Κωδικός Msystems: 001-53517
1.625,00 €
Χωρίς ΦΠΑ: 1.310,48 €
Υπολογισμός Δόσεων
840,04 € / δόση = 1.680,09
Ενδεικτικά μεταφορικά
Για Αττική: Δωρεάν μεταφορικά Δείτε εδώ για ποιές περιοχές ισχύει
Εκτός Αττικής 8 € (μεταφορικά & αντικαταβολή με courier)
1-2 εργάσιμες
Μοιράσου το
Εγγύηση:
3 Έτη, Next Business Day On Site Service, Τηλ. 210.81.29.810
Email: info_dellhellas@dell.com
Dell
Περιγραφή

Καλωσορίσατε σε μια νέα εποχή ευφυΐας

ExpressConnect
Το νέο ExpressConnect συνδέεται αυτόματα στο ισχυρότερο σημείο πρόσβασης στο γραφείο και κατευθύνει το εύρος ζώνης σε κρίσιμες εφαρμογές, όπου κι αν εργάζεστε.

ExpressResponse
Με την τεχνολογία Intel® Adaptix™, δώστε προτεραιότητα στις πιο σημαντικές εφαρμογές σας, ώστε να ανοίγουν ταχύτερα και να αποδίδουν καλύτερα.

ExpressSign-in
Ξεκινήστε την εργασία σας γρήγορα με τον αισθητήρα εγγύτητας υπολογιστή με τεχνολογία Intel® Context Sensing που ανιχνεύει την παρουσία σας για άμεση αφύπνιση και σύνδεση μέσω της κάμερας υπερύθρων και του Windows Hello, χωρίς να κουνήσετε το δάχτυλό σας. Κλειδώνει όταν απομακρύνεστε, έτσι ώστε η δουλειά σας να είναι πιο ασφαλής.

ExpressCharge
Το Dell Optimizer επεκτείνει το χρόνο λειτουργίας και βελτιώνει την απόδοση της μπαταρίας καθώς προσαρμόζεται στις συνήθειές σας. Το ExpressCharge Boost παρέχει φόρτιση έως 35% σε περίπου 20 λεπτά ή έως 80% σε μία ώρα με το ExpressCharge.

Intelligent Audio
Συνεργαστείτε σαν να βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο. Το Intelligent Audio βελτιώνει την ποιότητα ήχου και μειώνει τους θορύβους στο παρασκήνιο, έτσι ώστε να μπορείτε να ακούτε και να ακούγεστε, δημιουργώντας μια καλύτερη εμπειρία βιντεοδιάσκεψης για όλους.

Πλήρως εξοπλισμένος και έτοιμος για δράση

Αποκτήστε τον έλεγχο: Συνεχίστε να εργάζεστε με εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας, καθώς και έξυπνες ρυθμίσεις για να διατηρείτε την τροφοδοσία όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή. Επιλέξτε μπαταρία 42 WHr για μικρότερο βάρος ή μεγαλύτερη μπαταρία 63 Whr για μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας. Εξασφαλίστε μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας όταν επιλέγετε την εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης οθόνη, η οποία καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από μια τυπική οθόνη, χωρίς να επηρεάζεται η φωτεινότητά της.

Αξιόπιστη σύνδεση: Παραμείνετε συνδεδεμένοι με ταχύτητες φορητής ευρυζωνικής σύνδεσης το προαιρετικό LTE έως 450 Mbps. Το Wi-Fi 6E επιτρέπει 7 επιπλέον κανάλια (στη ζώνη 6 GHz) για μεγαλύτερο εύρος ζώνης, το οποίο παρέχει ταχύτερο και ομαλότερο Wi-Fi, ειδικά σε περιοχές υψηλής πυκνότητας. Ταξιδέψτε με ευκολία χάρη στη νέα τεχνολογία eSIM που συνδέεται με περισσότερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών παγκοσμίου εμβέλειας, χωρίς να χρειάζεται να αλλάζετε κάρτες SIM.

Κλιμάκωση ανάλογα με τις ανάγκες σας: Τίποτα δεν σας εμποδίζει να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό με κλιμακούμενη μνήμη και αποθήκευση, στις οποίες περιλαμβάνεται μνήμη DDR4 έως 64 GB και αποθήκευση έως 2 TB. Επιλέξτε ανάμεσα σε επιλογές με φωτιζόμενο και μη φωτιζόμενο πληκτρολόγιο.

Εντυπωσιακά γραφικά: Δείτε βίντεο με streaming, κάντε λήψεις και εκτελέστε εφαρμογές χωρίς προβλήματα, χάρη στην ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.

Θύρες για όλες τις χρήσεις: Συνδέστε στη στιγμή τα περιφερειακά στην πλήρη γκάμα διαθέσιμων θυρών που περιλαμβάνει 2x Type-C™ Thunderbolt™ 4 και θύρες παλαιού τύπου, όπως HDMI και RJ45.

Γρήγορη απόδοση: Οι πιο πρόσφατοι επεξεργαστές έως 11ης γενιάς Intel® Core™ i7 vPro® προσφέρουν στις επιχειρήσεις την απόδοση, τη διαχειρισιμότητα, τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και τη σταθερότητα της πλατφόρμας Intel® vPro, πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις.

Προστασία της εργασίας σας: Όλες οι επιλογές ασφάλειας που περιμένετε από ένα προϊόν της σειράς 5000, συμπεριλαμβανομένης της συσκευής ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος στο κουμπί λειτουργίας, της κάμερας IR για σύνδεση στο Windows Hello μέσω αναγνώρισης προσώπου και της συσκευής ανάγνωσης έξυπνων καρτών (με επαφή και χωρίς επαφή NFC).

Σχεδίαση σε κάθε λεπτομέρεια

Μικρότερος και ελαφρύτερος: Συρρικνώσαμε τις διαστάσεις των Latitude Σειράς 5000 χωρίς να θυσιάσουμε την ισχύ ή την απόδοση.

Εξαιρετική εικόνα: Η οθόνη διαθέτει πλήθος χαρακτηριστικών που σας βοηθούν να συγκεντρώνεστε στη δουλειά σας, όπως το στενό πλαίσιο και στις τέσσερις πλευρές, η αντιθαμβωτική επίστρωση και το κάλυμμα της κάμερας για προστασία του απορρήτου. Επιπλέον, απολαμβάνετε φωτεινότητα έως 400 nit και τεχνολογία ComfortView Plus, μια μονίμως ενεργή, ενσωματωμένη λύση χαμηλού μπλε φωτός που μειώνει το βλαβερό μπλε φως και προσφέρει εξαιρετικά χρώματα. Με πιστοποίηση από τον οργανισμό TÜV Rheinland. Επιλέξτε ανάλυση UHD (3.840x2.160) για την απόλυτη εμπειρία θέασης.

Ο πιο φιλικός στο περιβάλλον Latitude: Οι Latitude Σειράς 5000 χρησιμοποιούν 21% πλαστικά βιολογικής προέλευσης από δέντρα στο καπάκι, αξιοποιώντας το ταλλέλαιο που είναι υποπροϊόν χαρτοποιίας. Η συνολική διαδικασία παραγωγής δημιουργεί χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα, ενέργειας και νερού, μειώνοντας τις εκπομπές CO2 που αντιστοιχούν σε 24,2 εκατομμύρια μίλια οδήγησης, εξοικονομώντας ενέργεια για την τροφοδοσία 5.564 σπιτιών για έναν χρόνο και αρκετό νερό για να γεμίσουν 226 πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων.

Εργαστείτε γρήγορα, διατηρήστε τη θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα: Το μοναδικό σύστημα της Dell με δύο ανεμιστήρες εξόδου τοποθετημένους απέναντι παρέχει επαναστατική ψύξη, ενώ έχει και μικρό μέγεθος. Οι πλευρικός εξαερισμός αυξάνει την απόδοση και μεγιστοποιεί τη ροή του αέρα για να βελτιώσει τον χρόνο απόκρισης του συστήματος, τη διάρκεια μπαταρίας και την ησυχία. Επιπλέον, το τμήμα IT μπορεί να διαχειρίζεται τα θερμικά χαρακτηριστικά μέσα από το BIOS, γεγονός που εξοικονομεί χώρο αποθήκευσης και επιτρέπει στο τμήμα IT να επικεντρώνεται σε άλλες εργασίες.

Θύρες και υποδοχές

1. Συσκευή ανάγνωσης καρτών μνήμης uSD 4.0 | 2. Υποδοχή σετ ακουστικών-μικροφώνου γενικής χρήσης | 3. USB 3.2 Powershare| 4. USB 3.2 | 5. HDMI 2.0 | 6. Θύρα RJ45 | 7. Υποδοχή σφηνοειδούς κλειδαριάς | 8. Thunderbolt™ 4 με Power Delivery και DisplayPort (USB Type-C™) | 9. Thunderbolt™ 4 με Power Delivery και DisplayPort (USB Type-C™) | 10. Συσκευή ανάγνωσης έξυπνων καρτών (προαιρετικά) | 11. Εξωτερική υποδοχή eSim (προαιρετικά, δεν απεικονίζεται στην πίσω πλευρά)

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςDell
ΜοντέλοLatitude 5520 - i5-1145G7 - 16GB - 512GB SSD - Intel Iris Xe Graphics - Win 10 Pro - Full HD Touch
Part Number471451787
ΚατηγορίαLaptop
Τύπος LaptopHome/Business
Εύρος Διαγωνίου15" εώς 16.9"
Διαγώνιος15.6" Anti-Glare LED Backlit Touch Display, 250nits, NTSC 45%, Contrast Ratio 700:1
Ανάλυση Οθόνης1920x1080
ΕπεξεργαστήςCore i5
Μοντέλο Επεξεργαστήi5-1145G7 (Turbo Boost up to 4.40GHz, 8MB Cache, 11th Gen Tiger Lake - 4 Cores / 8 Threads)
Μνήμη RAM16GB (1x16GB) 3200MHz, up to 64GB maximum memory (2x slots)
Τύπος ΜνήμηςDDR4
Δίσκος512GB NVMe SSD
Κάρτα ΓραφικώνIntel Iris Graphics
Μοντέλο Κάρτας ΓραφικώνIntel Iris Xe Graphics
Υποστήριξη ΔικτύουEthernet - Intel I219 10/100/1000 Mbps
WiFi a/b/g/n + AC - Intel Wi-Fi 6 AX201 Up to 2400 Mbps
Bluetooth V 5.1
Συνδέσεις2x USB 3.2 type A Gen1 (1x with PowerShare)
1x HDMI V 2.0
2x Thunderbolt 4 (USB Type C) (with DisplayPort Alt Mode/USB4/Power Delivery)
Λειτουργικό ΣύστημαWindows 10 Pro 64bit
Πρόσθετα ΧαρακτηριστικάXωρίς optical drive
Greek Backlit Keyboard - Single Pointing
Card Reader microSD
Webcam 720p HD IR
Fingerprint Reader
Touchscreen
ΒάροςΚάτω από 2 κιλά 1.59Kg
Λοιπά στοιχείαAC Adapter: 65 Watt Type-C Adapter
Battery: 4-Cell Battery, 63WHr ExpressCharge
Contacted SmartCard Reader
Intel vPro Enabled
Audio: Realtek ALC3204 with Waves MaxxAudio Pro with stereo speakers 2.5 watt x2
1x Headphone/ Microphone combo jack
Εγγύηση3 Έτη, Next Business Day On Site Service, Τηλ. 210.81.29.810
Email: info_dellhellas@dell.com
αξιολογήσεις χρηστών
Powered by

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Φόρμα Ερωτήσεων σχετικά με το προϊόν
Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σχετικά με αυτό το προϊόν.
Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί παραγγελία.

Τα παρακάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Msystems ΙΚΕ με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστικά και μόνο για την απάντηση του αιτήματός σας.

1.625,00
Καλάθι Αγορών

Δείτε το Καλάθι Αγορών σας
Το καλάθι σας είναι άδειο