς απαραίτητη αντικατάσταση των προσαρμογέων. Η κάρτα υποστηρίζει τον αυτόματο εντοπισμό και διαπραγμάτευση της βέλτιστης ταχύτητας δικτύου. Σε ταχύτητες αντίστοιχες των 10Mbps και 100Mbps υποστηρίζει συνδέσεις αμφίδρομες και ημιαμφίδρομες ενώ για ταχύτητες Gigabit υποστηρίζει μόνον αμφίδρομες συνδέσεις.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςD-Link
ΜοντέλοGigabit Ethernet PCI Card + Low Profile Bracket
Part NumberDGE-528T
ΚατηγορίαΕνσύρματες Κάρτες Δικτύου
ΣύνδεσηPCI
Θύρες1x 1 Gbps
Εγγύηση2 Έτη, DOA 30 ημερών, D-Link Hellas Service: Τηλ. 213.00.20.353 Εmail: gr-support@dlink.com
Φυλλάδιο Προϊόντος Φυλλάδιο Προϊόντος
αξιολογήσεις χρηστών
Powered by

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

11,90
Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο