Κωδικός Msystems: 001-52926
- €
Χωρίς ΦΠΑ: - €
Για Αττική: Δωρεάν μεταφορικά Δείτε εδώ για ποιές περιοχές ισχύει
Εκτός Αττικής 24.5 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Με πρακτορείο εκτός Αττικής 5 ~ 10 € ανά τεμάχιο (χωρίς δυνατότητα αντικαταβολής)
Εξαντλημένο
Μοιράσου το
Εγγύηση:
3 Έτη, Next Business Day On Site Service, Τηλ. 210.81.29.810
Email: info_dellhellas@dell.com
Dell
Περιγραφή

Απαράμιλλη απόδοση και προσιτή τιμή

Αποκτήστε την απόλυτη ισχύ χωρίς να θυσιάσετε τον προϋπολογισμό σας με τους προσιτούς σταθμούς εργασίας Dell Precision της σειράς 3000. Απογειώστε τις ιδέες σας με την επαγγελματική απόδοση, τις βιομηχανικές σχεδιάσεις μικρού συντελεστή μορφής και το Reliable Memory Technology Pro της Dell.

Επαγγελματική απόδοση

Κορυφαία απόδοση: Οι επεξεργαστές Intel® Core™ και Xeon® 11ης γενιάς, σε συνδυασμό με το vPro, προσφέρουν στις επιχειρήσεις έναν σταθμό εργασίας με απόδοση, διαχειρισιμότητα, ενσωματωμένη ασφάλεια για δημιουργία στον πραγματικό κόσμο και απόδοση χωρίς συμβιβασμούς.

Καταργήστε τους περιορισμούς: Αντεπεξέλθετε στις πιο απαιτητικές εργασίες και βελτιώστε την απόδοση χάρη στις υψηλότερες ταχύτητες, με μνήμη ECC/NECC 128 GB 3.200 MHz και ταχύτητες PCI 4ης γενιάς.

Επεκτασιμότητα και ευελιξία: Η κλιμακούμενη αποθήκευση με μονάδες SSD PCIe NVMe™ και HDD SATA μπορεί να διαμορφωθεί για χωρητικότητα έως 32 TB, παρέχοντας κορυφαία απόδοση για σύνθετα έργα.

Dell Optimizer for Precision

ExpressConnect
Το νέο ExpressConnect συνδέεται αυτόματα στο ισχυρότερο σημείο πρόσβασης στο γραφείο και κατευθύνει το εύρος ζώνης στις κρίσιμες εφαρμογές, όπου κι αν εργάζεστε.

ExpressResponse
Με την τεχνολογία Intel® Adaptix™, μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στις πιο σημαντικές εφαρμογές σας, ώστε να ανοίγουν ταχύτερα και να αποδίδουν καλύτερα.

Intelligent Audio
Συνεργαστείτε σαν να βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο. Η λειτουργία Intelligent Audio βελτιώνει την ποιότητα του ήχου και μειώνει τους θορύβους του περιβάλλοντος, ώστε να μπορείτε να ακούτε και να ακούγεστε καλύτερα, δημιουργώντας μια καλύτερη εμπειρία διασκέψεων για όλους.

Αναλύσεις
Αναλύστε το σύστημά σας και δημιουργήστε αναφορές για τον φόρτο εργασίας, την απόδοση του συστήματος και τους διαγνωστικούς ελέγχους του συστήματος, για να βλέπετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη απόδοση για τον τρόπο που εργάζεστε.

Υποστήριξη VR

Προετοιμαστείτε για εντυπωσιακό VR με τον Precision 3650 Tower, σε τιμή που προκαλεί έκπληξη. Διαθέτει τις νεότερες επαγγελματικές κάρτες γραφικών AMD Radeon™ Pro και NVIDIA® με υποστήριξη ισχύος για γραφικά έως 350 W. Ο Precision 3650 Tower χειρίζεται τη δημιουργία περιεχομένου VR με απόδοση επιπέδου σταθμού εργασίας στην οποία μπορείτε να βασίζεστε.

Σχεδιασμένος για μεγάλες ιδέες

Πανίσχυρο tower: Ο Precision 3650 Tower διαθέτει βιομηχανική σχεδίαση που εξοικονομεί χώρο με ακόμη μεγαλύτερη επεκτασιμότητα από τον προκάτοχό του.

Κορυφαία σχεδίαση: Χειριστείτε απαιτητικές εργασίες με ευκολία, χάρη στα κορυφαία υλικά της σχεδίασης μικρού μεγέθους που δεν κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα.

Αυξημένη συνδεσιμότητα: Οι εύκολα προσβάσιμες θύρες σάς διατηρούν συνδεδεμένους σε όλα όσα χρειάζεστε. Ακόμη, αποκτήστε την κατάλληλη συνδεσιμότητα για τις ανάγκες σας, με μια προαιρετική 2η θύρα Ethernet, κάρτα δικτύωσης 10 GbE ή Intel AX210 Wi-Fi 6E.

Αξιοπιστία όταν τη χρειάζεστε περισσότερο

Reliable Memory Technology Pro (RMT) της Dell: Προστατεύει την εργασία σας από πιθανά σφάλματα που σχετίζονται με τη μνήμη. Σε συνδυασμό με τη μνήμη ECC εντοπίζει και διορθώνει ή προσδιορίζει τα σφάλματα μνήμης. Το RMT Pro παρακολουθεί επίσης την εύρυθμη λειτουργία της μνήμης και ειδοποιεί τον χρήστη όταν η μνήμη βρίσκεται σε κρίσιμο επίπεδο και πρέπει να αντικατασταθεί.

Πιστοποίηση για ανεξάρτητους προμηθευτές λογισμικού (ISV): Οι σταθμοί εργασίας Precision υποβάλλονται σε δοκιμές, προκειμένου να διασφαλίζεται η ομαλή εκτέλεση των εφαρμογών υψηλής απόδοσης στις οποίες βασίζεστε καθημερινά. Οι πιστοποιήσεις ISV της Dell καλύπτουν τις πιο δημοφιλείς ανεξάρτητες εφαρμογές λογισμικού.

Εκσυγχρονίστε το IT σας με το Dell Technologies Unified Workspace

Το Dell Technologies Unified Workspace είναι ένας έξυπνος τρόπος εκσυχρονισμού της εμπειρίας των τελικών χρηστών, καθώς προσφέρει απρόσκοπτη παραγωγικότητα και προληπτικές, προγνωστικές και αυτοματοποιημένες λύσεις υλοποίησης, ασφάλειας, διαχείρισης και υποστήριξης.

Υλοποίηση
Το ProDeploy in the Unified Workspace σάς επιτρέπει να εγκαταλείψετε την παραδοσιακή, μη αυτόματη υλοποίηση που απαιτεί υψηλό βαθμό παρέμβασης και να παρέχετε συσκευές προδιαμορφωμένες με εταιρικές εφαρμογές και ρυθμίσεις από το εργοστάσιο της Dell απευθείας στους τελικούς χρήστες, ώστε να μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν αμέσως για την εργασία τους.

Ασφάλεια
Οι αξιόπιστες συσκευές Dell παρέχουν τη βάση για ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με απρόσκοπτη προστασία που δεν επηρεάζει τους εργαζομένους και διασφαλίζει εξυπνότερες και ταχύτερες εμπειρίες. Οι τελικοί χρήστες παραμένουν παραγωγικοί και το τμήμα IT απολαμβάνει σταθερή σιγουριά με τις σύγχρονες λύσεις ασφάλειας για τις αξιόπιστες συσκευές Dell.

Διαχείριση
Το Dell Client Command Suite + VMware Workspace ONE προσφέρει ενσωματωμένες δυνατότητες που παρέχουν μια ενοποιημένη εμπειρία διαχείρισης τελικών σημείων στους πελάτες, ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται το υλικολογισμικό, το λειτουργικό σύστημα και τις εφαρμογές από μία κονσόλα.

Θύρες και υποδοχές

1. Κουμπί λειτουργίας | 2. Υποδοχή ακουστικών 3,5 mm με ήχο και μικρόφωνο | 3. USB 3.2 Type-A 2ης γενιάς (10 Gbps) | 4. USB 3.2 Type-A 2ης γενιάς (10 Gbps, με PowerShare) | 5. Μονάδα οπτικού δίσκου | 6. Συσκευή ανάγνωσης καρτών SD* | 7. USB 3.2 Type-C® Gen 2x2 (20 Gbps)* | 8. USB 3.2 Type-A 1ης γενιάς (5 Gbps) | 9. 2 DisplayPort 1.4 | 10. PS/2 πληκτρολογίου | 11. PS/2 ποντικιού | 12. 2 USB 2.0 Type-A (με SmartPower) | 13. 2 USB 3.2 Type-A 1ης γενιάς (5 Gbps) αριστερά, 1 USB 3.2 Type-A 2ης γενιάς (10 Gbps) δεξιά | 14. Υποδοχή ακουστικών 3,5 mm με έξοδο ήχου | 15. Υποδοχή κλειδαριάς | 16. Δίκτυο Ethernet 1 G RJ45 | 17. Σύνδεση τροφοδοσίας | 18. Προαιρετική θύρα (VGA, HDMI 2.0, DP++ 1.4a, Type-C με εναλλακτική λειτουργία DP) | 19. Προαιρετική 2η σύνδεση δικτύου Ethernet 2,5 G RJ45

*Οι θύρες εξαρτώνται από την επιλογή περιβλήματος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςDell
ΜοντέλοPrecision 3650 MT - i9-11900 - 32GB - 512GB SSD + 1TB HDD - Nvidia Quadro RTX 4000 8GB - Win 10 Pro
Part Number471457676
ΚατηγορίαWorkstations
ΕπεξεργαστήςIntel Core i9-11900 (2.50GHz - Turbo Boost 5.20GHz, 16MB Cache, 12th Gen Rocket Lake, 8 Cores / 16 Threads)
ChipsetIntel W580
Μνήμη RAM32GB (2x16GB) 3200MHz, maximum memory up to 128GB (x4 slots)
Δίσκος1TB HDD (7200rpm)
512GB NVMe SSD
Λειτουργικό ΣύστημαWindows 10 Pro 64bit
Μοντέλο Κάρτας ΓραφικώνQuadro RTX 4000 8GB
Θύρες Ethernet1x 1 Gbps
Συνδέσεις4x USB 2.0
4x USB 3.2 type A (x3 Gen1 + 1x Gen2)
1x USB 3.2 type C Gen1 (up to 10 Gbps)
2x DisplayPort V 1.4
Πρόσθετα ΧαρακτηριστικάDVD+/-RW
Non-Redundant Power Supply - 460W Power Supply with 90% Efficiency (80+ Gold)
Λοιπά στοιχείαDell Multimedia Keyboard KB216 - Greek (QWERTY) - Black Included
Dell Optical Mouse MS116 Black - Included
Realtek ALC3246 High Definition Audio
Universal 3.5 mm headphone jack (Front)
1x Line-out audio port with re-tasking to Line-in (Rear)
Dell Precision TPM 2.0
1x full-height Gen 4 PCIe x16 slot
1x full height PCI-32 (legacy) slot
1x full-height Gen 3 PCIe x4 slot open ended
Εγγύηση3 Έτη, Next Business Day On Site Service, Τηλ. 210.81.29.810
Email: info_dellhellas@dell.com
αξιολογήσεις χρηστών
Powered by

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

-
Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο