Κωδικός Msystems: 001-54595
1.549,00 €
Χωρίς ΦΠΑ: 1.249,19 €
Υπολογισμός Δόσεων
800,76 € / δόση = 1.601,51
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: Δωρεάν μεταφορικά Δείτε εδώ για ποιές περιοχές ισχύει
Εκτός Αττικής 5 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
Άμεσα διαθέσιμο
Σύνολο: 1.549,00
Μοιράσου το
Εγγύηση:
2 Έτη εγγύηση, (DOA 7 ημερών) απευθείας από την ASUS για ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής)
1 Έτος εγγύηση, (DOA 7 ημερών) απευθείας από την ASUS για επαγγελματίες (τιμολόγια)
Εξυπηρέτηση πελατών ASUS Service: 800-848-1322, E-mail: service@mywestnet.com
Asus Gold
Περιγραφή

ASUS Vivobook Pro 14X OLED - Η δημιουργικότητα σε πρώτο πλάνο

Εξωτερικεύστε τη δημιουργικότητά σας με το Vivobook Pro 14X OLED, ένα πανίσχυρο σύστημα που θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε τα ταλέντα και να εξερευνήσετε τις δυνατότητές σας. Εξοπλισμένο με οθόνη NanoEdge 2,8K OLED1 14 ιντσών, επεξεργαστή Intel® H Series 11ης γενιάς και γραφικά NVIDIA® GeForce RTX™ 3050, το Vivobook Pro 14X OLED διαθέτει την ταχύτητα και τις επιδόσεις που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε κάθε σας όραμα. Το αποκλειστικό ASUS DialPad σας προσφέρει πλήρη έλεγχο των δημιουργικών σας εργαλείων ενώ ο σχεδιασμός με τους δύο ανεμιστήρες, σας επιτρέπει να εργαστείτε με πλήρη συγκέντρωση. Το Vivobook Pro 14X OLED θα σας δείξει τον δρόμο για ένα δημιουργικότερο μέλλον.

Η δύναμη της δημιουργίας

Το ταξίδι της αναζήτησης ξεκινά εδώ με τη δύναμη του Vivobook Pro 14X OLED. Ό,τι κι αν περιλαμβάνει η δημιουργική σας ατζέντα, από έγγραφα και spreadsheets, μέχρι σχέδια και καρέ, ο πιο πρόσφατος επεξεργαστής Intel® H Series 11ης γενιάς και τα γραφικά NVIDIA® GeForce® RTX™ 3050, θα σας χαρίσουν την καλύτερη απόδοση που είχατε ποτέ με ένα τόσο λεπτό laptop. Με έως και 16 GB μνήμης και δίσκο PCIe® SSD 1 TB, θα σας καλύψει σε απαιτητικές καταστάσεις multitasking, επεξεργασίας πολυμέσων και gaming.

Δείτε τα όλα αλλιώς

Προετοιμαστείτε για την ασύγκριτη εμπειρία της οθόνης 2,8K OLED NanoEdge του Vivobook Pro 14X OLED, με ένα εντυπωσιακά φωτεινό πάνελ 600 nits, εξαιρετικά υψηλό λόγο αντίθεσης και απίστευτα λεπτό πλαίσιο που της χαρίζει αναλογία οθόνης/επιφάνειας 86%. Η ιδιαίτερα ευρεία κάλυψη της χρωματικής γκάμας DCI-P3 σε ποσοστό 100% χαρίζει ζωηρά χρώματα, ενώ η αναγνώριση PANTONE® Validated εγγυάται επαγγελματική πιστότητα. Η πιστοποίηση χαμηλών εκπομπών μπλε ακτινοβολίας από την TÜV Rheinland, τέλος, διασφαλίζει μία πιο άνετη εμπειρία θέασης. Όλα φαίνονται καθαρότερα και φωτεινότερα στο Vivobook Pro 14X OLED.

5 λόγοι για να επιλέξετε laptop ASUS με οθόνη OLED

100% κάλυψη γκάμας DCI-P3, η καλύτερη στην κατηγορία της

Ολοζώντανες εικόνες για δημιουργικότητα, εργασία και συναρπαστικές εμπειρίες ψυχαγωγίας.

70% λιγότερο επιβλαβής ακτινοβολία μπλε φωτός

Χάρη στα χαμηλότερα επίπεδα μπλε φωτός, η τεχνολογία OLED προσφέρει πιο άνετες εμπειρίες θέασης και καλύτερη ποιότητα ύπνου.

Καθαρότερη εικόνα ανεξαρτήτως επιπέδου φωτεινότητας

Πλούσια χρώματα και εκπληκτική εικόνα ακόμα και σε χαμηλά επίπεδα φωτεινότητας.

DisplayHDR™ 600 True Black

Το βαθύ, πραγματικό μαύρο, θα σας επιτρέψει να διακρίνετε μέχρι πρότινος αόρατες λεπτομέρειες στις σκοτεινές σκηνές ταινιών.

0,2 ms, ο ταχύτερος χρόνος απόκρισης σε laptop

Σκηνές δράσης χωρίς θόλωμα και άλλες παραμορφώσεις σε ταινίες ή video games και ομαλή ροή κειμένου.

70% μειωμένες εκπομπές μπλε ακτινοβολίας

Η μπλε ακτινοβολία ταλαιπωρεί τα μάτια και μειώνει την ποιότητα του ύπνου. Χάρη στα οργανικά υλικά των οθονών OLED όμως, τα OLED laptops της ASUS εκπέμπουν 70% λιγότερο μπλε φως.

Προστατεύει τα μάτια, ιδίως των παιδιών

Καθώς τα μάτια των παιδιών δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένα (έχουν πιο διαφανή φακό και κερατοειδή), η επιβλαβής μπλε ακτινοβολία μπορεί να διεισδύσει ευκολότερα στο μάτι και να προκαλέσει πρόωρη γήρανση του αμφιβληστροειδούς.

Λιγότερο μπλε φως, περισσότερη φροντίδα για τα μάτια

Έρευνες έχουν δείξει ότι το 60% της μπλε ακτινοβολίας που δέχονται τα μάτια ενός παιδιού πέντε ετών, περνά στον αμφιβληστροειδή, συγκριτικά με το 20% ενός ανθρώπου 60 ετών. Στις οθόνες OLED της ASUS, τα σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα μπλε φωτός εγγυώνται καλύτερη φροντίδα ματιών για τα παιδιά.

Η τεχνολογία OLED προσφέρει 1,6 φορές μεγαλύτερο όγκο χρώματος από την LCD

Στις τυπικές οθόνες LCD, η λεπτομέρεια και η ποιότητα των χρωμάτων συνήθως μειώνονται σημαντικά καθώς ελαττώνεται η φωτεινότητα. Τα OLED laptops της ASUS όμως προβάλλουν εκπληκτικές λεπτομέρειες ακόμα και σε χαμηλότερες ρυθμίσεις φωτεινότητας, χάρη στην υψηλή τους αντίθεση και τη δυνατότητα κάλυψης ευρείας χρωματικής γκάμας σε χαμηλότερη φωτεινότητα. Κατά τον προσδιορισμό του 3D όγκου χρώματος -που ενισχύει τον φωτισμό της τυπικής 2D χρωματικής γκάμας- οι οθόνες OLED της ASUS αποδίδουν κατά 60% μεγαλύτερο όγκο χρώματος, προσφέροντας καλύτερη απόδοση ανεξαρτήτως επιπέδου φωτεινότητας.

Η τεχνολογία OLED έχει μεγαλύτερη αντιληπτική φωτεινότητα

Τα OLED laptops της ASUS προσφέρουν καλής ποιότητας χρώματα ανεξαρτήτως επιπέδου φωτεινότητας, όντας σε θέση να προσαρμοστούν σε κάθε περιβάλλον χωρίς να επηρεάζονται η εμπειρία θέασης και τα ζωηρά χρώματα. Στο σαλόνι (τυπικός φωτισμός 100 lux), για παράδειγμα, μία OLED στα 177 nits φωτεινότητας μπορεί να προσφέρει την ίδια καθαρή εικόνα με μία LCD στα 400 nits. Η χαμηλότερη φωτεινότητα των οθονών OLED συνεπάγεται και χαμηλότερες εκπομπές επιβλαβούς μπλε ακτινοβολίας.

Πραγματικό μαύρο. Δες ό,τι δεν μπορούσες μέχρι σήμερα

Τα OLED laptops της ASUS αναπαράγουν τέλεια το μαύρο. Ένα OLED pixel αποτελείται από τρία υπό-pixels, καθένα εκ των οποίων φωτίζεται αυτόνομα. Μία Full HD (1920 x 1080) οθόνη έχει 2.073.600 pixels ή 6.220.800 αυτοφωτιζόμενα υπό-pixels, όταν μία Full HD LCD οθόνη διαθέτει απλώς μερικές δεκάδες φωτοδιόδια οπίσθιου φωτισμού (LED). Κατά την προβολή του μαύρου χρώματος σε μία οθόνη OLED, το pixel απενεργοποιείται πλήρως για να δημιουργηθεί το πιο σκοτεινό μαύρο. Έτσι θα απολαύσετε λεπτομερείς και καθαρές εικόνες ακόμα και στις πιο σκοτεινές σκηνές. Θα εκπλαγείτε με τις λεπτομέρειες που θα παρατηρήσετε στις αγαπημένες σας ταινίες!

Ομαλή εικόνα με τον ταχύτερο χρόνο απόκρισης σε laptop

Οι οθόνες OLED της ASUS έχουν χρόνο απόκρισης 0,2 ms, τον ταχύτερο σε laptop και 50 φορές πιο γρήγορο από μία μέση οθόνη LCD laptop (για την ακρίβεια οι περισσότερες οθόνες LCD στα laptop προσφέρουν χρόνο απόκρισης μεταξύ 10 και 25 ms). Έτσι οι σκηνές δράσης είναι πιο ομαλές, το gameplay δεν έχει καθυστερήσεις και η ροή κειμένου γίνεται χωρίς θόλωμα.

Κορυφαία χρώματα επαγγελματικού επιπέδου

Τα OLED laptops της ASUS προσφέρουν εξαιρετικά λεπτομερείς και ρεαλιστικές εικόνες, καλύπτοντας το 100% της γκάμας DCI-P3 για κινηματογραφικά αποτελέσματα. Έτσι, είναι σε θέση να προσφέρει πλουσιότερα και ζωηρότερα χρώματα, όντας ιδανικό για κάθε σχετική απαιτητική εργασία αλλά και προβολή κάθε τύπου περιεχομένου.

H τεχνολογία OLED προσφέρει μεγαλύτερη αντιληπτική φωτεινότητα

Στις τυπικές οθόνες LCD, η λεπτομέρεια και η ποιότητα των χρωμάτων συνήθως μειώνονται σημαντικά καθώς ελαττώνεται η φωτεινότητα. Τα OLED laptops της ASUS όμως προβάλλουν εκπληκτικές λεπτομέρειες ακόμα και σε χαμηλότερες ρυθμίσεις φωτεινότητας, χάρη στην υψηλή τους αντίθεση και τη δυνατότητα κάλυψης ευρείας χρωματικής γκάμας σε χαμηλότερη φωτεινότητα. Τα OLED laptops της ASUS προσφέρουν καλής ποιότητας χρώματα ανεξαρτήτως επιπέδου φωτεινότητας, όντας σε θέση να προσαρμοστούν σε κάθε περιβάλλον χωρίς να επηρεάζονται η εμπειρία θέασης και τα ζωηρά χρώματα. Στο σαλόνι (τυπικός φωτισμός 100 lux), για παράδειγμα, μία OLED στα 177 nits φωτεινότητας μπορεί να προσφέρει την ίδια καθαρή εικόνα με μία LCD στα 400 nits. Η χαμηλότερη φωτεινότητα των οθονών OLED συνεπάγεται και χαμηλότερες εκπομπές επιβλαβούς μπλε ακτινοβολίας.

Διαρκής εξερεύνηση

Το χαρακτηριστικό λογότυπο της ASUS αποτελεί αιτία ενθουσιασμού πριν καν ανοίξετε το καπάκι. Διεισδύστε στα ενδότερα του laptop και δείτε πώς η ενθουσιώδης προσέγγιση συνεχίζεται και εκεί, με το ριγωτό πλήκτρο Enterνα κλέβει την παράσταση. Το πλήκτρο ESCσε έντονο πορτοκαλί χρώμα συνεχίζει τον βιομηχανικό σχεδιασμό αναδεικνύοντας παράλληλα την προοπτική ενός νέου, ενδιαφέροντος κόσμου. Το επανασχεδιασμένο πληκτρολόγιο υιοθετεί την εμφάνιση ενός επαγγελματικού studio deck ή μηχανικού πληκτρολογίου, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε κάθε προοπτική.

Παραμένει δροσερό 24/7

Η ζέστη είναι εχθρός της απόδοσης όμως το Vivobook Pro 14X OLED παραμένει δροσερό σταθερά χάρη στο αποτελεσματικό σύστημα ψύξης με δύο ανεμιστήρες και ισάριθμους αγωγούς θερμότητας. Ο προηγμένος σχεδιασμός του Vivobook Pro 14X OLED του επιτρέπει, αν και ισχυρότερο από ποτέ, να παραμένει δροσερό και αθόρυβο, επιτυγχάνοντας τη βέλτιστη απόδοση παντού και πάντα. Η τεχνολογία ASUS IceCool Plus μεγιστοποιεί την απόδοση παρά το λεπτό προφίλ και το χαμηλό του βάρος. Επιλέξτε μεταξύ τριών προφίλ λειτουργίας ανεμιστήρων μέσω του MyASUS ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Έτοιμο να σας ακολουθήσει, παντού

Με το Vivobook Pro 14X OLED θα παραμείνετε δημιουργικοί και παραγωγικοί καθ’ οδόν. Ζυγίζοντας μόλις 1,45 κιλά, το Vivobook Pro 14X OLED χωρά άνετα στην τσάντα πλάτης σας, ακολουθώντας σας όπου κι αν πάτε, έτσι ώστε να μη χάνετε ποτέ τον παλμό των πραγμάτων.

Non-stop δημιουργικότητα

Το Vivobook Pro 14X OLED έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή σας στον δρόμο πιο άνετη, γι’ αυτό και το εφοδιάσαμε με μία μπαταρία 63 Wh μεγάλης διάρκειας. Έτσι το Vivobook Pro 14X OLED συνεχίζει και συνεχίζει -ακριβώς όπως η φαντασία σας!

Κυριαρχήστε στον κόσμο με το DialPad

Ο κόσμος κινείται με γρήγορους ρυθμούς, όμως με το Vivobook Pro 14X OLED, το ίδιο θα κάνετε και εσείς και μάλιστα χωρίς να χάνετε τη δημιουργικότητά σας. Το ASUS DialPad είναι ένα ψηφιακό περιβάλλον χρήστη στο touchpad που θα σας δώσει πλήρη έλεγχο των συμβατών εφαρμογών της Adobe® έτσι ώστε εσείς απλά να εστιάσετε σε αυτό που κάνετε.

Ταχύτερη σύνδεση με το μέλλον

Η ASUS προσφέρει μία ευρεία γκάμα λύσεων ασύρματης δικτύωσης. Το WiFi 6 του Vivobook Pro 14X OLED θα σας επιτρέψει να φορτώσετε online περιεχόμενο στη στιγμή, με τη λειτουργία του να ενισχύεται ακόμα περισσότερο από την τεχνολογία ASUS WiFi Master Premium. Σε αυτή περιλαμβάνεται το ASUS WiFi SmartConnect το οποίο επιλέγει αυτόματα την καλύτερη πηγή WiFi έτσι ώστε να απολαμβάνετε πάντα το ισχυρότερο σήμα σε γνωστά hotspots.

Τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου μέσω AI νέας γενιάς από την ASUS

Η τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου μέσω AI της ASUS θα σας βοηθήσει σε κλήσεις και συνεδριάσεις. Χρησιμοποιεί αλγορίθμους μηχανικής μάθησης προκειμένου να απομονώσει τον θόρυβο από την ανθρώπινη ομιλία. Η λειτουργία ClearVoice Mic της εφαρμογής MyASUS θα φιλτράρει τον θόρυβο και θα ισορροπήσει όλες τις φωνές των διαφορετικών παρουσιαστών όπου κι αν βρίσκονται εκείνοι στον χώρο για βέλτιστη ποιότητα ομαδικών συνομιλιών. Η λειτουργία ClearVoice Speaker θα φιλτράρει τον ανεπιθύμητο θόρυβο εκτός από την ανθρώπινη ομιλία ώστε να ακούτε όλα όσα λένε οι άλλοι. Δοκιμάστε την εμπειρία για να αντιληφθείτε και οι ίδιοι το εκπληκτικό περιβάλλον που δημιουργεί η τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου μέσω AI της ASUS.

Ασφάλεια παντού

Το ενσωματωμένο κάλυμμα της webcam του Vivobook Pro 14X OLED καλύπτει τον φακό για άμεση προστασία της ιδιωτικότητάς σας τη στιγμή που τη χρειάζεστε

Κάνοντας τη ζωή ευκολότερη

Το Vivobook Pro 14X OLED είναι φτιαγμένο με γνώμονα τη διατήρηση της παραγωγικότητάς σας στο υψηλότερο επίπεδο. Για τον λόγο αυτό διαθέτει μια σειρά από χρήσιμα χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, όπως το απαλό touchpad πλήρους μεγέθους, τον ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πλήκτρο ενεργοποίησης και το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. Έρχεται με τις θύρες που χρειάζεστε στον δρόμο, συμπεριλαμβανομένων HDMI πλήρους μεγέθους, USB Type-A και Thunderbolt™ 4 USB-C® με υποστήριξη ταχείας φόρτισης, οθονών 4K UHD και μεταφορών δεδομένων με ταχύτητες έως και 40 Gbps. Ο αναγνώστης καρτών microSD, τέλος, θα σας επιτρέψει τη γρήγορη ανταλλαγή δεδομένων με τις φορητές σας συσκευές.

Κάντε περισσότερα με τη βοήθεια του MyASUS

Με το MyASUS θα έχετε εύκολη πρόσβαση στις εφαρμογές της ASUS που θα σας επιτρέψουν να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του Vivobook Pro 14X OLED σας. Συνδέστε το iOS/Android smartphone σας, βελτιστοποιήστε την απόδοση του συστήματος και επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών. Κατεβάστε τις εφαρμογές της αρεσκείας σας μέσα από μία μεγάλη γκάμα και εκμεταλλευτείτε τις αποκλειστικές προσφορές.

Note

1) Τα χαρακτηριστικά μίας οθόνης OLED ενδέχεται να μεταβληθούν έπειτα από μεγάλες περιόδους χρήσης, προκαλώντας αντιληπτές αλλαγές. Πρόκειται για κάτι πλήρως φυσιολογικό που ενδέχεται οδηγήσει στην προβολή μίας ολόκληρης εικόνας ή υπολειμμάτων της, ακόμα κι όταν μία νέα εικόνα εμφανιστεί στην οθόνη (burn-in). Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται κυρίως όταν μία στατική εικόνα υψηλής αντίθεσης προβάλλεται αδιάκοπα στην οθόνη για μεγάλα διαστήματα. Τα laptop ASUS με οθόνη OLED ελαχιστοποιούν το ρίσκο αυτό θέτοντας τη σκοτεινή λειτουργία (dark mode) των Windows ως προεπιλεγμένη και ελαχιστοποιώντας τον χρόνο αδράνειας για την απενεργοποίηση της οθόνης (τόσο στη μπαταρία, όσο και σε σύνδεση σε πηγή ενέργειας). Η προσέγγιση αυτή ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες burn-in και μεγιστοποιεί τον κύκλο ζωής της οθόνης OLED, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση ενέργειας για καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Συνιστούμε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα της οθόνης OLED βάσει των συνθηκών του περιβάλλοντός σας αντί να διατηρείτε τη μέγιστη ρύθμιση σταθερά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει κινούμενη προστασία οθόνης με σκούρο παρασκήνιο από τις Ρυθμίσεις των Windows.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςAsus
ΜοντέλοVivoBook Pro 14X OLED (N7400PC-OLED-KM731R) - i7-11370H - 16GB - 1TB SSD - Nvidia RTX 3050 4GB - Win 10 Pro
Part Number90NB0U44-M02550
ΚατηγορίαLaptop
Τύπος LaptopUltrabook
Εύρος Διαγωνίουμικρότερο από 15"
Διαγώνιος14" Glossy OLED 600 nits NanoEdge 90Hz Display with 100% DCI-P3, Contrast Ratio 1.000.000:1, VESA Certified HDR True Black 600 - Pantone Validated
Ανάλυση Οθόνης2880x1800
ΕπεξεργαστήςCore i7
Μοντέλο Επεξεργαστήi7-11370H (Turbo Boost 4.80GHz, 12MB Cache, 11th Gen Tiger Lake, 4 Cores / 8 Threads)
Μνήμη RAM16GB Soldered On-Board, not upgradable
Τύπος ΜνήμηςDDR4
Δίσκος1TB NVMe SSD
Κάρτα ΓραφικώνNvidia GeForce
Μοντέλο Κάρτας ΓραφικώνRTX 3050 4GB - Boost up to 1500MHz at 35W (40W with Dynamic Boost)
Υποστήριξη ΔικτύουWiFi a/b/g/n + AC 802.11ax Wi-Fi 6 Dual Band
Bluetooth V 5.0
Συνδέσεις2x USB 2.0
1x USB 3.2 type A Gen1
1x HDMI V 1.4
1x Thunderbolt 4 (USB Type C) (supports display & power delivery)
Λειτουργικό ΣύστημαWindows 10 Pro 64bit
Πρόσθετα ΧαρακτηριστικάXωρίς optical drive
Greek Backlit Keyboard - Chiclet Keyboard
Card Reader microSD
Webcam 720p HD with privacy shutter
Fingerprint Reader
ΒάροςΚάτω από 2 κιλά 1.45Kg
Λοιπά στοιχεία120 Watt AC Adapter
Battery: 3-Cell Battery, 63WHr
Voice Control with Cortana and Alexa voice-recognition support
Trusted Platform Module (Firmware TPM) enabled
HD Audio by Harman/Kardon - Dual stereo speakers
1x Headphone/ Microphone combo jack
Εγγύηση2 Έτη εγγύηση, (DOA 7 ημερών) απευθείας από την ASUS για ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής)
1 Έτος εγγύηση, (DOA 7 ημερών) απευθείας από την ASUS για επαγγελματίες (τιμολόγια)
Εξυπηρέτηση πελατών ASUS Service: 800-848-1322, E-mail: service@mywestnet.com
Σχετικά Προϊόντα
αξιολογήσεις χρηστών
Powered by

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

1.549,00
Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο