35,25 €
Χωρίς ΦΠΑ: 28,43 €
Υπολογισμός Δόσεων
18,22 € / δόση = 36,44
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: 4 €
Εκτός Αττικής 6,5 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Μοιράσου το:
Άμεσα διαθέσιμο Κωδικός Msystems:
001-45150

Οι πολυλογάδες μένουν στα λόγια, αλλά οι μάνατζερ κάνουν τα λόγια πράξη, και οι μάνατζερ του Football Manager 2020 είναι ειδική περίπτωση. Δεν βλέπουν προβλήματα, παρά μόνο ευκαιρίες: την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους απέναντι στους καλύτερους στον κόσμο, να αλλάξουν τη ρότα της καριέρας ενός παίκτη, να εμπνεύσουν μια νέα φιλοσοφία, να φέρουν τα πράγματα στα άκρα και να βάλουν ένα τέλος στη μεγάλη αναμονή για την «κούπα».

Αν ποτέ σας πέρασε από το μυαλό ότι ΕΣΕΙΣ μπορείτε να τα καταφέρετε καλύτερα, τώρα είναι η ευκαιρία σας… Σταματήστε τα λόγια και βγείτε μπροστά.
Το πώς θα κατακτήσετε την κορυφή εξαρτάται από εσάς… δικές σας οι αποφάσεις, όπως κι οι συνέπειές τους, εξάλλου.

  • Επιλέξτε την έδρα σας ανάμεσα στις 50 μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις του κόσμου
  • Διαχειριστείτε μια νέα εποχή επιτυχιών σε κάποιον από τους 2500 συλλόγους, κάθε επιπέδου
  • Υπογράψτε με τους καλύτερους και διαμορφώστε το μέλλον του ποδοσφαίρου: κάντε σκάουτινγκ σε περισσότερους από 500.000 πραγματικούς παίκτες και προσωπικό
  • Δημιουργήστε το δικό σας όραμα από πλευράς συστημάτων και τακτικών και υλοποιήστε το στο γήπεδο της προπόνηση
  • Κάντε παιχνίδι με την πιο ρεαλιστικά εθιστική και εξυπνότερη μηχανή αγώνων στα χρονικά

Τώρα είναι η ευκαιρία σου

Ένας κόσμος που ανταμείβει τον προγραμματισμό και τη γνώση, αλλά, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια, δεν υπάρχει προκαθορισμένο τέλος ή σενάριο να ακολουθήσεις, απλώς ατελείωτες πιθανότητες, δυνατότητες και ευκαιρίες. Οπότε, αν ποτέ σου πέρασε από το μυαλό ότι εσύ μπορείς να τα καταφέρεις καλύτερα, τώρα είναι η ευκαιρία σου. Άσε τα λόγια και βγες μπροστά. Το πώς θα κατακτήσεις την κορυφή εξαρτάται από εσένα. Δικές σου οι αποφάσεις, όπως κι οι συνέπειές τους, εξάλλου.

ΚατασκευαστήςSEGA
ΜοντέλοFootball Manager 2020 Greek for PC
Part NumberFM20-PC
ΚατηγορίαΠαιχνίδια PC
Οι πολυλογάδες μένουν στα λόγια, αλλά οι μάνατζερ κάνουν τα λόγια πράξη, και οι δικοί μας είναι ειδική περίπτωση. Αν ποτέ σας πέρασε από το μυαλό ότι εσείς μπορείτε να τα καταφέρετε καλύτερα, τώρα είναι η ευκαιρία σας… Σταματήστε τα λόγια και βγείτε μπροστά. Το πώς θα κατακτήσετε την κορυφή εξαρτάται από εσάς… δικές σας οι αποφάσεις, όπως κι οι συνέπειές τους, εξάλλου.
Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο